“Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα, η μητέρα μου ήταν άρρωστη για περίπου δυο μήνες, επομένως ήταν σημαντικό να επιστρέψω για να είμαι στο πλευρό της. Επίσης γεννήθηκε ο νέος μου γιος, ο Ρόις Γιάννης Κέλι είναι επτά βδομάδων, αλλά νομίζω ο Θεός με τοποθετεί σε περιστάσεις επί σκοπώ. Πιστεύω ότι Θεός με έβαλε σε μια θέση για να γίνω καλύτερος άνδρας για την οικογένεια μου. Ο Θεός με πήγε πίσω, ο Θεός με έφερε πάλι εδώ”.

Πηγή: Κέλι:

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Έβαλα και το βίντεο

ellis 1982

Τα λόγια του και ο τρόπος που μιλάει πραγματικά με ανατριχιασανε… ευτυχώς την Τετάρτη θα τον δούμε από κοντά,νομίζω είναι ακριβώς η προσέγγιση που θα πρέπει να έχει ένας αθλητής για το μπάσκετ και για τη πραγματική ζωή

nikos3118

Όταν ένας τόσο ποιοτικός αλλα “ιδιαίτερος ” παίκτης νιώθει καλά στην ομαδα που βρίσκεται, τότε η ομάδα μόνο κέρδος μπορεί να έχει. Νομίζω πρέπει να πιστωσουμε στον Καστρίτη ότι ήταν η επιλογή που άλλαξε την αγωνιστική ιστορία μας για φέτος. Ωραίος ο Κελι.

kp79

Χαριτολογώντας θα πω:
“Ο Θεός τον πήγε πίσω, ο Θεός τον έφερε πάλι εδώ” Να τον πάει ο Αρβανίτης στο Αγ. Όρος σε ένα αρειανο καλόγερο και να του πει ” ο Θεός σε θέλει και του χρόνου εδώ”
😁😁