"Θα παίρναμε τις νίκες που χρειαζόμασταν ως το τέλος"

“Ήρθα στα μέσα της σεζόν και ο ΑΡΗΣ είχε διάφορα προβλήματα. Η νέα διοίκηση που ανέλαβε την ομάδα προσπάθησε να επαναφέρει τον ΑΡΗ στην κατάσταση που του αξίζει να βρίσκεται. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Προσπαθούσαν συνεχώς να βρίσκουν χρήματα και βγήκαν μπροστά ώστε ο ΑΡΗΣ να μην καταρρεύσει. Να πληρωνόμαστε στην ώρα μας. Τους βγάζω το καπέλο σ’ αυτήν την προσπάθεια Δεν ξέρω πολλές ομάδες που οι διοικήσεις οι οποίες δεν έχουν πολλά χρήματα, να βάζουν από την τσέπη τους, ειδικά σε μια χώρα όπου η οικονομία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ήταν πολύ εντυπωσιακό να βλέπεις ανθρώπους να νοιάζονται τόσο για την ομάδα τους”.

“Θα φέρω το παράδειγμα του Lefty (σ.σ. Μποχωρίδης). Ήταν νέος, αλλά ο αρχηγός της ομάδας. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν και όταν είσαι αρχηγός ή ηγέτης, είναι δύσκολο να είσαι εκτός παρκέ. Πιστεύω ότι μετά από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έκανε μεγαλύτερη και πιο κατανοητή την ηγετική του ικανότητα. Αυτό μας βοήθησε πολύ ως ομάδα και είναι ένας από τους λόγους που πιστεύω ότι θα πηγαίναμε καλύτερα στη συνέχεια. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο και οι πιο έμπειροι παίκτες και ο κόουτς που έδωσαν τις δικές τους συμβουλές. Ο Λευτέρης έχει το χάρισμα να μπορεί να ηγηθεί”.

Πηγή: “Θα παίρναμε τις νίκες που χρειαζόμασταν ως το τέλος” | AllAboutARIS.com

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
timemaster

Οπότε τα βρήκε με τον Μποχωριδης και του δίνει το χρίσμα του αρχηγού;
Όπως τον άκουσα η αντίληψη του ήταν πως ο κόσμος τους είχε ξεγραμενους για την νίκη στο Περιστέρι αλλά αυτός κόντρα στις προβλέψεις την πίστευε. Μετά Χριστόν προφήτες αλλά όλοι οι παίχτες δίνουν την εντύπωση πως το κλίμα είχε αλλάξει και πως η ομάδα έδενε και θα κατάφερνε να κάνει καλό φίνις στο πρωτάθλημα.

kaptsik

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη για να τον δεις πως μιλάει και συμπεριφέρεται. Ενδιαφέρουσα και η αντίδρασή του στην άποψη του Κούση ότι ο Άρης είχε ένα δυνατό/συμπαγή κορμό Ελλήνων παικτών. Επίσης και ο τρόπος που σχολιάζει τις ηγετικές ικανότητες του Μποχωρίδη, όπου ούτε λίγο είτε πολύ λέει πως όταν άλλαξε ρώτα (μετά το ματς με τον ΠΑΟ) τότε έδειξε ότι μπορεί να είναι καλός αρχηγός.

stepap

Παικταράς. Τον βάζω στο ροστερ μου

NAOS 80-0

Θα ήθελα να μείνει ο Μπράουν, όπως και ο Ντραγκίσεβιτς. Όπως επίσης και ο Φιτζπάτρικ, αν καταφέρει και πάρει Ελληνικό Διαβατήριο. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να μείνουν όλοι, πλην Μόρις και Γκετσεβίτσιους. Θα ήθελα τον Φλοϊντ της Λάρισας, και τον Κρομά του Κολοσσού. Από Έλληνες Κουζέλογλου, Λούντζη, Μουράτο και Νώντα (!!!)…Καλή Ανάσταση στον Άρη μας και σε όλους

Ian 73

1)Ευτυχώς μάλλον δεν θα χρειαστεί να το επαληθεύσουμε φίλτατε Μπράουν.
2)Βρε παιδιά εμείς στο μπλογκ είχαμε διαιρεθεί και διαφωνουσαμε για την κόντρα τους και αυτός με τον Lefty ήταν του στυλ “Κώστα μου” κ “Αντρέα μου”.🤣😂

Sam Vincent

Οι δυνατότεροι έρωτες γεννιούνται μετά από μεγάλους καβγάδες.

Ian 73

Σωστό.