Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την εταιρεία Step Sport, η οποία είναι πλέον επίσημος υποστηρικτής της ομάδας μας.

Η Step Sport ιδρύθηκε το 2006, με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας στην πόλη του Κιλκίς. Τον πρώτο καιρό, λειτούργησε ως επίσημος μεταπωλητής των σημαντικότερων αθλητικών brands παγκοσμίως. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία αναπτύχθηκε με τη δημιουργία νέων καταστημάτων σε αρκετές πόλεις ανά την Ελλάδα.

Σήμερα, το Step Sport Group αριθμεί συνολικά 22 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και των υπό τη διαχείρισή του καταστημάτων www.sneakeraid.gr, www.retro23.gr και www.sportsoutlet.gr, ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.stepsport.gr αποτελεί αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο e-shop αθλητικών ειδών της χώρας.

Στηρίζουμε όλες τις εταιρείες που στέκονται εμπράκτως στο πλευρό του ΑΡΗ μας, αποδεικνύουμε τη δυναμική του Συλλόγου, μεγαλώνουμε την «οικογένεια» του ΑΡΗ!

Πηγή: Η Step Sport επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
spire

Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι άλλη χρονιά με τόσους χορηγούς. Ή ίσως κάνουν καλύτερη δουλεία φέτος στο να τους ανακοινώνουν.