Για το αν θα υπάρξει και προσθήκη έκτου ξένου παίκτη: “Έχουμε να εντάξουμε στο ρόστερ έναν κοινοτικό παίκτη και εκεί θα σταματήσουμε. Δεν είναι στα άμεσα, ούτε στα μελλοντικά πλάνα μας να κάνουμε μία προσθήκη. Φυσικά η χρονιά είναι μεγάλη, οι συνθήκες πολλές φορές αλλάζουν και αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι, ίσως το κάνουμε, το καλό της ομάδας είναι πάνω απ’ όλα. Η κενή θέση ξένου μπορεί να λειτουργήσει ως μία ασφάλεια, αλλά σε πρώτη φάση δεν είναι στα πλάνα μας να κάνουμε επιπλέον κίνηση. Αν μπορούμε να τελειώσουμε τη χρονιά όπως την ξεκινάμε, για μας αυτό είναι το ιδανικό”.

Πηγή: Πρίφτης: “Έχουμε καλύτερους παίκτες φέτος” | Sport24.gr

 

Νομίζω ο κόουτς ήταν όσο πιο σαφής μπορούσε να είναι.

 

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
loukmosh

Αφού λογικά έχουμε φτάσει το μπάτζετ λογικό είναι να μην γίνει άλλη προσθήκη. Οι περισσότεροι θέλαμε να δυναμώσουμε τον ελληνικό κορμό όπως και έγινε. Μία προσθήκη αλά Τσούπκοβιτς (γιατί μόνο τέτοια μπορεί να γίνει τουλάχιστον σε οικονομικό μέγεθος) άλλωστε δεν θα μας βοηθούσε σε τιποτα.

spire

Night βαλτο στις μακροχρονιες προβλεψεις 😛

stepap

διαμορφώσαμε αυτό το ρόστερ, το οποίο όπως γνωρίζετε δεν έχει ολοκληρωθεί, υπάρχει ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι για το οποίο μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρουμε μία τελική απόφαση

stepap

Τι να σημαίνει άραγε το” μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρουμε μία τελική απόφαση” ;