“Καθαρές ήταν οι εξετάσεις (ακτινογραφία), στις οποίες υποβλήθηκε ο Διαμαντής Σλαφτσάκης από τον γιατρό της ομάδας μας, Νίκο Κουκουλιά στην κλινική «Άγιος Λουκάς».

Ωραία

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
loukmosh

Από ατσάλι είναι το αλάνι.. Πραγματικά ο Διαμαντής είναι από τους παίκτες που κερδίζουν τον κόσμο..

stepap

Παθιασμένος, σκληρότράχηλος, αμυντικαρα που δεν φοβάται να πάρει σουτ πάρα το ότι δεν έχει μεγάλη ευστοχία, φτηνός, εργατικός, παίκτης του προπονητή.
Τι άλλο να ζητήσουμε από τον Διαμαντή με τόσο χαμηλό συμβόλαιο που έχει;

Sam Vincent

Γιατί ο ένας είναι Έλληνας που ήρθε για να βοηθάει μερικά λεπτά στα fw και ο άλλος ξένος που ήρθε για βασικό pg ( το Έλληνας και ξένος δεν το αναφέρω με την ρατσιστική του πλευρά φυσικά αλλά γιατί από τους ξένους ,ομάδες της φετινής μας κλάσεις περιμένουν πάρα πολλά) .Πάντως για μένα είναι μεγάλη έκπληξη αν παίρνουν τα ίδια .

vaggelaris

Νομίζω βρήκαμε τον νέο σιμτσακ…

ChrisSiak

Βαρυσήμαντη δήλωση. Όχι αν δεν γίνει Πατερ φαμίλιας στα αποδυτήρια. Προσωπικά τον θεωρώ ακόμα ως ενθουσιώδη κ με άγνοια κινδύνου. Με τις θετικές τους έννοιες προφανώς οι χαρακτηρισμοί!

NAOS 80-0

…να πω την αμαρτία μου : λατρεύω Διαμαντή Σλαφτσάκη…από τις πλέον επιτυχημένες επιλογές του καλοκαιριού VFM…τόσα χρόνια έβλεπα Σπύρο να πηγαίνει στο καλάθι να σηκώνεται στο “Θεό” για να βγάλει την μπάλα στο τρίποντο…δεν άντεχα άλλο…μαζί με τον Χάρρις κάνουν καλή δουλειά και καλύπτουν επαρκώς τη θέση τους…