‘Δεν αποκλείεται κι άλλη κίνηση ακόμη και μετά τον Κοέν’ – pressaris.gr

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ενίσχυση της ομάδας, αν αυτό κριθεί αναγκαίο ή αν προκύψει κάποια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη, θα υλοποιηθεί ακόμα και με αυτό το ρόστερ.

 

Εδώ σας θέλω… Ελληνας τριάρι πίσω από Πελεκάνο?

25 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
xaris

Κάναν Βασιλειάδη ;;;;; όχι μόνο γιατί είναι καλός παίχτης αλλά για την ξενέρα των γειτόνων :p (απίθανο σενάριο)
Δεν νομίζω να υπάρχει καθαρό 3ρι Ελληνας , μόνο Παπανικολάου :p

Night Audit

Δεν υπάρχει περίπτωση!

xaris

ναι φυσικά , διαρκέιας έχει πάρει ήδη , σιγά μην ερχόταν ;p

xaris

ακούστηκε για δίπλαρο μετά το ναυάγιο με την ΑΕΚ

Vamos_G1

Μπράμος (δεν υπέγραψε τελικά στην Βενέτσια), Ταπούτος, Βεργίνης (για backup στο 2, ώστε να ανέβει στο 3 ο Ζάρας), χμμμ αυτά μόνο τα ονόματα μου έρχονται.

Night Audit

Γιαννόπουλος;

Vamos_G1

Απ’ότι είδα λιγάκι στο ίντερνετ μάλλον ισχύει αυτό που είπε ο vayio. Έχει προταθεί στους αγαπημένους συμπολίτες μας, φυσικά δεν έκλεισε εκεί γιατί δεν έχουν σάλιο, αλλά ο ίδιος φαίνεται να προτιμάει εξωτερικό.

dilliger

Και εγώ νομίζω Γιαννόπουλος…

pvg

Εάν έχουμε και άλλο “λίπος” με κλειστά μάτια ΕΛΛΗΝΑΣ.
Ο Γιαννόπουλος είναι καλή περίπτωση και συμφωνώ.

The_Emperor_Is_Dead

Πάμε για Ελληνα κοντό!Και επίσης,μ αρέσει ο Κοέν,περισσότερο και απο Οκάρο!Ελπίζω να μην μας βγεί…κάρο…

Night Audit

Προτείνεις να πάμε για κοντό ή μας λες πληροφορίες ;

The_Emperor_Is_Dead

Νομίζω Πουλιανίτης και Φλιώνης δεν μπορούν να προσφέρουν,οι ψηλοι μας κλείνουν,οπότε πάμε για κοντό με άνεση να παίζει σε 2 θέσεις!Καλο στο pick n roll,καλό τρίποντο και να πιέζει στην άμυνα και να είναι Ελληνας!Για ποιόν χτυπά η καμπάνα…;

Toby B

Ο μπραμος είναι παίχτης επιπέδου ευρωλιγκας. Παρόλο τον τραυματισμό που τον υποχρέωσε να χάσει τη σεζόν παραμένει μια ποιοτική επιλογή σε μια θέση στην οποία πονά με. Οπότε με κλειστά τα μάτια μπραμος.

zaf2007

Μπραμος,Βασιλιαδης,Γιαννοπουλος

Night Audit

Παιδιά , γιατί βάζετε τον Βασιλειάδη μέσα;;; Υπάρχει περίπτωση να πάρουμε στην ομάδα παίκτη που έχει διαρκείας του ΠΑΟΚ;;

gerorge

Αρκετά δυνατό το βλέπω το Ρέθυμνο στο 3 με κορολεφ γιαννοπουλο. Για εμάς δεν βλέπω κάτι αξιόλογο σε έλληνα τριάρι. Αν είχαμε κινηθεί πιο νωρίς θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε με σκουλιδα αφού θα μπορούσαν να του υποσχεθούν λεπτά συμμετοχής

Jim Patras

Στη θέση 4 παίζει ο Ρώσος.

Vamos_G1

Έχασε όμως τον Φαγιέ που υπέγραψε τελικά στην Βαρέζε.

dimisthessaloniki

Η Αγγλικη εκδοση της wikipedia εχει το Μπραμο παιχτη του Αρη.Το ξερω οτι δεν ειναι καθολου αξιοπιστη και ο καθενας μπορει να βαλει οτι του κατεβει αλλα μακαρι να επιβαιβαιωθει οπως εγινε με αλλους πριν κλεισουν οπως γουαιτ,μκνιλ..
In August 2015 he signed a contract with Aris for 2 years.
https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Bramos

Toby B

Ιδανικό σενάριο η απόκτηση μπραμος. διεθνής με εμπειρία σε υψηλό επίπεδο και γεμάτες χρονιές σε μια θέση που σχετικά πονάμε. Αυτή η προσθήκη μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο. Βέβαια προέρχεται από άσχημο τραυματισμό ωστόσο είναι καλός επαγγελματίας και θα θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει ενεργά. Επίσης πρέπει να δοθούν δανεικοί πουλιανιτης φλιωνης ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής.