Καλημέρα  σε όλους τους μπασκετικούς Αρειανούς του κόσμου!

Γράφω με αφορμή το τελευταίο ματς της ομάδας μας στα Ιλίσια κι ουσιαστικά θέλω να επισημάνω το μόνιμο πρόβλημα , κατά την άποψη μου , από την αρχή της χρονιάς – εκτός φυσικά από τις τρανταχτές αδυναμίες της ομάδας –  που είναι η αντιμετώπιση που έχει αυτός ο τεράστιος σύλλογος από την διαιτησία!

Αρκεί κάνεις να πάρει ένα ένα τα ματς από την αρχή της χρονιάς και θα δει ότι  σχεδόν πάντα και σε όλα τα δεκάλεπτα συμπληρώνουμε εμείς 5 φάουλ πρώτοι ανεξαρτήτως αντίπαλου.

Επίσης ο αντίπαλος πάντα σχεδόν σουτάρει αρκετά περισσότερες βολές από εμάς ακόμη και σε ματς που προηγούμαστε εμείς.

Σε μας τα φάουλ όπως και οι τεχνικές ποινές σφυρίζονται με μεγάλη ευκολία σε αντίθεση με τον αντίπαλο που , ενώ κάνει πιο σκληρά φάουλ , δεν δίνεται τίποτα.

Το αποκορύφωμα φυσικά όλων αυτών είναι φυσικά το ματς στη Δράμα όπου , ουσιαστικά και κυριολεκτικά , άλλαξε μέσα σε 2 δευτέρα ο νικητής του αγώνα από ένα σφύριγμα !!!!

Πολύ πιθανόν αυτό το σφύριγμα να στερήσει την 6η θέση ,  που είναι ο μονός τρόπος να κάνεις κάτι καλό στα πλέι οφ γιατί η 7η και η 8η σημαίνει τέλος της χρονιάς !

Το ερώτημα που θέλω να θέσω είναι γιατί αυτή η αντιμετώπιση και η έλλειψη σεβασμού στον αυτοκράτορα;

 

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Εγώ πιστεύω πως μόνο για τη Δράμα μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε .
Στα υπόλοιπα παιχνίδια , δε νομίζω πως υπάρχει κάτι το επιλήψιμο .
Τώρα ένα χαμένο σφύριγμα εδώ , ένα εκεί , δεν αποτελεί σφαγή νομίζω.
Γενικά πάντως το επίπεδο της Ελληνικής διαιτησίας είναι κακό ( για να μην πω τραγικό ) και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι.

experience

Στη Δράμα ήταν χοντρό γιατί μιλάμε για στέρηση μιας σίγουρης νίκης. Θα έπρεπε να έχουμε +1 νίκες τώρα. Πέρα από αυτό ό,τι και να έγινε στα άλλα παιχνίδια οι ήττες προέρχονται κυρίως από δικά μας λάθη οπότε δεν μπορώ να πω ότι καθορίζει τόσο πολύ την κατάταξη.

Υπολοχαγός

Συμφωνώ με τον Νάιτ…Το ματς με Καόδ ήταν η σφαγή του Α-Ι-Ω-Ν-Α!!!!! Τι non call KAI telephone μου λέτε τώρα…….Σου κλέψανε την νίκη που όπως σωστά λέει ο Οδυσσέας μπορεί να αποδειχθεί μοιραία…Στα υπόλοιπα ματς εντάξει….το επίπεδο της διαιτησίας είναι κάκιστο..π.χ είδες στον τελικό κυπέλλου τι έγινε…

Όσο για την 6η θέση τον θεωρώ ρεαλιστικό στόχο αρκείνα μην κάνεις απρόσμενες ήττες…

Και κάτι τελευταίο…Οδυσσέα θα γράφεις και εσύ στο μπλογκ από εδώ και πέρα?

Υπολοχαγός

Mόλις διάβασα τους..κανόνες και μου λύθηκε η απορία….