Σήμερα το μεσημέρι, ο Γιάννη Δαμιανίδης έκανε δηλώσεις στο Aris FM.Τη συνέντευξη δεν την άκουσα, αλλά από αυτά που διαβάζω, θα ήθελα να κάνω κάποια σχόλια.

Ο Γιάννης Δαμιανίδης διαφημίζει τον Παπαγιαννάκη

Ξεκινάω από αυτό που είπε για τους μικρούς.

Για την άποψη των Ελλήνων παικτών που πρέπει να υπάρχουν στο ρόστερ του ΑΡΗ και να υποστηρίζονται, συμπλήρωσε:«Αυτό είναι μία άποψη από όσες κυριαρχούν στις τάξεις των φιλάθλων. Τους Έλληνες τους έχουμε αδυναμία και θα θέλαμε να έχουμε όσο περισσότερους γίνεται. Αυτό το οποίο έχουμε υποχρέωση είναι να οδηγήσουμε την ομάδα με ασφάλεια σε σχέση με το οικονομικό και το αγωνιστικό θα το διαμορφώσουμε με τον προπονητή. Έχουμε έναν από τους καλύτερους στην ηλικία του, τον Λίνο, τον Σκορδίλη, τον Σπύρο τον Μούρτο.Έχουν παίξει στην ομάδα δουλεύοντας και είναι κάτι που έχει κοστίσει στον ΑΡΗ.”

 Συμφωνώ απόλυτα, απλά θα ήθελα να τονίσω, πως αν έχει η διοίκηση αδυναμία στους Έλληνες παίκτες πρέπει να τη δείξει και στον προπονητή όταν φτιάχνουν από κοινού την ομάδα!Να πει δηλαδή στο σχεδιασμό έχεις τον Λίνο, τον Σκορδίλη,τον Σπύρο τον Μούρτο(σαν τον Σάκη τον Πρίττα;) για να παίζουν και τα λεφτά που σου δίνουμε είναι για τους υπόλοιπους. Αν το δείξει αυτό η διοίκηση στον προπονητή, ο προπονητής δε θα έχει πρόβλημα να τους χρησιμοποιεί(ή στην τελική θα τους βάζει θέλει δε θέλει!).

Συνεχίζω με αυτό που είπε για τα διαρκείας:

”Το ότι υπάρχει οικονομική κρίση, δεν μπορεί να μεταβάλει την αγάπη του κόσμου. Τον τρόπο με τον οποίο θα μετουσιωθεί αυτή η αγάπη, θα τον βρούμε μαζί. Η Διοίκηση θα συζητήσει με τους κατόχους διαρκείας και με τους Συνδέσμους”.

Χαίρομαι να ακούω τον πρόεδρο να μιλάει για άνοιγμα και στους κατόχους διαρκείας και όχι μόνο στους συνδέσμους.Αγοράζω διαρκείας από την χρονιά του Ιβανωφείου και πάντα νιώθω σαν το τίποτα από τη στιγμή που εξοφλώ το διαρκείας.Ειδικά πέρυσι ήταν εξωφρενικό.Αγοράστε διαρκείας μέχρι τις 30 Αυγούστου για να έχετε έκπτωση, το αγοράζω(200€) και τι κατάλαβα; Η τιμή δεν άλλαξε ούτε αργότερα, αυτό που άλλαξε ήταν πως εγώ έπρεπε να πληρώσω και άλλα λεφτά για την Ευρώπη(το ήξερα βέβαια) αλλά τα του πετάλου( που είχαν προπληρωθεί στην ΚΑΕ από τον Super 3) που κόστιζαν 100€ είχαν μέσα και την Ευρώπη! Κίνηση που μπορεί να αναιρεί καμιά 15αριά αρχές του καλού μάρκετινγκ μαζί!
Αλλά πάλι εκεί θα το πάρω το διαρκείας μου,θα ήθελα όμως τώρα( αφού θα με ρωτήσεις Γιάννη ούτως ή άλλως) να προτείνω κάποια πράγματα, κάποια πλεονεκτήματα για τους κατόχους.

  • Μια αγωνιστική φανέλα δώρο(όπως στην μπάλα)
  • Να μην ξαναγίνει κλήρωση για το σκούτερ!
  • Μια συγκέντρωση για τους κατόχους διαρκείας και μόνο, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν και γνωριμία με παίκτες και προπονητή(όπως έγινε πέρυσι μετά το τελευταίο φιλικό με τον Πανελλήνιο, αλλά πιο οργανωμένο)
  • Μια ανοιχτή προπόνηση τον μήνα
  • Κλήρωση κάποιων θέσεων μπροστά στο παρκέ(όπως κάνει ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ νομίζω) για κάθε παιχνίδι
  • Σουαρέ με την παλιά ομάδα των  cheerleaders ή ακόμα καλύτερα με τις Red Foxes(της ΤΣΣΚΑ)
  • Προσφορά στα 4 διαρκείας ένα δώρο(αυτή ήταν καλή προσφορά και είχε φέρει πολύ κόσμο στο Παλέ θυμάμαι)

Αυτά μου έρχονται τώρα στο μυαλό, αλλά θα ήθελα και εσείς να γράψετε τις ιδέες σας και μετά θα μαζέψουμε τις καλύτερες και θα τις στείλουμε σαν προτάσεις στην ΚΑΕ(εύχομαι να βλέπει κάποιος τα emails).