Η NOVA κερδίζει την ΕΡΤ στη «μάχη» για τον… Γκάλη! | PRESSARIS.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει και επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η ανταλλαγή συμφωνητικών για την κάλυψη της τηλεοπτικής μετάδοσης. Στα ταμεία της ΚΑΕ θα μπει ένα αρκούντως σημαντικό ποσό και από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και από διαφημιστικό χρόνο.

Το συνδρομητικό κανάλι είναι η καλύτερη επιλογή , κατά τη γνώμη μου ,  γιατί :

  1. Αρμόζει στο φιλικό του Γκάλη να το μεταδώσει ο Συρίγος. Όσο αχώνευτος και ξερόλας είναι , η φωνή του είναι συνδεδεμένη με την εποχή και με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μας.
  2. Το μόνο πλεονέκτημα της ΕΡΤ είναι πως είναι ελεύθερη. Οι παραγωγές της είναι ΑΘΛΙΕΣ και ποτέ δεν κάνει κάτι για να προωθήσει το προϊόν που λέγεται μπάσκετ , πέρα από μεταδόσεις-αγγαρείες!
  3. Πιστεύω πως θα έδωσε περισσότερα λεφτά η NOVA ( δεν έχω κανένα στοιχείο για να το αποδείξω αυτό , απλά αυτή είναι η αίσθηση μου ).

 

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GOUNAS1914

συμφωνω απολυτα για μ’ενα η nova ειναι η καλυτερη επιλογη απο ολες τις αποψεις….. και ας μην ειναι ελευθερο.. οσοι θελουν να το δουν θα τον βρουν τον τροπο..

Παναγιώτης

Έχω την εντύπωση ότι μετά τα χθεσινά ποδοσφαιρικά γεγονότα αποφασίσαμε να δοθεί η μετάδοση στην Nova.

Πάντως έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, απλά δεν θα το δει πάρα πολύ κόσμος. Αυτό είναι το κακό.

Υ.Γ. ΟΧΙ ο Συρίγος. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

skoraris

NAI ΣΤΟ 2, ΝΑΙ ΣΤΟ 3,
ΣΥΡΙΓΟΣ ΟΧΙ ΔΑΓΚΩΤΟ! Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΜΟΥΡΙΕΤΑΙ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!
Ο ΣΚΟΥΝΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ…

experience

Στην ΕΤ1 από ότι έχω δει είναι καλές οι μεταδόσεις. Δεν έχω δει πολλά ματς στο NOVA αλλά δε μου φάνηκε ότι είναι και τόσο καλύτερο. Παλιά είχα δει Άρης-Μαρούσι στο συνδρομητικό με περιγραφή Συρίγου και ήταν απλά τραγικός για να μη πω και ειρωνικός με τον Άρη. Εγώ θα προτιμούσα ΕΤ1 για να το δει και όλος ο κόσμος.