Η Dnipro είναι η τέταρτη ομάδα (η LukoilLevski και η Kataja Basket οι υπόλοιπες) στον 7ο Όμιλο του FIBA Europe Cup, στον οποίο συμμετέχει ο ΑΡΗΣ, όπως προέκυψε μετά τη κλήρωση που έγινε σήμερα (11/10) στο Μόναχο.
Η ουκρανική ομάδα αποκλείστηκε στον Β’ Προκριματικό γύρο της διοργάνωσης από την Alba Fehervar, αλλά συνεχίζει στο θεσμό καθώς ήταν στο γκρουπ των τριών ομάδων που είχαν το υψηλότερο ranking, σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή. Στον Α’ Προκριματικό γύρο είχε θέσει εκτός διοργάνωσης το Λαύριο.
Οι «κίτρινοι» ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο FIBA Europe Cup την προσεχή Τετάρτη (17/10), υποδεχόμενοι τη φιλανδική KatajaBasket που ξεπέρασε το εμπόδιο της RilskiSportist.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου
ΑΡΗΣ-Kataja Basket
Τετάρτη 24 Οκτωβρίου
Dnipro-ΑΡΗΣ
Τετάρτη 31 Οκτωβρίου
Lukoil Levski-ΑΡΗΣ
Τετάρτη 7 Νοεμβρίου
Kataja Basket-ΑΡΗΣ
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου
ΑΡΗΣ– Dnipro
Τετάρτη 21 Νοεμβρίου
ΑΡΗΣ-Lukoil Levski
Ουκρανία, Φινλανδία πανάκριβες οι μετακινήσεις για την ομάδα.
Το ίδιο θα ήταν οπουδήποτε από τη στιγμή που παίζουμε Ευρώπη
Αν είχαμε και δεύτερη ομάδα στον όμιλο από τη Βουλγαρία θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Αμα λάχει πας και με το πούλμαν. Και το ευρώ υπερισχύει του λέβα.
Ε δε θα είχαμε 2 από Βουλγαρία
Η Κατάγια δεν απέκλεισε χτες ομάδα από Βουλγαρία;
Όντως.
Μια ερώτηση. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι την πρώτη χρονιά του bcl , η fiba πλήρωνε τις μετακινήσεις των ομάδων και τους διαιτητές- για να κάνει τη διοργάνωση πιο ελκυστική. Παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο και στο Europecup; Γιατί ειδάλλως τα έξοδα δε πρόκειται να τα βγάλουμε με τίποτα…Όχι τίποτε άλλο, δεν έχουμε και τον Ζορπίδη χορηγό
Διαιτητές δεν πληρώνει σίγουρα. Τα άλλα δε νομίζω.