Μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ , είχε βγει η βρώμα , πως ο Πρίφτης ζήτησε να αποχωρήσουν από το ροστερ οι Μάρμπλ , Μπάκνερ και Τζένκινς.

13/03 ( μόλις 4,5 μήνες μετά ) τα κατάφερε μετά και τη σημερινή αποχώρηση του Τζένκινς , ο οποίος αποχώρησε πατώντας στο ότι είναι απλήρωτος 45 μέρες ( τον Οκτώβριο με το περιβόητο πρόστιμο και τον Φλεβάρη ). Γνώμη μου είναι πως τελείωσε η Ευρώπη , βαρέθηκε να τα ακούει από τον Πρίφτη και βρήκε ομάδα να φύγει να ησυχάσει κι αυτός από εμάς κι εμείς από αυτόν.

Το θέμα μου δεν είναι αγωνιστικό – ίσα ίσα που θα παίξουν περισσότερο και οι Χρηστίδης/Φλιώνης τώρα – μιας που η χρονιά είναι στο τέλος της και πέρα του ότι λέμε περί γοήτρου και όλα τα άλλα , το τι θα βγούμε στο πρωτάθλημα , λίγη σημασία θα έχει για το μέλλον του Άρη.

Αυτό που έχει σημασία για το μέλλον του Άρη είναι το οικονομικό.

Κι εδώ πρέπει επιτέλους να μάθουμε επίσημα τι γίνεται.

Φαλιρίσαμε; Να αρχίσουμε να κλαίμε; Φυτοζωούμε μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα είμαστε καλά;

Πρέπει να ακούσουμε κάτι επίσημο επιτέλους και να σταματήσουμε να μαθαίνουμε τα νέα από διαρροές .

Αν διαβάσει κανείς σήμερα τα άρθρα , οι παίκτες μας είναι απλήρωτοι από 2 μέχρι 4 μήνες ή ακόμα ετοιμάζονται και για αποχή !

Τι ισχύει; Πρέπει να τα μαθαίνουμε από πληροφορίες ενός φίλου , που ξέρει έναν φίλο και και και και ή θα μάθουμε κάτι από τον πρόεδρο μας; Τον ιδιοκτήτη μας; Κάτι;

Η αλήθεια θα βγει σε κάποιο σημείο κύριοι.

Είτε είναι υπέρ, είτε είναι κατά , θα βγει.

Όσο δε λέτε κάτι , δίνεται πάτημα σε όλους αυτούς που φέρνουν την καταστροφή.

Όσο δε λέτε κάτι , σημαίνει πως πηγαίνουμε προς την καταστροφή.

Βγείτε και μιλήστε επιτέλους.

Κάλλιο αργά , παρά ποτέ.

46 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stp

Προς τους ανησυχούντες :
Αν δημιουργηθούν χρέη στην ΚΑΕ θα βαραίνουν τον ίδιο τον Λάσκαρη. Δεν έχουμε διοίκηση πρωτοδικείου να κάνει την μόστρα του ο Δαμιανίδης. Ο Λάσκαρης έχει τα δικά του θέματα και είναι λίγο ζορισμένος. Ας μην το τεντώνουμε εμείς και να δείξουμε εμπιστοσύνη.Ούτε να του λέμε να βγει να μιλήσει . Θα κάνει ότι θέλει και όταν θέλει.
Για να του γίνει η δέσμευση των 60 εκατ σημαίνει οτι έχει 60 εκατ.

kaptsik

Ακόμα κι αν υπάρχει κάποιος τακτικισμος, του Λασκαρη για να προστατεύσει τη περιουσία του, πίσω από αυτή την οικονομική δυσλειτουργία, χρειάζεται να μας πει κάποιος ποτέ αναμένεται να λυθεί η δικαστική διαμάχη. Όσο θα διαρκεί τα οικονομικά της ομάδας θα έχουν πρόβλημα. Πότε θα τελειώσει αυτό; Σε 2 μήνες; Σε 2 χρόνια;

kaptsik

Ας ζητήσει τη κατανόηση μας για ένα διάστημα μέχρι να λυθεί το θέμα. Διαφορετικά η απογοήτευση θα είναι τεράστια κι άντε να ξαναπιστεψουμε. Το θέμα της εμπιστοσύνης είναι πολύ σοβαρό!

Sam Vincent

Μαζί σου Night. Καλύτερα 2-3 αντρίκιες κουβέντες και μια εξήγηση και ας χαμηλώσουμε το μπάτζετ παρά αυτή η παρατεταμένη οικονομική αβεβαιότητα και να παρακολουθούμε την ομάδα να διαλύεται-εκποιείτε κομμάτι κομμάτι. Πρέπει σήμερα κιόλας να βγει και να πει κάτι ο Λάσκαρης .Αύριο δλδ τι να περιμένουμε? Να φύγει ο Μούρτος με τον Φλιώνη? Οι θετικές εντυπώσεις από την εμφάνιση του Λάσκαρη έχουν σβήσει . Αύριο πρόεδρε θα ναι αργά.

JamesForrest

Και εγώ ανησυχώ με τις εξελίξεις αλλά μήπως πρέπει να είμαστε λίγο παραπάνω ψύχραιμοι; Τον Τζενκινς ψάχναμε τρόπο να τον ξεφορτωθούμε σχεδόν από την αρχή της χρονιάς και το καταφέραμε τώρα. Το ίδιο έγινε και με τον Μαρμπλ. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις το οικονομικό είναι η αφορμή.
Επίσης θα ήθελα και εγώ μια επίσημη ενημέρωση, αλλά έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο (όχι μόνο στον Άρη, γενικότερα); Να βγει επενδυτής και να πει “ξέρετε αντιμετωπίζω οικονομικές δυσκολίες και μπλα μπλα”. Συνήθως δεν γίνεται, και δεν πιστεύω ότι ο Λάσκαρης θα αποτελέσει την εξαίρεση. Προσωπικά με απογοήτευσε περισσότερο με τις δηλώσεις που έκανε περί διαιτησίας και λιγότερο με το ότι επιτρέπει να σέρνεται όλη αυτή η παραφιλολογία των δημοσιογράφων και των “και καλά γνωριζόντων” για τα οικονομικά της ομάδας αλλά και για τα δικά του.
Το τέλος της χρονιάς είναι κοντά, θα πρέπει αναγκαστικά να κάνουμε όλοι υπομονή (για να μην παρεξηγηθώ ούτε εμένα μου αρέσει αυτό). Όπως και να έχει το καλοκαίρι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές αρχής γενομένης από τον προπονητή. Εκεί θα φανεί που θα κινηθεί η επόμενη χρονιά (από πλευράς μπάτζετ).Στόχος έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει ούτε για τον Άρη ούτε για τον ΠΑΟΚ ούτε για την ΑΕΚ ούτε για κανέναν άλλον πλην των 2 μεγάλων και αυτών που παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Sam Vincent

Θα μπορούσε να βρει λίγο χρόνο να επικοινωνήσει με μας ,μόνο 5-6 αράδες χρειάζεται. Απεναντίας προτίμησε να βγει στον Θωμαιδη για να αναπτύξει το silicon valley μιμούμενος άριστα την τέχνη που χρονια τωρα εφαρμόζουν άριστα οι πολιτικοί μας…Αποπροσανατολισμός και η μπάλα στην κερκίδα. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα θα σταθούμε δίπλα αρκεί να πει 2-3 αντρίκειες κουβέντες. Τις άλλες τις χορτάσαμε .

badgrandpa

απορια… αν εχει 100 μπορει να δουευει τα υπολοιπα 40?

Kotsos

Απορίες και προβληματισμοί που εκφράζουν τον κόσμο που ενδιαφέρεται. Εκτός του να δίνουν πάτημα σε καλοθελητές.
Ελπίζω να μην μιλάνε καθώς ήδη έχουν υποστεί διάφορες επικοινωνιακές ήττες ενώ παράλληλα και η απόδοση της ομάδας προβληματίζει συνολικά τον κόσμο.
Με αυτην την λογική, μακάρι να περιμένουν το καλοκαίρι για να πουν κύριοι εμείς μιλάμε με πράξεις, πήραμε το τμήμα με 3+ χρέη και αυτην την στιγμή έχουμε λιγότερο απο 1. Περάσαμε δυσκολίες, είναι πλεον ρυθμισμένες και διαδικαστικές οι διαμάχες και συνεχίζουμε το πλάνο μας με σταδιακή βελτίωση σε όλους τους τομείς (εγκαταστάσεις, budget, διοικητική λειτουργία κλπ).
Όσο δεν μιλάνε όμως, ανησυχούμε και δεν εφησυχάζουμε. Ούτε με τη διευκρίνιση του stp για το status της διοίκησης. Δεν θυμάμαι καλά αλλά ο Δρόσος στον παοκ δε νομίζω να ήταν διοίκηση πρωτοδικείου και ο συμπολίτης πρέπει ακόμα να πληρώνει τα καμώματα του.

Jim Patras

Έλα βρε N.Audit..Βγήκε στο κανάλι του Νέου Φαλήρου& μίλησε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης την Καθ.Δεύτερα..Μόνο που ήταν ασορτί με την ημέρα & πέταξε χαρταετό..Μας είπε για νέο πολυμορφικό κέντρο που όμοιο του δεν υπάρχει στα Βαλκάνια,αξίας πολλών εκατομμύριων..Τώρα τον καλείς να δώσει συνέντευξη Τύπου για θέματα καθημερινότητας &μικροποσά?

Sam Vincent

Θα βγει ξανά την 25η Μαρτίου και θα μας πει το “Έχετε γεια βρυσούλες ,λόγγοι βουνά ραχούλες”.

Jim Patras

1 φορά άκουσα τη φωνή του εντεταλμένου..Στα μέσα Νοέμβρη,για την τράπεζα αίματος.

Mario Boni

Αυτό με τον “εντεταλμένο”, είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο φέτος.

experience

Συμφωνώ, η διοίκηση δεν είναι αυτή που πρέπει. Υπάρχουν τόσες φήμες (που μάλλον δεν είναι απλές φήμες τελικά) και δε βγαίνει να ξεκαθαρίσει τίποτα. Τρεις φορές μίλησε ο Λάσκαρης φέτος, οι δύο ήταν για τη διαιτησία και η άλλη για να μας πει ότι 60 εκατομμύρια για αυτόν δεν είναι σοβαρό ποσό ενώ δε βγαίνει ο μήνας. Πέρα από το ότι αυτό δεν το λες χωρίς λόγο, ειδικά σε χώρα με μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, δεν βγαίνει να ξεκαθαρίσει τίποτα, τι ισχύει, τι όχι, πώς θα είναι ο Άρης του χρόνου. Έχει αφήσει τον Πρίφτη να τα ακούει όλα και αυτή αγνοείται

thanasis

Προσωπικά, δεν με πειράζει καθόλου που έφυγε ο Τζένκινς! Φαινόταν καιρό τώρα πόσο αδιάφορος ήταν και ότι και ο Πρίφτης δεν τον εμπιστευόταν ούτε είχε και πολύ καλές σχέσεις μαζί του (είχε άλλωστε και περιορισμένο χρόνο συμμετοχής). Δεν προσέφερε σχεδόν τίποτα αγωνιστικά ο Τζένκινς. Και για τον κολοσσό να έμενε πιστεύω ότι δεν θα προσέφερε κάτι παραπάνω, μόνο πρόβλημα είναι ένας παίχτης-φευγάτος σε μια ομάδα! Πιστεύω ότι για να έβγαλε ανακοίνωση και η καε για τη λύση της συνεργασίας, μάλλον τα βρήκε με τον Τζένκινς ή τουλάχιστον βρίσκονται σε καλό δρόμο να τα βρουν ως προς το οικονομικό. Σίγουρα υπάρχουν οικονομικά ζόρια στη διοίκηση και θα έπρεπε να βγει κάποιος να πει κάτι, έστω για να καθησυχάσει τον κόσμο! Πάντως, πρέπει να στηρίξουμε όσο μπορούμε τοη διοίκηση που μέχρι τώρα τουλάχιστον πληρώνει τα παλιά χρεη και πιστεύω ότι στο μελλον όλα θα πάνε καλά! Το κακό είναι ότι με το να μη μιλάει η διοίκηση δίνει τροφή και στους Αθηναίους δημοσιογράφους να παραφουσκώνουν τις ειδήσεις και να δημιουργούν εντυπώσεις μιλώντας για μεγάλα προβλήματα στην ομάδα μας, κάνοντας και τον κόσμο του ΑΡΗ να ανησυχεί περισσότερο! Ελπίζω να γίνει και καμιά προσθήκη-αντικατάσταση και να βγούμε τουλάχιστον 4οι στο τέλος (έστω και για το πρεστίζ)! Δυστυχώς και οι αμερικανοί δεν δέχονται έστω και μια μικρή καθυστέρηση σε πληρωμές και όταν θέλουν να φύγουν πατάνε πάνω σε αυτό! Επαγγελματίες είναι θα πει κάποιος και μπορώ να πω ότι το δέχομαι! Λογικό οι αμερικάνοi να μην έχουν συναισθηματικό δέσιμο με ομάδες! Εμείς είμαστε οπαδοί και δύσκολα το δεχόμαστε, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές!

emperor1914

Kαταστροφολογία και τίποτα παραπάνω. Ειδικότητα του Αρειανού με την βοήθεια των site άλλα και ενός φίλου που ξέρει έναν φίλο που έχει έναν γνωστό από “μέσα”………..
Λίγη ψυχραιμία!

Jim Patras

Αν κλαίμε πάνω από την καρδάρα με το χυμένο γάλα δε θα έχει νόημα διότι θα είναι αργά..

Vamos_G1

Απίστευτη χρονιά πραγματικά. Το σίγουρο είναι ότι μας αξίζει μια εξήγηση για το τι στο καλό γίνεται, τι προβλήματα έχουν προκύψει κ τελικά ποιος/ποιοι έκανε/αν τις μεταγραφές, σε μια χρονιά που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς κ καταλήγει σε φιάσκο ολκής, ιδίως αν σκεφτούμε ότι από τις συνολικά 8 (!!!) μεταγραφές ξένων, στις οποίες πολύ πιθανό να προστεθεί κ άλλη μια (!!!), τελικά για την επόμενη σεζόν μπορεί να μην ανανεώσει ακόμα κ κανένας παίκτης (σε περίπτωση που ο Κάμινγκς ζητήσει πολλά κ ο Σάνυ θεωρηθεί κίνηση υψηλού ρίσκου)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ody

Ο Τζένκινς είχε 11.8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ κατά μέσο όρο στην Ευρώπη, και 9.9 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ ανά αγώνα στο πρωτάθλημα, σε 23 λεπτά συμμετοχής. Το γεγονός ότι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα δεν σημαίνει ότι μας περίσσευε κιόλας. Στις πρώτες αποχωρήσεις (Μάρμπλ, Μπάκνερ) χαιρόμασταν γιατί νομίζαμε ότι θα αντικατασταθούν από καλύτερους. Τώρα που δεν έχουμε αυταπάτες λογικό είναι να υπάρχει μια παγωμάρα.

Mario Mponi

Και ολα αυτα να γινονται πριν απο το δυσκολο παιχνιδι με Κολοσσο και το γαμωτο ειναι οτι το περιμενα πως κ πως να δω την ομαδα απο κοντα(Ροδιτης)αλλα με τετοια χαλια δε θα παω γιατι οχι μονο θα χασουμε αλλα φοβαμαι και για τη διαφορα..

Jim Patras

Φύσικα & θα πας.Μια φορά το χρόνο έχεις τη δυνατότητα να βλεπεις εκ του σύνεγγυς την ομάδα.Θα την πετάξεις στα σκουπίδια?
Σάββατο 20:15 να στείλεις ρεπορτάζ και εντυπώσεις..

Toby B

Έτσι ακριβώς, αφού πρώτα έχεις πανηγυρίσει τη νίκη, έχεις βγάλει φώτο και πάρεις τη φετινή δόση σου από Άρη, θα μας πεις εντυπώσεις ( και ναι Jim προβλέπω με Καμπερίδη-Μολυβδά στον πάγκο). Χωρίς Πρίφτη.

sykies39

Αν ο Πριφτης λειτουργει σαν ανεμοθραυστης για την ομαδα ζητω απο τωρα συγνωμη για οσα του εχω σουρει.Δεν μπορω ομως να δεχτω οσους κλαινε σαν τις χηρες για την φυγη του Τζεκινς,οταν ολο το χρονο τον βριζουν για το ποσο αδιαφορος ειναι και πως κρυβεται στα δυσκολα.Οσον αφορα τον Λασκαρη και δυσκολιες να περναει τον ευχαριστω για την περσινη χρονια και για την οση οικονομικη βοηθεια προσφερε στην ομαδα.

ChrisSiak

Προφανώς θα πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία.
Προφανώς ομως θα υπάρχει και καταστροφολογία γιατί αν έχει καεί στον χυλό φυσάς και το γιαούρτι. Και κανεις δε θέλει τον Άρη να τρώει πάλι μπαν μεταγραφών ή να παίζει με παιχτες που υπό άλλες συνθήκες δε θα πέρναγαν ούτε από το κυλικείο του Παλε.

almand

H απομάκρυνση (φυγή πιο σωστά) του Τζένκινς δείχνει δρομολογημένη εδώ και καιρό. Ο Πρίφτης το πήρε χαμπάρι αυτό πολύ πριν τη φυγή του Μάρμπλ. (Αφού αυτός τη δρομολόγησε). Απλώς πήραν τον ίδιο δρόμο για να συμψηφισμούν και οι δυο τους από το ίδιο δικαστήριο. Το πρόβλημα ωστόσο με μας δεν είναι τόσο οι παίκτες που αποτελούν μια κάκιστη επιλογή όσων τους έφεραν αλλά η στάση της διοίκησης και του προπονητικού τιμ. Κακώς κρύβονται και οι δύο πίσω από το πρόβλημα που μοιάζει με μπαλάκι που το πετάει ο ένας στον άλλον κι ανάποδα. Κι αυτό δείχνει ξεκάθαρα πως κανένας δεν είναι διαθετημένος να ασχοληθεί με την ομάδα. Ο Λάσκαρης άφησε άφωνους τους πάντες λέγοντας πως τα 60 εκατ. γι΄αυτόν είναι ψίχουλα, -κατά συνέπεια τίποτε το ποσό των 2 μυρίων που έβαλε για την ομάδα- και κρύφτηκε στην ασυλία που του δίνει η ομάδα. Η οποία βεβαίως καθίσταται όμηρος της δικαστικής του διαμάχης, όσο χρόνο και να πάρει αυτή. Μετά πρόσθεσε με πηχαίους τίτλους και όλα εκείνα τα ΘΑ που μέλλει ο ίδιος να επενδύσει στην πόλη!!! Για την ομάδα; Όχι βέβαια. Για τον ίδιο και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια στην αφάνεια του παρασκηνίου.
Αυτά όμως έδωσαν την ευκαιρία στο Πρίφτη να κρύψει κι αυτός τις δικές του ευθύνες για το χάλι που βλέπουμε σήμερα.
Με αποτέλεσμα: Όλοι να κρύβουν το πρόσωπο τους αλλά ο κώλος και το σώμα όλων τους να είναι έκθετο σε όλους και οι ίδιοι να νομίζουν πως εξαφανίστηκαν από την κοινή θέα οι ευθύνες τους.
Από δω και πέρα θα πιπιλίσουμε για άλλη μια φορά την καραμέλα, τραυματισμοί, διαιτησία, γκαντεμιά και η σεζόν θα λάβει κι επίσημα τέλος. Για να ξαναρχίσουμε φουριόζοι εμείς οι οπαδοί να κάνουμε όνειρα για την νέα ομαδάρα που θα φτιάξουμε του χρόνου…

SAKLEFORD

Αντε αλλοι 2 μεινανε..Αρης σεζον 2016-17 σε ενα τιτλο. Η δικαιωση του πιο απαισιοδοξου καταστροφολαγνου οπαδου της ομαδας ειναι εδώ.Αντε ρε μαγκες βγειτε να μιλησετε …τι βουβαμαρα ειναι αυτη.μη μας δινετε αλλο το πατημα να λεμε ο,τι μας κατεβει.Ε Λ Ε ΟΣ απλα.

spire

Βγείτε να μιλήσετε κύριοι της διοίκησης και τον βάζω και τον ξαναβάζω τον καψερό πρώτο σκόρερ σε τόσα ματς και βλέπω την κούπα (του Μαρτίου) να απομακρύνεται!

xristos.bc

Για μένα το πράγμα έχει ως εξής:εφόσον έχει τελειώσει η χρονιά και δεν έχουν νόημα τα παιχνίδια πλέον σε αυτό το ανθυγιεινό ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ διότι είτε βγεις 7ος είτε 3ος είναι ένα και το αυτό και προς θεού δεν είναι θέμα γοήτρου διότι εάν παίζαμε για την τρίτη θέση και χάναμε και λέγαμε άντε να βγούμε τουλάχιστον 4οι ναι να το δεχτώ,αλλά τώρα τα πράγματα είναι απλά,χάσαμε όλους τους στόχους όσο ψηλοί ή χαμηλοί και αν ήταν και σου λέει το αφεντικό είτε δίνω 10 είτε 4 το ίδιο μου κάνει δεν κερδίζω κάτι ούτε χάνω οπότε κανω μία εξοικονόμηση που ακόμα και πολλά λεφτά να έχεις θα το έκανες διότι κανένας δεν δίνει λεφτά τζάμπα!Οπότε τι να παίζεις με το φλιωνη τι με τον τζενκινς είναι το ίδιο και καλύτερο ίσως μπας και αναδείξουμε κάποιο ταλεντο.απο εκεί και πέρα για τα οικονομικά του Κ.Λασκαρη Κυριακή κοντή γιορτή,θα μάθουμε το καλοκαίρι μία και καλή εάν δεν βγει να μιλήσει καποιος!Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε προβλήματα στο οικονομικό έτσι ώστε να φτιάξουμε ομάδα που σε κάποια χρονιά της να μπορέσει να διεκδικήσει και την wild card (αν υπάρχει ακόμα).Εφόσον καλώς εχόντων των πραγμάτων πάνε όλα καλά κάνει το αφεντικό ένα μπάτζετ της τάξεως των 3-3,5 εκ κάνει τις ενδεδειγμένες αλλαγές και πάμε για ωραία πράγματα.

John Havlicek

δεν έχουν περάσει ούτε καν 30 ημέρες απο την μέρα του τελικού … ταξίδεψαν αδέλφια από όλη την Ελλάδα, αγωνία για το ποιος θα πρωτοβρεί εισιτήριο, όνειρα και πιστεύω διάκρισης, ψυχική ανάταση & περηφάνια …. και ήταν κάποιοι βασικοί παίχτες απλήρωτοι ?! … πολύ τρύπημα , δεν νομίζετε ?

gerorge

Στον τελικο ηταν πληρωμενοι πλην του προστιμου,το οποιο βεβαια ειχε αποτελεσει πατημα για 2 παικτες μεχρι τωρα και ισως για τον Μπακνερ χωρις να το μαθουμε.Το θεμα ειναι οτι ακομα δεν εχει πληρωθει ο Φεβρουαριος.Χωρις ομως το προστιμο,κανεις δεν θα ειχε το δικαιωμα να καταγγειλει το συμβολαιο,μονο και μονο λογω φεβρουαριου

John Havlicek

αμφιβάλω για αυτά που αναφέρεις με τόση σιγουριά …

gerorge

Gazzetta και pressaris αναφερουν για απληρωτο Φεβρουαριο και το απληρωτο προστιμο.Δεν μενει κατι για το οποιο να αμφιβαλλεις απο τη στιγμη που ειναι το μονο που ξερουμε

John Havlicek

θα μας επιτρέψεις τουλάχιστον να νοιώθουμε απογοήτευση ; ευχαριστώ ..

gerorge

Οτι δηλαδη εγω δεν ειμαι και σπευδω να δικαιολογησω την κατασταση.Απο οσα βλεπουμε μεχρι την καταστροφολογια που δημιουργειται απο τον κοσμο και την ελλειψη απαντησεων απο την διοικηση απεχει πολυ.Θα μας επιτρεψεις να μην ασπαζομαστε 100% την μονιμη απαισιοδοξια σας;Ευχαριστω

John Havlicek

δεν νομίζεις πως είναι κάπως κουραστικό να θέλεις πάντα να λες την τελευταία λέξη και το κάνεις συνέχεια και με όλους ; να αυτοπροταθείς για γραφείο τύπου της ΚΑΕ ,για να στρογγυλεύεις τα πάντα , εγώ δεν θα πάρω από την αισιοδοξία σου … ‘πούλα την αλλού ‘ ,

gerorge

Καλο βραδυ φιλε.Θα τα λεμε συχνα τωρα που η ομαδα βυθιζεται στην μιζερια.Αυτη τη φορα μην εξαφανιζεσαι ομως οταν και αν ερθουν τα καλα γιατι θα εκτιθεσαι ακομα περισσοτερο απο τις προηγουμενες φορες που το εκανες αυτο

John Havlicek

με δικαίωσες !

Algait

Πάντως εγώ διαφωνώ με την περιρέουσα ατμόσφαθρα που λέει οτι δεν έχει σημασία τι θέση θα πάρουμε. Όταν πας να χτίσεις μια ομάδα όλα έχουν σημασία. Και τι θέση θα πάρεις στο πρωτάθλημα και αν έφτασες στους 16 ή στους 8 ή στους 4 στην Ευρώπη και αν πήγες τελικό στο κύπελο και ας μη το κατεκτησες. Εκτός αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η αγωνιστική επιβίωση όπως εμείς τα χρόνια του ban. Αλλά θα πρέπει να το πει ο Λάσκαρης ξεκάθαρα και τότε ο κόσμος θα στηρίξει. Προτιμώ του χρόνου να έχουμε 300Κ μπάτζετ και να είναι ολοι πληρωμένοι παρά 1 μύριο και βα βρεθούμε σε δύο χρόνια στην β. Αρκεί να είναι όλα ξεκάθαρα.

dorian gray

1. O Λάσκαρης έχει βάλει τουλάχιστον 1.870.000 ευρώ για αποπληρωμή χρεών που συνδέονται με το άρθρο 99.
2. Ο Τζένκινς δεν άρεσε σε πολλούς, είχε και διετές συμβόλαιο.
3. Τυπικά, είναι η καλύτερη μας χρονιά εδώ και καιρό. Συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου και στους 16 ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αλλά τώρα αυτά τελείωσαν…
4. Έχεις διετή συμβόλαια με Τσαϊρέλη, Καββαδά, τριετές με Μούρτο, έχουν συμβόλαιο για του χρόνου και όλοι οι “μικροί”.
5. Πρέπει η ιδιοκτησία να πιεστεί ώστε να παραμείνει και του χρόνου ο Κάμμινγκς. Παίκτης – βαρόμετρο.
6. Να “πειστεί” κι ο κόσμος να βοηθήσει.Φέτος είχαμε μόλις ένα sold out, ακόμα και στον ημιτελικό είχαμε 65 απούλητα εισιτήρια.
7. Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε προπονητή πριν το καλοκαίρι.
8. Είναι απολύτως σαφές ότι ο Λάσκαρης δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει τον ΑΡΗ ψηλότερα. Τουλάχιστον όμως τον έσωσε από τη χρεωκοπία…