4 πολύ σημαντικά πράγματα είπε ο Χριστοφορίδης που φανερώνουν πάνω κάτω τις κινήσεις για να διώξουμε τον Λάσκαρη.

    1. Υπάρχει έγγραφο στην ΕΕΑ πως οι μετοχές είναι δεσμευμένες και πως μόνο με ΑΜΚ θα περάσει μεταβίβαση μετοχών:

Η δικιά μου ενημέρωση είναι ότι είναι δεσμευμένες. Ανήκουν στον κ. Λάσκαρη και δε μπορούν να μεταβιβαστούν. Μόνο αν γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και παραιτηθεί ο Νίκος Λάσκαρης από οποιαδήποτε δικαίωμα του από την αύξηση, και με 1,1 εκ. κάποιοι άνθρωποι παίρνουν το 51%. Εαν ο κ. Λάσκαρης θέλει να διευκολύνει, με μείωση της αξίας της μετοχής, παίρνεις το 67%, συν το 10% του Ερασιτέχνη, αρκεί ώστε να ασκήσει κάποιος διοίκηση χωρίς προβλήματα, καθώς το ποσοστό του Λάσκαρη θα είναι μικρό.”

Για το ότι οποιαδήποτε μεταβίβαση μετοχών θα μπλοκάρει από την ΕΕΑ:”Η δική μου εμπειρία, έλεγε ότι υπήρχαν και άνθρωποι το καλοκαίρι που ζητούσαν να αποκτήσουν τις μετοχές. Όπως και τώρα, που η μια πρόταση ζητάει τις μετοχές. Θεωρώ ότι αν δεν προκυρηχθεί αύξηση ώστε να υπάρχει ικμάδα φωτός, η οποία ναι μεν προκήρυξε αλλά δεν έχει γίνει ακόμα, νομίζω πως ο Ερασιτέχνης δε θα ήταν αντίθετος ώστε αν γίνει αυτόκλητη συνάντηση μεταξύ των δύο εκπροσώπων, του κ. Λάσκαρη και του κ. Ψηφίδη ώστε να αποφασιστεί η αύξηση. Οι αυξήσεις δημοσιεύονται στο ΓΕΜΥ και όχι στα Social Media. Υπάρχει έγγραφο στην ΕΕΑ ότι οι μετοχές είναι δεσμευμένες. Ότιδήποτε και αν πούμε εμείς, θεωρώ ότι θα κολλήσει οποιαδήποτε μεταβίβαση στην ΕΕΑ. Ακόμα και αν βρεθεί κάποιος να πειστεί ότι η απόφαση δεν ισχύει και πειστεί από τον κ. Λάσκαρη, θεωρώ ότι θα κολλήσουν. Εαν δεν υπάρξει υπογραφή σε ΑΜΚ του συνόλου των μετόχων, και μετά παραίτηση των υφισταμένων μετόχων, δε μπορεί κανείς να πάρει ούτε μια μετοχή.

Πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, δεν έχει σημασία να πω αν βάζω τον εαυτό μου, που προέβλεπαν τι θα γίνει και προτείναμε λύσεις προς αυτή τη κατεύθυνση. Πριν λίγους μήνες με τον Θωμά Νικολό ο οποίος παραιτήθηκε σήμερα, κάναμε συζητήσεις με τον Μάνο Λάσκαρη να γίνει μια δοκιμαστική μεταβίβαση 10 μετοχών, που ήμουν και πρόθυμος να πληρώσω τον φόρο, για να δούμε αν θα περάσει από την ΔΟΕ και μετά από την ΕΕΑ. Δεν έλαβε έγκριση από τον Νίκο, και το θέμα έμεινε εκεί. Ακόμα περιμένω να μου πει τη λύση ο Παπακυριάκης. Το φαξ μου το ξέρουν όλοι. Από το να φτάνουμε να αναλύουμε στα ραδιόφωνα όντας στο χείλος του γκρεμού, θα μπορούσαν να γίνουν απλούστερα πράγματα και να λάβουμε απαντήσεις. Στη συνέντευξη του Λάσκαρη, ζήτησα από τον Παπακυριάκη να μου πει τη λύση και ακόμα την περιμένω.

2. Η περιβόητη αίτηση ανάκλισης της αγοράς των μετοχών από τον Λάσκαρη. Κυκλοφορεί πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Τώρα αν είναι όσο γρήγορα λέει ο Χριστοφορίδης δεν ξέρω , πάντως είναι κι αυτό μια λύση

Ας κατατεθεί μια αίτηση ανάκλισης, να δικαστεί την επόμενη μέρα η διαταγή και με το καλό να συνδράμουμε και εμείς ώστε να κερδίσει την ανάκλιση των μετοχών. Εμάς μας ενδιαφέρουν οι μετοχές του ΑΡΗ.”

Για την ΕΕΑ και το τι μπορεί να γίνει: “Εκείνο που μπορεί να γίνει από την ΕΕΑ, είναι μια αίτηση ακύρωση της μεταβίβασης των μετοχών. Το 2015, όταν εμφανίστηκε στον ΑΡΗ ο κ. Λάσκαρης, ήταν μέτοχοι οι κύριοι Αρβανίτης, Γαλιλαίας, Ρούσος και Νικολός. Μεταβίβασαν τις μετοχές τους στον Λάσκαρη και έναντι ενός ευρώ. Αυτές οι μεταβιβάσεις έπρεπε να εγκριθούν από την ΕΕΑ. Εκεί υπήρξαν διάφορα περίεργα πράγματα, τα οποία ξέρει ο κ. Σφυρής που βρισκόμαστε σε επαφή. Αν ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ, ο λογιστής του Λάσκαρη θα γνωρίζει πράγματα που δε ξέρουμε εμείς. Τότε ήταν ένα μπερδέμενο καθεστώς, γιατί για τους λόγους που προείπα καθυστέρησε η έγκριση. Αν επιστρέψει το 90% στους τέσσερις ανθρώπους που προείπα, ο Λετονός δεν έχει κανένα δικαίωμα. Τότε ο Λάσκαρης μπορεί να κυνηγήσει τον ΑΡΗ για τα λεφτά που έβαλε, πράγμα που κάνει και τώρα. Υπάρχει στον ισολογισμό δημοσιευμένο, ένα δάνειο 2,2 εκ. που φαίνεται η ΚΑΕ ΑΡΗΣ να πήρε από Ελβετική εταιρία. Όσο ήμουν μέλος του ΔΣ, τέτοιο πρακτικό για να εγκριθεί μια δανειοδότηση τόσου μεγάλου ύψους, δεν υπέγραψα. Και το ίδιο με διαβεβαιώνουν και οι υπόλοιποι. Είναι ένα σύνθετο θέμα και πρέπει να συνδράμουν αρκετοί. Το θέμα είναι ότι φαίνονται να μπαίνουν χρήματα από Ελβετική εταιρία στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ με αιτιολόγηση ΑΜΚ από τα οποία χρήματα κατηγορείται η οικογένεια Λάσκαρη και από τα οποία μπορούμε να κατηγορηθούμε οι υπόλοιποι γιατί είναι “μαύρα”.

Για το αν θα προταθεί ως λύση αύριο: “Περνάει από την έγκριση της ΕΕΑ και των τεσσάρων ανθρώπων. Το λέω με επιφύλαξη, γιατί όπως μπορεί να μπλέξουμε οι 9 με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, έτσι μπορούν να μπλέξουν και αυτοί. Για τα χρεη μέχρι νεωτέρας έχει ευθύνη το ΔΣ. Πρόβλεψη μου είναι ότι όσο ανεβαίνουν τα μνημόνια, τόσο θα μπλέκουν και οι μέτοχοι. Πρέπει να κάνουμε όμως το βήμα. Να δημιουργηθεί νέα διοίκηση και να ελέγχουν τα λεφτά που θα μπαίνουν στη ΚΑΕ ΑΡΗΣ, όπως και το που θα πηγαίνουν αυτά τα λεφτά.”

3) Τα χρήματα που χρειάζονται άμεσα

Για το πόσα χρήματα χρειάζονται αρχικά: “Επίσημα έχουμε ένα μπαν. Με 15 χιλιάδες μπορούμε να καθυστερήσουμε για φέτος το μπαν του Ντραγκίσεβιτς. Το ίδιο ήθελα να κάνω με τον Μαρμπλ, αλλά δε βρέθηκαν ποτέ 15 χιλιάδες του παραβόλου. Έχοντας πληρωμένο το ΙΚΑ και την εφορία πληρωμένο για τους επόμενους μήνες, νομίζω πως με 500 χιλιάδες μπορεί να ξεκινήσει το μπάλωμα των πολύ σοβαρών ζητημάτων. Αν μιλάς στον αθλητή, τον μάνατζερ, τον δικηγόρο, σε μια γλώσσα που καταλαβαίνει και δε τον υποτιμάς, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Έχω γίνει δέκτης παραπόνων, γιατί δε σηκώνει κανείς το τηλέφωνο. Ακόμα και πρώην παίκτες με έχουν καλέσει.

4) 2 είναι τελικά οι αιτήσεις για κατάπτωση της εγγυητικής !

Για τη πτώση εγγυητικής: “Έγινε ο κακός χαμός με τον Παπακυριάκη και τον Νικολό, για να μη καταπέσει η εγγυητική και να παίξουμε χθες με τον Κοροιβό. Στις 8/2, υπάρχουν δύο καταγγελίες από Σκορδίλη και τον μάνατζερ Κούνουπα. Η δεύτερη, είναι υπόθεση του 2005. Σε μια στιβαρή διοίκηση, δε νομίζω πως κάποιος θα είχε απαίτηση από το 2005.”

Για το αν εξυπηρετεί τον Λάσκαρη η ιδιοκτησία του ΑΡΗ: “Είναι μια καφενειακή τοποθέτηση. Πάει με ενδείξεις ενοχής σε ένα δικαστήριο που θα γίνει σε 3-4 χρόνια. Δε νομίζω να πιστεύει και ο ίδιος ότι θα είναι στον ΑΡΗ σε 3-4 χρόνια. Πρώτον, αν συνεχίσει έτσι οδεύει ολοταχώς στη Β για λόγους εξωαγωνιστικούς και όχι αγωνιστικούς. Έχουμε δύο καταπτώσεις εγγυητικής στις 8/2. Δεύτερον, οι 200 χιλιάδες είναι εκκωφαντική εγγύση για οικονομικό αδίκημα. Αν δε τα πληρώσει, βγαίνει ένταλμα σύλληψης. Η ενημέρωση μου είναι παίρνει κάποιες προθεσμίες από την ανακρίτρια. Φαντάζομαι πως θα σταματήσει να δίνει.”

Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι η ΕΕΑ και όποιος έχει ένομο συμφέρον, ζητά να καταπέσει από τη θέση του προέδρου. Θα παραμείνει όμως μεγαλομέτοχος. Ο κύριος Ψηφίδης μου είπε πως παραιτήθηκε το μεσημέρι, ο κ. Παπακυριάκης δήλωσε πως θα παραιτηθεί, ο κ. Νικολός μου είπε και αυτός πως παραιτήθηκε, άρα έμειναν τρεις. Θεωρώ ότι το δικαστήριο με δεδομένο ότι οι δυο άνθρωποι έχουν χρόνια να εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη αλλά και το ότι έχουν σοβαρή δικαστική εμπλοκή, δεν επαρκούν σε μια άσκηση διοίκησης σε μια ομάδα.”

 

Source: “Θεωρώ ότι οποιαδήποτε μεταβίβαση μετοχών θα κολλήσει στην ΕΕΑ” | AllAboutARIS.com

36 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
chief

Πειράζει που δεν πιστεύω ότι ο κος Παπακυριάκης στ’ αλήθεια θα παραιτηθεί; Στο μιλητό άλλωστε έχει παραιτηθεί πολλάκις.

aris6emperor

Που πάμε κύριοι;

gkanton

Όσο τα σκαλίζεις, όλο και κάτι καινούριο εμφανίζεται. Η κατάσταση για μας τους αδαείς μοιάζει τόσο περίπλοκη. Πού μπλέξαμε;

O_Betatzis

Και η επισημοποιηση του Πλυντηριου. Εγω να κανω μια ερωτηση: κανεις στη διοικηση δεν ειχε καταλάβει οτι ο Αεριτζης ειναι Πλυντηριας; Δεν εχουν ευθυνη; Το επιχείρημα “το κανουν κι αλλοι” ειναι επιπεδου περιπτερου και οχι διοικησης ομάδας που θελει να λογιζεται σοβαρη.

spire

Καλά και αν σηκώναμε κανά κύπελλο με ΠΑΟ ή αν πηγαίναμε τελικό όλοι εμείς που κράζουμε θα πέφταμε στην φωτία για να τον σώσουμε και πίστωση χρόνου μια δεκαετία θα είχε..

O_Betatzis

Σπυρο εικαζω οτι δεν εχεις διαβασει παλιοτερα σχολια μου. Εχεις ομως δικαιο: θελουμε ενα τιτλο τοσο που πολλα θα συγχωρουσαμε.

O_Betatzis

Δεν ειναι ακριβως ετσι και οπως ξερεις δεν το λεω τωρα το λεω απο το 2016. Η συγκριση Αγγελοπουλων (δηλ. Χαλυβουργικης) με καποιον ο οποιος ειναι επισημα ανεπαγγελτος ειναι ατυχης. Ε λοιπον ακομα να εβαζε χρηματα ο Λασκος εγω θα φωναζα οτι ειναι Αεριτζης.

O_Betatzis

Γιατι αργα η γρηγορα θα βαρεσει κανονι (οπως κ βαρεσε).

gkanton

Μια παρατήρηση. Οι Αγγελλόπουλοι του ΟΣΦΠ ή οι Γιαννακόπουλοι του ΠΑΟ είναι γνωστοί επιχειρηματίες και σίγουρα αντιμετωπίζουν τις ομάδες τους σαν μια επιχείρηση. Ο δικός μας ποιος είναι; Ποια είναι η επιχείρησή του; Για τους Αγγελόπουλους μαθαίναμε για τις δικαστικές διαμάχες που είχαν οι γιοι σε σχέση με τα κληρονομικά. Το τι είχαν και τι έχουν είναι γνωστό. Δεν είναι αεριτζήδες, με διαδικτυακές πλατφόρμες κλπ κλπ

kostasjacob

Συμφωνω, δε γινεται να μη το καταλάβανε εκτος αν ειναι αδαής καποιος, ο ανθρωπος πριν το 2014-2015 ηταν ανύπαρκτος πως γινεται να μη το καταλάβουνε; Μετα δε είδαν τι επιχειρήσεις ειχε; τιποτα δηλαδη… ουτε εκει ψιλιαστηκαν; Το βιογραφικό του που δεν ευσταθούσε δε το είδαν; το οτι δε τον γνώριζε κανεις στον επιχειρματικο κοσμο δεν το είδαν; Μεχρι και κατι γελοίο για κάποιους γινεται ζάμπλουτος οπως εμφανιζόταν να μην εχει προσωπική ασφάλεια; Μου θυμιζει το τσάκα που πηγε με ταξί…..πραγματικα δόλο να είχαν δε θα την έδιναν την ομαδα σ αυτον και μη πει κανεις η ομαδα ειχε αναγκη απο λεφτα εγω αν ειχα μια επιχείρηση και τη πονούσα θα ηθελα να εξασφαλίσω και τη βιωσιμότητα της και τις οικογένειες που συντηρεί

ammonas

Ναι, αλλά, αν δεν την έδινες την επιχείρηση, οι οικογένειες θα σε έτρεχαν στα σούτια.
Αυτή είναι η ωμή αλήθεια: αν ο Αρβανίτης δεν την έδινε την ομάδα, θα έπεφτε πολύ ξύλο και θα του ‘μενε η ρετσινιά ως καρεκλοκένταυρος….
Αλλά ακόμα κάποιοι αρνείστε να καταλάβετε πως για τα χρέη και για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην φυλακή δεν θα μπει μόνο ο κασίδας, αλλά και οι προηγούμενοι 9 του ΔΣ. Ούτε εσύ με την ουτοπική σου επιχείρηση, ούτε εγώ με τον βολικό μου καναπέ.

Jose

Εγω βλεπω οτι για ακομη μια φορα ο Αρης θα γινει παραδειγμα προς αποφυγη. Τι καλυτερη ευκαιρια προς τη κυβερνηση να δειξει οτι κυνηγαει το οικονομικο εγκλημα απο το να διαλυσει τον Αρη. Θα κανει και εξυπηρετηση στο Ρωσο συμμαχο , θα δειξει οτι δε μασαει και απο φιλαθλους. Παλι στη πλατη μας. Δυστυχως προβλεπω πολυ κακα ξεμπερδεματα καλο ειναι να απεμπλακουμε το γρηγοροτερο απο το ΝΛ και οσο πιο μακρια απο τα δικαστηρια γινεται!

Jose

Στο μπασκετ οχι. Αλλα στο ποδοσφαιρο; Να θυμισω οτι δεν ανεβηκαμε απο τη Γ’ γιατι αλλαξε εν μια νυκτι ο κανονισμος ο οποιος ξαναλλαξε την επομενη χρονια για να ανεβει η Δραμα και ο Καραισκακης;

Jose

Εσυ ρωτησες.

Jose

Φουλ εσωστρεφεια!!!!

MrT

Aν καποιος σου εχει δανεισει 2μ. , στην πορεια αποδεικνύεται ότι ητανε χρηματα από παρανομες δραστηριότητες και ο δανειστης σου παει φυλακη για αυτόν τον λογο , εξακολουθεις να εχεις χρεος?

MrT

Καλα, φανταζομαι δεν τίθεται θεμα ενοχης από την πλευρα μας, το θεμα μας είναι τα λεφτα που μας δανεισε και εχει απαιτηση .
Δεν γνωριζω από νομικα και εξεφρασα μια αφελη ερωτηση σε σχεση με αυτά που διαβασα, δεν μου περασε καν απ’ το μυαλο το ενδεχομενο που ανεφερες . Ποιος μπορει να θεωρηται ενοχος απ’τον Αρη?Ο Γιαννακης ,ο Μουρτος , ο Αρβανίτης? Αφου εκεινη την περιοδο που μας δανεισε ο Λάσκαρης ηταν καθαρος.Το θεμα είναι ποιος του ζητησε να μας δανεισει και αν είναι ηθικα αποδεκτο τετοιο ενδεχομενο . Η άλλη ερωτηση .Αν του χρωσταμε 2 εκ σημαινει ότι μπορει να βαλει χερι στα τηλεοπτικα και αλλα χρηματα από χορηγιες?

ammonas

Ο Χριστοφορίδης στην συνέντευξη δεν φάνηκε τόσο σίγουρος για το κατά πόσο η ΚΑΕ κινδυνεύει ή όχι από τις παράνομες ενέργιες ιδιοκτήτη. Αν κάτι έχουν διδάξει τα απανωτά πολυνομοσχέδια-μνημόνια είναι πως δεν υπάρχει τίποτα εξασφαλισμένο…

O_Betatzis

Δεν ηταν καθαρος ουτε εκεινη την περιοδο

Jose

Οσο ασκει διοικηση μπορει να παρει μεχρι 2 εκ € χωρις να μπορει καποιος να του ζητησει ευθυνες. Αν αλλαξει η διοικηση παλι μπορει να τα παρει αλλα πρεπει να εγκρινει η διοικηση ή να παει δικαστικως. Ο Αρβανιτης ως προεδρος εχει σιγουρα πολλες ποινικες ευθυνες και ειναι ο βασικος λογος που δε μπορει να αφησει το καραβι στη μοιρα του. Αν αποδεικνυαμε οτι τα λεφτα με τα οποια αγορασε τις μετοχες ηταν παρανομα ή εστω ειχε βγει η παραπομπη του σε δικη η ανακληση θα ηταν ευκολη υποθεση. Τωρα δε νομιζω οτι ενα δικαστηριο μπορει να πει κατασχω κατι αξιας 1 εκ και το δινω πισω στους παλιους ιδιοκτητες χωρις εστω να βαλει την αλλη πλευρα να γυρισει και τα λεφτα πισω στο ΝΛ. Ασε που μπορει μετα αυτος να μας κυνηγαει στα δικαστηρια για παντα

ammonas

Το χρέος το επωμίζεται το ΔΣ (9 άτομα, πχ Αρβανίτης, Νικολός, Χριστοφορίδης…) με παρελκόμενες ποινικές ευθύνες (=φυλακή) και η ομάδα αυτόματα (σε περίπτωση φυλάκισης του ιδιοκτήτη) υποβιβάζεται.

ammonas

Τα μπέρδεψα. Σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγυητικής υποβιβάζεται. Σε περίπτωση φυλάκισης του Λάσκαρη είτε παραμένει ιδιοκτήτης με δυνατότητα να ορίσει ο ίδιος νέο ΔΣ, είτε οι δεσμευμένες μετοχές κατάσχονται-παραχωρούνται στον Λετονό (σύμφωνα με τον Χριστοφορίδη)

ammonas

Επειδή έτυχε να ακούσω ζωντανά την συνέντευξη, κρίνω πως η απομαγνητοφώνηση άφησε εκτός “ζουμερά” πράγματα:
– Δύο είναι τα εφικτά σενάρια για το μέλλον της ομάδας: είτε ανάκλιση μετοχών, είτε παραχώρηση του management και σύσταση νέου διοικητικού συμβουλίου χωρίς συμμετοχή Λάσκαρη.
-Μεταβίβαση μετοχών δεν γίνεται, επειδή είναι δεσμευμένες (και γι’ αυτό δεν υπήρχε στην πρόταση Αρβανίτη)
– Αν αποδειχθεί πως μπορεί να γίνει μεταβίβαση των “δεσμευμένων” μετοχών με ΑΜΚ, τότε απαιτείται 1,1εκ€ για το 51% ή λιγότερο (περίπου 500-600χιλ€), εφόσον ο Νίκο δεχθεί την μείωση της αξίας των μετοχών του και ο ίδιος δεν μετοχοποιήσει το “δάνειο” ύψους 2,2εκ€ (εφόσον αυτό έχει εκτελεστεί νομιμοτρόπως).
-Η ανάκληση της μεταβίβασης, δηλαδή η “ακύρωση” της εξαγοράς της ΚΑΕ από τον Λάσκαρη και η επιστροφή των μετοχών του στους τότε μετόχους (Αρβανίτης, Γαλιλαίας, Νικολός, Ρούσος), είναι μία αίτηση, η οποία επιδικάζεται την επόμενη ημέρα. Αυτή είναι η πιο ρεαλιστική επιλογή.
– Για να διοριστεί νέα διοίκηση (εφόσον οι Λασκαραίοι δεν παραιτηθούν), είναι δυνατό ο ΑΣ να ζητήσει διορισμό διοίκησης πρωτοδικείου, εφόσον ο πρόεδρος κατηγορείται για οικονομικά εγκλήματα και οι υπόλοιποι του ΔΣ βλάπτουν την ΚΑΕ με την απουσία τους
– Η κατάπτωση της εγγυητικής θα γίνει στις 8/2 (άρα σε 9 μέρες), όμως πιθανόν να πάρει 1-2 αναβολές. Άρα, θα καταπέσει περίπου στα μέσα Μάρτη. Αν κάποιος έρθει σε συνεννόηση με τους Σκορδίλη (εποχή Δαμιανίδη) και Κούνουπα (μάνατζερ για υπόθεση του 2005), δεν θα εκτελεστεί. Αν εκτελεστεί, η ομάδα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα αυτήν την στιγμή!!
– Το 2015 η εξαγορά της ΚΑΕ έγινε στο όνομα του λογιστή του Λάσκαρη, Τάκη Καραλή, και όχι του ίδιου του Νίκο.
– Το ΙΚΑ και το 99 πληρώθηκαν με τα λεφτά από την πωληση του εξοχικού στην Μύκονο.
– Αν ο Νίκο μπει φυλακή (είτε επειδή δεν θα καταβάλει την εγγύση των 200χιλ€ στις επόμενες μέρες, είτε επειδή θα κριθεί ένοχος από το δικαστήριο σε 3-4 χρόνια), παραμένει ιδιοκτήτης και μάλιστα ο ίδιος είναι υπεύθυνος να ορίσει το επόμενο ΔΣ. [Το τελευταίο δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, μιας και ο ίδιος ο Χριστοφορίδης έχει πει πως σε τέτοια περίπτωηση κατάσχονται οι μετοχές, εφόδον είναι δεσμευμένες https://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/article/376866/xristoforidis-o-laskaris-den-paraxoroyse-tis-metoxes-ston%5D

Prophet

Παιδιά, ακούω συχνά πυκνά να μιλάτε για πλυντήριο. Βασική προϋπόθεση για την λειτουργία πλυντηρίου είναι να δείχνει κερδοφορία μια επιχείρηση. Ο Aris δεν μπορεί να δείχνει κερδοφορία

Jose

Καθολου δε χρειαζεται να δειχνει κερδοφορια. Το πλυντηριο δε γινεται μεσα απο τα κερδη. Ασε που ειναι αποδεκτο οτι το ξεπλυμα σου τρωει λεφτα. Μαλιστα ειναι και το μονο σεναριο με τη παραμικρη λογικη για τα πρωτα χρονια. Δηλαδη ο ΝΛ ηθελε να ξεπλυνει χρημα οποτε “δανειζει” τη ΚΑΕ φερνει “εσοδα” απο δικες του “χορηγιες” και παιρνει πισω τα “δανεικα” ωραια και καθαρα. Απο τη μερα ομως που δεν ειχε “δικα του χρηματα” να βαλει δεν υπαρχει η παραμικρη εξηγηση για το τροπο που χειριζεται το θεμα.

keoma

περπατάμε το πράσινο μίλι..