ΑΡΗΣ K.A.E. – Μπάσκετ Θεσσαλονίκη.
Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., συναισθανόμενο την ανάγκη ύπαρξης λύσεων και διοικήσεων που συσπειρώνουν το φίλαθλο κόσμο του ΑΡΗ μας και ταυτόχρονα δημιουργούν νέο όραμα, αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει την απόλυτη στήριξή του στην προσπάθεια του Α.Σ. Άρης για το διορισμό των καταλληλότερων προσώπων στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Και τώρα που σας βοηθήσαμε με την ΠΑΕ , δώστε μας τις ακαδημίες 🙂
Κακώς ανακατεύτηκε η ΚΑΕ! Όταν θα έρθει η ώρα να περιλάβει ο σ.3 ξανά και το μπάσκετ να τους δω τι θα λένε. Μεγα σφάλμα!
Διαφωνω,η Κ.Α.Ε. επραξε το ελαχιστο και αυτονοητο.Ο Συλλογος κλυδωνιζεται και επιτελους υπαρχει συσπειρωση.Κανεις δεν περισσευει…
Νομίζω πως οι σχέσεις διοίκησης ΚΑΕ και σούπερ 3 είναι από κακές ως ανύπαρκτες γιατί δεν τους κάνει χάρες και για αυτό τα ” παιδιά ” δεν πατάνε στο γήπεδο και κράζουν όπου βρούνε.
Αυτή η ανακοίνωση είναι λόγω ΑΣ και Παπαγεωργίου νομίζω.
Συσπείρωση; η μοναδική συσπείρωση είναι αυτή όσων δεν ασχολούνται καν! Συσπείρωση μόλις ο σ.3 αποφασίσει και διατάξει! Καλά. . Θα το βρει μπροστά της η ΚΑΕ εδώ θα μαστε
Δε γινεται οταν καιγεται η μιση πολυκατοικια(Α.Σ. και Π.Α.Ε.),το υπολοιπο τμημα(Κ.Α.Ε.) απλως να παρακολουθει και να μενει αμετοχο.
Δεν ειναι θεμα αποκλειστικα συνδεσμου..Ολοι εχουμε δυναμη.Ο καθενας ας αναλογιστει τα λαθη του και να βαλουμε τελος στη διχονοια που μαστιζει το Συλλογο.
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτή η “στήριξη” αλλά εγώ δε θα ανακατευόμουνα και πολύ. Έχουμε αρκετά προβλήματα από μόνοι μας, ειλικρινά θέλει να μπλέξει κανείς με αυτό που γίνεται εκεί; Είναι δύο διαφορετικά τμήματα, ας βρει ο καθένας άκρη μόνος του.
Δεν ανακατευτηκε,μια δηλωση στηριξης εκανε.Ναι,ειναι διαφορετικα τμηματα του ιδιου Συλλογου ομως.Τι σημαινει ”εχουμε αρκετα προβληματα απο μονοι μας”;ΑΡΗΣ ειμαστε,εκτος αν στηριζουμε εταιρειες..Καποιοι την Κ.Α.Ε.ΑΡΗΣ,καποιοι αλλοι την Π.Α.Ε.ΑΡΗΣ και οι υπολοιποι τον Α.Σ..