Το ρεπορτάζ του Βασίλη Βλαχόπουλου

Μέχρι στιγμής εκφράστηκε αυτή η πρόθεση από μια ομάδα 4-5 ανθρώπων οι οποίοι σε πρώτη φάση θα συνεισφέρουν μ’ ένα ποσό της τάξεως των 50-60 χιλιάδων ευρώ και τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την άρση των ban. Ετσι, μετά την εξόφληση του Ερικ Μπάκνερ, προβλέπεται να ακολουθήσουν οι Κάιλ Ουίβερ, Ουίλ Κάμινγκς. Ακολουθούν όμως τα μεγάλα ποσά όπως αυτά των Τζένκινς, Μαρμπλ, Καββαδά, Σανικίντζε, Ντραγκίτσεβιτς όπου εκεί είναι αδύνατο να υπάρξει εξόφληση, θα χρειαστεί «βολικός» διακανονισμός άρα και συχνή καταβολή χρημάτων.

Καταλήγοντας, για να μπει σε καθεστώς εξυγίανσης, η ΚΑΕ θα πρέπει να αυξήσει τα έσοδά της τουλάχιστον στα 1.5 εκατομμύρια ευρώ, ούτως ώστε να αποκτήσει τη δυνατότητα διάθεσης ενός ποσού της τάξεως των 400-500 χιλιάδων ευρώ αποκλειστικά για την πληρωμή των χρεών. Αυτό το σχέδιο επεξεργάζονται στην ΚΑΕ, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις και μένει να κοινοποιηθεί στον κόσμο.

Πηγή: ΚΑΕ Άρης: Αυτό είναι το σχέδιο της εξυγίανσης

Όπως το καταλαβαίνω εγώ, μιλάμε για ένα ποσό 50-60 χιλιάρικα άμεσα, ώστε να λυθούν μπαν και να τακτοποιηθούν υποχρεώσεις.

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτό το ” σε πρώτη φάση” λες… Επομένως , θα βάλουν περισσότερα μετά? Οι ίδιοι θα μας πάνε στο 1,5 μύριο? Η η διοίκηση θ βρει τέτοιες χορηγίες αλλου?

vaggelaris

Οσο ειναι μπλοκαρισμενα τα τηλεοπτικα κ καθε τρεις κ λιγο κινδυνευει και η εγγυητικη ειναι μεγαλο το προβλημα. Οποτε ειδικα για τα μπαν πρεπει να φτυσουμε αιμα για να τους πεισουμε παλι για διακανονισμους. Χορηγιες τετοια εποχη λιγο δυσκολο οποτε τι μενει? Οι γνωστοι που βαζουν συνεχεια συν τον κοσμο παλι. Εκτος αν ξεκινησουν καμια ΑΜΚ που δε ξερω ποσο θα λειτουργησει. Ολα τα αλλα εσοδα για τη νεα σεζον(εισιτηρια, διαρκειας, στοιχημα) αργουν πολυ

simon says

Κάθε προσπάθεια είναι σημαντική και αξιέπαινη, ιδίως όταν γίνεται από τους ίδιους και τους ίδιους ανθρώπους!!! Πιστεύω όμως πως το minimum που πρέπει να μπορούν να διασφαλίσουν είναι το αγωνιστικό budget. Τουλάχιστον να μήν δημιουργούμε νέα χρέη και να έχουμε την ομάδα ήρεμη και επικεντρωμένη στα παιχνίδια!!

spire

Υποτιθεται θα γινοταν ΑΜΚ το Γεναρη?
Πολυ αισιοδοξο να λυσουμε 8 μπαν με 60 χιλιαρικα. Δηλαδη θα παρουν 7.500 ο καθενας και θα δωσουν το οκ?
Να ναι καλα αυτοι που δινουν λεφτα εστω 10 ο καθενας, αλλα με τετοια ποσα θα ξεμπερδεψουμε σε καμια 20ετια

Jiorgy

Night, επίτρεψέ μου ένα άσχετο σχόλιο: βρε τον βοηθό!!!