Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ νιώθει την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της σε όλους και στον κάθε Αρειανό (συνΑρειανό μας) ξεχωριστά για τη στήριξη της Ναυαρχίδας του Συλλόγου μας. Η κινητοποίηση αυτή, με μπροστάρηδες και εμπνευστές τους οργανωμένους οπαδούς μας, είναι ενδεικτική της δυναμικής μας, όταν επικρατεί η σύμπνοια και η συσπείρωση. Η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς όλοι οι θεσμοί που φέρουν με τιμή το σήμα του ΑΡΗ μας, συντάχθηκαν στην κοινή προσπάθεια και προσέφεραν με το δικό τους τρόπο. Τόσο η συμμέτοχη της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, όσο και του Α.Σ. ΑΡΗΣ, είναι αξιομνημόνευτες και αξιέπαινες! Το κάλεσμά μας για κοινή προσπάθεια είναι ανοιχτό και διαρκές από τις 16 Ιουλίου, και όπως και τότε, έτσι και τώρα με βαρύ το αίσθημα ευθύνης, θέλουμε να επαναλάβουμε τα εξής:

Α) Όσα χρήματα συγκεντρωθούν, θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για τις ρυθμίσεις των δόσεων του άρθρου 99 ή /και της άρσης των BAN και ΔΕΝ θα διατεθούν για να καλύψουν τρέχουσες υποχρεώσεις της Κ.Α.Ε.. Αυτές θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τον Μεγαλομέτοχο και την εμπορική λειτουργία και δραστηριότητα του Οργανισμού μας (αναφέρουμε πως ήδη έχει ξεκινήσει να προωθείται το Small Partners Χορηγικό Πακέτο και αφορά σε Χορηγίες από 2.000€ έως 5.000€. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2310 265 600), όπως γίνεται από την ημέρα που ανέλαβε. Η πλήρης διαφάνεια και η εξάλειψη οποιασδήποτε υπόνοιας, είναι αδιαπραγμάτευτη αρχή μας.

Β) Για το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα κληρωθούν/δωριστούν αντίστοιχα εισιτήρια διάρκειας, τα όποια προορίζονται για συνοπαδούς μας, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα, αλλά επιθυμούν να είναι δίπλα στην ομάδα μας!

Στόχος μας, ήταν πάντα το γεμάτο «Nick Galis Hall». Αυτή είναι η «ασπίδα» της ομάδας μας, εμείς όλοι είμαστε η «πανοπλία» του Αυτοκράτορα.

Το καλοκαίρι, αναλάβαμε την ευθύνη να κάνουμε το αυτονόητο: Να αποκαταστήσουμε πλήρως την αξιοπιστία του ΑΡΗ και να «πετάξουμε» από πάνω του, την ντροπιαστική ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, που του είχε επιβληθεί από χρέη προηγουμένων ετών. Δεν ζητήσαμε χάρες, δεν αλλοιώσαμε το DNA μας…

Ο ΑΡΗΣ μας, δεν έχει την πολυτέλεια να είναι διαιρεμένος, αλλά ούτε και να γυρίσει πίσω. Δεν θα υιοθετήσουμε, ούτε θα γίνουμε συμμέτοχοι σε πρακτικές και μεθόδους που έφεραν τον ΑΡΗ μας, στην εξαθλίωση. Καταφέραμε σε 18 μήνες να απομειώσουμε σημαντικά το συνολικό χρέος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και θα συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο…

Υ.Γ. Ο καθένας μονός του είναι μια σταγόνα… Όλοι μαζί είμαστε ένα (κίτρινο) ποτάμι που δεν σταματιέται!

 

Πηγή: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store

Οκ , υπάρχει ζωή στην ΚΑΕ και μάθαμε και την άποψη της. Τα λεφτά δίνονται για τα χρέη και οι τρέχουσες υποχρεώσεις θα καλύπτονται από τον μεγαλομέτοχο και από τα έσοδα.

Βέβαια , δεν αναφέρεται αν μιλάμε μόνο για αυτόν τον μήνα , αν ελπίζει να καλύψει μέχρι τέλους του μήνα , όλη τη σεζόν κ.ο.κ…

Να πω επίσης , πως αυτό που τα λεφτά θα γίνονται διαρκείας , κάτι που τόνισε πως θα κάνει και ο Σούπερ 3 , είναι πολύ καλή ιδέα.

Με το Παλέ γεμάτο , είμαστε άλλη ομάδα. Άλλωστε πάντα αυτό ήταν το πλεονέκτημα μας…

 

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Όπου τρέχουσες υποχρεώσεις βάζει μέσα κ την αγωνιστική ενίσχυση ο γουιλ? Η δε τη θεωρεί απαραίτητη κ είναι ικανοποιημένος με την εικόνα που δειχνουμε? Σε αυτό που είναι άμεσο θα έχουμε άραγε κάποια απάντηση?

Dr Nimbelugen

Στο μυαλό μου είσαι.Ηδη μεγάλο μέρος της διακοπής πέρασε και εμείς βλεπουμε(?) video ακόμη.Θεωρω πως αν δεν υπάρχει σάλιο ούτε για μια αλλαγή το έντιμο είναι να δηλωθεί να το ξέρει ο κόσμος.btw αυτός ο Τσαλμερς της ΑΕΚ δεν είχε ακουστεί κ για εμάς;

spire

Πράγματι καλό αυτο με τα διαρκείας, αλλά δυστυχώς δεν θα μπω να παίξω μπάσκετ ούτε εγώ ούτε ο Ναιτ. Μακάρι να έρθει ο Χ Ώστιν – Γιανκοβιτς κλπ και να γίνουμε πιο ορθολογική ομάδα.
Απομειώθηκε όντως το χρέος; Ή συμφωνήσαν σε κούρεμα και έτσι λέμε μειώθηκε..?

Sotiris

Δεν θα υιοθετήσουμε, ούτε θα γίνουμε συμμέτοχοι σε πρακτικές και μεθόδους που έφεραν τον ΑΡΗ μας, στην εξαθλίωση.

Το παραπάνω σας λέει κάτι; Τι εννοεί;
Γιατί έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ λέει ότι δεν θα πάρουν παίκτες / κάνουν αλλαγές γιατί αυτές οι τακτικές χρέωσαν την ομάδα. Κάνω λάθος;

Sam Vincent

Τίποτα δεν εννοεί φίλε . Ζητά συσπείρωση και πως θα το πετύχει χωρίς να υπάρχει ένας δράκος ? Αόριστα λοιπόν μιλά σε τρίτο πληθυντικό για κακές πρακτικές και εχθρούς του Άρη . Διδάσκεται και υπάρχει σε κάθε manual ” πως να γίνεις πολιτικός ” και “πως να μιλάς χωρίς να λες τίποτα ” .