Για το ότι ο Γιαννάκης είναι πλέον τεχνικός του Άρη και αν είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα το ότι θα δουλέψει μαζί του: “Εννοείται, βασικά ακόμα είναι η αλήθεια ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα έχουμε τον Γιαννάκη προπονητή, είναι ένας θρύλος. Μεγάλη μας τιμή… Και μακάρι να μάθω όσα περισσότερα μπορώ δίπλα του”.
Για το ότι δείχνει παρόμοιο πάθος με τον Παναγιώτη Λιαδέλη: “Έχω δει βίντεο και του Λιαδέλη. Ήταν ψυχάρα! Αλλά δεν μπορώ να απαντήσω άμα μοιάζει, δεν το έχω προσέξει”.
Για αν μπορέσει να “σηκώσει” το βάρος της φανέλα του Άρη: “Εννοείται ότι μπορώ. Είναι μεν βαριά, αλλά μπορώ”!
Πηγή: “Θρύλος ο Γιαννάκης, μπορώ να ανταποκριθώ στον Άρη”ebasket.gr | ebasket.gr
Ε όχι και Λιαδέλης…
Copy paste το σχόλιο μου ότι μοιάζει με τον Λιαδέλη.. το στύλ
εμενα ο Λιαδελης ηταν ο αγαπημενος μου παικτης της ομαδας μετα την αυτοκρατορια..Τσαμπουκας, παθος, διεισδυσεις και πολυ ταμπλο βρε αδερφε. Μακαρι ο Διπλαρος να του μοιασει εστω και στο1/5, αλλα σιγουρα μπορει να γινει και καλυτερος παικτης..Μου τον θυμιζει για εναν απροσδιοριστο λογο, μαλλον λογω κοινου ψυχισμου που λεει θελω να τα @αμησω ολα ..
Ωραιος ο Λιαδελης δεν λεω αλλα ο παιχτης με το μεγαλυτερο παθος, τσαμπουκα και διψα για νικη για την μετα αυτοκρατοριας εποχη πιστευω πως ηταν ο Σαββας Ηλιαδης.
Γυαλιζε το ματι του, πολυ “αλητικο” στυλακι και μπολικη τρελα!
Πολυ θα ηθελα εναν Ηλιαδη ξανα…
Αυτό που θυμάμαι έντονα από τον ψυχισμό και το πάθος του Λιαδελη είναι που έχει σκύψει πάνω από τον Αμερικανο που πλακώθηκε με τον Αγγελιδη στον αγώνα με τη Μπεσίκτας και του πατάει κάτι μπουνιδια γεμάτα.
Όσον αφορά την σύγκριση με τον Διπλαρο, μακάρι αυτός και όλοι οι πιτσιρικάδες φέτος να προσπαθήσουν αυτό το λίγο παραπάνω που χρειάζεται για να δείξουν και να αποδείξουν στον Δράκο.