«Θέλω εξωτερικό» | ARENA.

«Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους από την ομάδα. Ο Άρης για μένα είναι οικογένεια έχω περάσει καλές και κακές στιγμές. Γνωρίζετε όλοι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Όσον αφορά εμένα προτεραιότητα μου είναι να πάω στο εξωτερικό. Θα έμενα στον Άρη αλλά μόνο κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις. Κάθε άνθρωπος το βλέπει διαφορετικά. Έχω κάποιες βλέψεις για τον εαυτό μου. Γνωρίζω ότι στο εξωτερικό τα πράγματα είναι καλύτερα τόσο στο οικονομικό όσο και σε διάφορα άλλα. Ο Άρης μου έχει προσφέρει πολλά αλλά θέλω να κυνηγήσω το εξωτερικό γιατί πιστεύω ότι βοηθάει έναν αθλητή να παίξει σε αυτό το επίπεδο. Η ζωή προχωράει ο κάθε αθλητής πρέπει να σκέφτεται και επαγγελματικά. Αν φύγω δεν θα το κάνω με την καλύτερη διάθεση αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς πρέπει να λειτουργήσω ως επαγγελματίας»

 

Ταφόπλακα στα όνειρα του experience…

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ruben2501

Καλή τύχη στο παιδί.Πέρα από τα γνωστά κλισέ η αλήθεια είναι ότι δεν θα μας λείψει.Εκτός από λίγες εκλάμψεις ήταν μέτριος, απλώς τα τελευταία χρόνια ακόμα και η σταθερή μετριότητα ήταν σημαντική για εμάς.Πλέον το στυλ της ομάδας που οικοδομείται δεν επιβάλλει την ύπαρξη του Βεργίνη. Ελπίζω πάντως για τον ίδιο, να μην εννοεί εξωτερικό χώρες τύπου Βουλγαρία γιατί θα ξεφτυλιστεί.

skoraris

Εγώ που τον ήθελα πολύ να παραμείνει, πλέον θεωρώ οτι ακόμα και να μη βρει ομαδα στο εξωτερικό , ίσως η παραμονή του να μην είναι οτι καλύτερο. Οχι λόγω νοοτροπίας τύπου “τον πουλο ρε αν δε θες μια δε σε θελουμε 10” και αλλες τετοιες βλακειες. Αλλά γιατί ο αθλητής αν παραμείνει στον ΑΡΗ είναι φανερό οτι δε θα είναι ευχαριστημένος. Δε θα είναι “καλά” και ως εκ τούτου και η απόδοση του μπορεί να μην είναι σύμφωνα με τις δυναντότητες του. Εμείς χρειαζόμαστε αθλητές που να είναι 100% ταγμένοι στο εγχείρημα. Για τους δικούς τους λόγους ο καθένας.Και εμείς για τους δικούς μας.

experience

Από τη στιγμή που κάποιος δε θέλει να μείνει και θέλει κάτι άλλο καλύτερα να φύγει. Θεωρούσα ότι είναι καλή λύση για τη θέση 2 και πέρσι παρά τα σκαμπανεβάσματα βοήθησε σε πολλά παιχνίδια αλλά από τη στιγμή που δεν θέλει να μείνει θα δούμε κάτι άλλο. Μπορεί και να του βγει μπορεί και όχι αλλά εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε και δεν έχουμε να σκεφτούμε κάτι άλλο.

komakos

ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!! ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ GUARD ΜΕΤΡΙΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΜΠΕΙΡΟ, ΑΡΕΙΑΝΟ ΚΑΙ ΨΥΧΑΡΑ!! (ΣΑΒΒΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ). ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ)!!!
Η ΑΛΙΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΙΣΕ ΕΝΑ POST ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ

Σαν παίκτης μου αρέσει ο Ηλιάδης και είναι σίγουρο ότι θα δώσει πολλά και μέσα στα αποδυτήρια.
Δεν νομίζω όμως ότι είναι σε κατάσταση για να αγωνιστεί σε επίπεδο Α1. Άφησε το μπάσκετ νωρίς και είχα ακούσει
(όχι επιβεβαιωμένη πληροφορία) ότι έχει παρατήσει αρκετά τον εαυτό του σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.
(Χειρότερος από Καραποστόλου όμως??)

Με Βεργίνη δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε ξανά. Ελπίζω ο κόουτς να μείνει πιστός στις δηλώσεις του (όπως το έχει κάνει αρκετές φορές μέχρι τώρα) και δόγμα της στελέχωσης της ομάδας να παραμείνει το ότι θα αποτελεί μέλος της μόνο όποιος πραγματικά το θέλει και το γουστάρει…

Εγώ γιατί βλέπω ότι το μεγάλο κενό είναι στις θέσεις των ψηλών και όχι στο 2??
Καλύπτεις τον χρόνο που θα πάρει ένας παίκτης επιπλέον στο 2 εσωτερικά, μοιράζοντας τον στους μικρούς που έχουν μαζευτεί αρκετοί στα γκαρντ (βασική προυπόθεση ότι έχεις μποχωρίδη ως βασικό 2άρι) και γεμίζεις την ρακέτα με έναν γρήγορο ψηλό που να καλύπτει και τις δύο θέσεις, 4-5. (Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι στην αγορά της Α2)

Y.Γ Για Σίμο Ιωακειμίδη που γράφτηκε στο pressaris.gr έχουμε κανένα στοιχείο? Προπονείται με την ομάδα απλά και μόνο για να βοηθάει ή υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!!