Με την απομάκρυνση του Γιαννάκη από τον πάγκο της ομάδας εχθές , έκλεισε ο κύκλος του σαν προπονητής του Άρη.

Όπως γίνεται με κάθε προπονητή – και όχι μόνο στον Άρη – ο Γιαννάκης είχε θερμούς υποστηρικτές και φυσικά πολλούς πολέμιους. Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότεροι προσπαθούν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να τον κρίνουν με βάση το τι παίκτης ήταν  ή το όνομα του και όχι σαν προπονητή.

Εγώ θα προσπαθήσω να τον κρίνω προπονητικά

Και προπονητικά απέτυχε παταγωδώς!

Τα νούμερα

Ξεχάστε το όνομα του προπονητή και δείτε τα νούμερα.

Σε 35 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη είχαμε 11-24 ρεκόρ.

32 προπονητές είχε ο Άρης στην ιστορία του. Ο Γιαννάκης έχει το χειρότερο ποσοστό νικών από όλους. Σκεφτείτε τον χειρότερο προπονητή που είχε ποτέ η ομάδα κατά τη γνώμη σας , ε ναι ακόμα κι αυτός που σκεφτήκατε , έχει καλύτερο ρεκόρ από τον Γιαννάκη.

Θα μου πείτε τώρα πως δούλεψε με αντίξοες συνθήκες. Είχαν όλοι οι προπονητές του Άρη τις τέλειες συνθήκες; Μήπως ο Γιατζόγλου , για παράδειγμα , είχε καλύτερες συνθήκες να δουλέψει;

66,9 πόντοι μέσο όρο σε αυτά τα 35 παιχνίδια. Συγκριτικά , ο μ.ο. στην Α1 είναι 77,6 πόντοι. Αμυντικά δεχόμαστε 74,7 πόντους , το τρίτο καλύτερο στην Α1 , αλλά πραγματικά ποιο το νόημα όταν δεν μπορείς να βάλεις πάνω από 67 πόντους στην επίθεση;

Όλοι αυτοί που τον υπερασπίζονται , ας μου πουν πόσο θα κρατούσαν τον προπονητή που κάνει αυτά τα νούμερα στον Άρη.

Πόσο θα κρατούσαν τον προπονητή που έγραψε το χειρότερο επιθετικό ρεκόρ στην ιστορία του Άρη από τότε που δημιουργήθηκε η εθνική κατηγορία και το δεύτερο χειρότερο από τότε που ιδρύθηκε ο μπασκετικός Άρης;

Πόσο θα κρατούσαν τον προπονητή που έγραψε 19 ήττες πάνω από 10 πόντους και  οι 7 από αυτές πάνω από 20; Το ξαναγράφω , 19 ήττες από τις 24 μας ήταν πάνω από 10 πόντους !

Αγωνιστικά

Θα μου πείτε τώρα , δε θα είχαμε ομάδα αν δεν ήταν ο Γιαννάκης.

Να το δεχτώ.

Να δεχτώ πως ο Γιαννάκης έφτιαξε την ομάδα το καλοκαίρι υπό τραγικές συνθήκες. Αυτή η ομάδα όμως – του καλοκαιριού – διαλύθηκε.

Έφυγαν 5 Αμερικάνοι , οι 4 από τους οποίους έφυγαν γιατί δεν έπαιζαν ή γιατί είχαν πρόβλημα με τον προπονητή. Ο ένας γιατί ήθελε να κάνει τουρ στα μπουζούκια της Αθήνας.

Έφυγε ο Βασιλόπουλος , χαρίζοντας ότι του χρωστάμε. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος , ο πρώτος παίκτης που έφερε ο Γιαννάκης , έφυγε για να λυτρωθεί. Από τα οικονομικά προβλήματα λέτε; Εγώ δεν το νομίζω.

Βελτιώθηκε η ομάδα μέσα στη χρονιά;

Τα νούμερα λένε πως όχι.

 

Όπως βλέπετε είναι σταθερή η αναλογία πόντων ανά κατοχή που βάζουμε και που δεχόμαστε. Δεν καταφέραμε ποτέ μέσα στη χρονιά να βελτιώσουμε την επίθεση μας , κρατώντας ( ή βελτιώνοντας ) την άμυνα μας.

Ήρθαν 3 παίκτες μέσα στη χρονιά. Μποχωρίδης , Προύιτ και Ντουβιέ.

Και οι 3 ξεκίνησαν καλά και οι 3 έχουν τεράστια πτώση στην απόδοση τους στην πορεία των παιχνιδιών , με αποκορύφωμα τα 4 και 0 λεπτά αντίστοιχα των 2 Αμερικάνων μας στο τελευταίο παιχνίδι.

Παίζει να είμαστε η μόνη ομάδα στον κόσμο που όταν ενσωματώνει τους καινούριους παίκτες σε αυτήν , τους κάνει χειρότερους από ότι ήταν όταν δε γνώριζαν καλά τα συστήματα της ομάδας.

Το κλίμα στην ομάδα είναι απαίσιο. Όποιος πηγαίνει στο γήπεδο το βλέπει. Οι Αμερικάνοι κάθονται στη γωνιά τους , ο Αθηναίου βρίζει όποιον κάνει λάθος στον πάγκο και από τον πάγκο δεν του λένε τίποτα , δεν υπάρχει κανένα ομαδικό πνεύμα , οι παίκτες μας με το ζόρι δίνουν τα χέρια μετά από βολές.

Ακόμα και οι βοηθοί προπονητές μου φαίνονται τελείως ξενερωμένοι , χωρίς θέληση πια.

Συμπερασματικά

Δεν ήθελα τον Γιαννάκη προπονητή το καλοκαίρι , αλλά πίστευα πως όλη η υπόλοιπη αύρα του θα πήγαινε τον Άρη μπροστά.

Δεν έγινε έτσι.

Προπονητικά είναι 15 χρόνια πίσω και σε τέτοιες συνθήκες τα μειονεκτήματα του μεγιστοποιούνται. Στο μπάσκετ των 6 Αμερικάνων , σε ομάδα χωρίς Σπανούλη και Διαμαντίδη , δεν μπορείς να έχεις ρολίστες Αμερικάνους και πρωταγωνιστή τον Αθηναίου.

Για εμένα , το αστείο είναι πως οι περισσότεροι που υπερασπίζονται με πάθος τον Γιαννάκη , είναι αυτοί που γκρινιάζαν  μια χρονιά γιατί χάσαμε στον Κόροιβο επί Πρίφτη ( όταν η ομάδα έκανε 5 ήττες σε όλη την κανονική περίοδο ) ή αυτοί που κράζουν τον Αγγέλου γιατί μας παράτησε στη μέση της χρονιάς .

Ο στρατιώτης του Άρη Γιαννάκης  δεν έχει παρατήσει ποτέ την ομάδα σαν παίκτης ή δέχτηκε να μείνει σε άλλο πόστο όταν του ζητήθηκε ( μιας που όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να τσαλακωθούμε για τον Άρη ); Ναι και όχι. Κοίταξε ( και καλά έκανε ) το συμφέρον του ή τον εγωισμό του ή ότι άλλο θέλετε.

Για αυτό λοιπόν , εγώ επιλέγω να κοιτάω τα πράγματα ψυχρά , όπως και οι περισσότεροι από αυτούς που κάνουμε Θεούς ή σιχτιρίζουμε.

Και η ψυχρή αλήθεια λέει πως ένας κακός προπονητής απολύθηκε.

Δεν απολύθηκε ο παίκτης Γιαννάκης , ο θρύλος Γιαννάκης αν θέλετε , απολύθηκε ο προπονητής Γιαννάκης.

Κι αυτός ο προπονητής , ήταν από τους χειρότερους που έχουν περάσει από την ομάδα , υπό οποιεσδήποτε συνθήκες!

33 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Συμφωνώ γενικά με το άρθρο, εμένα προπονητικά δε μου φαίνεται ότι έχει κάτι να δώσει ο Γιαννάκης και αν στην θέση του ήταν κάποιος άλλος προπονητής θα είχε φύγει εδώ και καιρό. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες αλλά δε νομίζω ότι αποτελούν δικαιολογία για τα πάντα και όπως σωστά λέει το άρθρο και άλλοι προπονητές είχαν δυσκολίες. Για μένα πέρα από το 11-24 τεράστια γκέλα ήταν η ήττα από ολυμπιακό στο παλέ για το κύπελο. Οταν σου έρχεται ο οσφπ που είναι φαβορί και έχει αυτά τα χάλια και ουσιαστικά σου λέει νίκα με ε νικάς, δεν παίζεις ακόμα χειρότερα. Θα μου πείτε ένα ματς είναι το χάσαμε αλλά τέτοια ευκαιρία δεν ξέρω πότε θα ξαναπαρουσιαστεί έται όπως είναι το μπάσκετ στην Ελλάδα. Μετά θα παίζαμε με αεκ για τον τίτλο και μπορεί να νικούσαμε. Εγώ εκεί ξενέρωσα πολύ

gerorge

Night απο,τι θυμαμαι περσι οταν βγηκε το αρθρο του Βλαχοπουλου ησουν θετικος στο ενδεχομενο.Πως και αλλαξες γνωμη απο τοτε μεχρι το καλοκαιρι.Εγω με τα οικονομικα προβληματα ειχα αρχισει να την βλεπω πιο θετικα την κινηση παρα το αντιθετο

Sam Vincent

Το να λες την αλήθεια και κυρίως όταν την συνοδεύεις με γεγονότα και νούμερα ,δεν μπορεί να είναι προσβολή ,αποκαθήλωση και ασέβεια .Προπονητές σίγουρα δεν είμαστε καλύτεροι από τον Γιαννάκη αλλά έχουμε αυτιστικά σύνδρομα .Κανέναν δεν σταυρώσαμε και είμαστε και ο μπασκετικότερος λαός ,άσχετα αν κάποιοι φίλοι το αμφισβητούν : άλλος προπονητής θα είχε φύγει αρκετούς μήνες πριν . Υπήρχε επιείκεια και χλιαρότατες αντιδράσεις σε σχέση με το μπάσκετ που βλέπαμε. Πέραν από τα αγωνιστικά που πολύ σωστά ,έπαιξαν μεγάλο ρόλο ,έχω και τις γνωστές μου ενστάσεις που όμως αυτήν την στιγμή ,σχεδόν καμία σημασία δεν έχουν , αλλά εξηγούν πολλά πράγματα και συμπεριφορές . Night ,κάτι είχα ξεκινήσει να γράφω για τον κόουτς Γιαννάκη χτες αργά το βράδυ αλλά το άρθρο σου είναι αφοπλιστικό και κανείς δεν τα βάζει με συγκεντρωμένα στοιχεία ,πραγματικά νούμερα ,κυρίως όταν μιλάμε για μπάσκετ .

experience

Στα αρνητικά καταλογίζω και ότι δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη για το αγωνιστικό. Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι βρέξει χιονίζει αυτός κοιτούσε τη θέση του και το μισθό του

kaptsik

Θα τον ήθελα κι εγώ να καλύπτει περισσότερο τους παίκτες του και αυτό γίνεται με ένα μόνο τρόπο.

Jim Patras

Θα σταθώ στο σημείο που διαφωνώ και είναι το ΄΄θα είχε φύγει αρκετούς μήνες πριν΄΄,δηλ.πότε?Τον Οκτώβριο ξεκινήσαμε,Νοέμβριο να έφευγε?
Επιείκεια υπήρχε λόγω των άθλιων συνθηκών εργασίας..

Sam Vincent

Ιανουάριο (οκ ,ήταν όντως υπερβολικό). Υπήρχε και επιείκεια λόγω ονόματος .

kaptsik

Θυμάμαι που προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε κάποιες επιλογές του και δε μπορούσαμε να βγάλουμε άκρη (γιατί πχ αξιοποιούσε έτσι τον Μπένσον). Υπήρχαν θέματα με τον προπονητή Γιαννάκη. Ούτε κατάφερε να πετύχει σε όλες τις ομάδες όπου πήγε. Είχε τις αποτυχίες του.
Του βρίσκω ωστόσο μια καλή δικαιολογία: η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα όταν στηνόταν δεν ξέραμε αν θα μπορέσει να υποστηρίξει αυτά τα συμβόλαια των αθλητών της. Επίσης δεν υπήρχε πλούσια δεξαμενή παικτών για να επιλέξει καθώς είχε χάσει την αξιοπιστία της στην αγορά. Παράλληλα εκτός από το καθαρά αγωνιστικό είχε το νου του στο να εγγυηθεί σε παίκτες και μάνατζερ ότι θα πληρώνονται, να ψάχνει χορηγούς κ.α. Η πολύ κακή αρχή που έγινε αποτέλεσε μια σημαντική προίκα για τη συνέχεια. Μετά τα πράγματα πάνε με τον αυτόματο πιλότο: νεύρα, απογοήτευση, έλλειψη εμπιστοσύνης. Προδιαγεγραμμένη η πορεία…

kaptsik

Πριν λίγο καιρό έγραφα ότι δεν κινδυνεύουμε για Α2. Μετά την ήττα και από τον ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό με την ενίσχυση των άλλων ομάδων άλλαξα γνώμη. Υπό αυτές τις συνθήκες πιστεύω ότι η απομάκρυνση του Γιαννάκη ήταν απαραίτητη.
Διαφορετικά θα ήθελα να συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι και να χωρίζαμε τότε ειρηνικά. Αν ο Σάκοτα μπορεί να πάρει κύπελλο με την ΑΕΚ τότε γιατί να μη μπορεί ο Γιαννάκης να πετύχει ένα αξιοπρεπές ρεκόρ νικών σε υγιείς συνθήκες;
Ωστόσο η ομάδα κινδυνεύει και ο Γιαννάκης (που πάλεψε χωρίς καμιά διοικητκή στήριξη κι έστησε το καλοκαίρι την ομάδα “με τα ψέματα”) δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη σε αυτή την κρίσιμη φάση.
Όπως λέει κι ο Night δεν έβαζε πάντα ο Γιαννάκης το προσωπικό του συμφέρον κάτω από αυτό την ομάδας (για την εποχή που ήταν παίκτης).
Συμπερασματικά, λυπάμαι που το κεφάλαιο Γιαννάκης πήγε χαμένο απλά και μόνο για να κερδίσει χρόνο ο “επενδυτής” Λάσκαρης κι όχι για να μπορέσει να μεγαλώσει η ομάδα.
Από την άλλη ανακουφίζομαι γιατί δίνεται στην ομάδα μια ακόμη ευκαιρία να αντιστρέψει το κλίμα και να διεκδικήσει την παραμονή που δεν την θεωρώ καθόλου σίγουρη.

skoraris

Στην όλη ιστορία το μεγάλο κρίμα * είναι οτι όλοι θέλαμε ένας θρύλος του Άρη να συνδέσει το όνομα του με μια αναγεννηση μας και τελικά απολύθηκε με την ομάδα 1 πόντο πάνω απο την ολική καταστροφή.
* Εννοείται πως το χειρότερο είναι η κατάσταση του Άρη, μιλώντς για τα ερί Γιαννάκη γενικά.

vayio

Συμφωνώ απόλυτα Night με την ολοκληρωμένη τοποθέτηση σου… δε θα αλλαζα ούτε τελεία! Καλώς ή κακώς όμως, πίσω απο το όνομα Παναγιώτης Γιαννάκης υπάρχουν δυο ξεχωριστές ιστορίες. Η μια του παίκτη θρύλου – ιστορία του συλλογου και η αλλη του τραγικού προπονητη! Όσο τραγικός όμως και αν ηταν προπονητικά ο Γιαννάκης, με αγωνιστικά εγκλήματα, άλλο τόσο τραγικό θα είναι να αποκαθηλωθει οριστικά και αμετάκλητα απο το συλλογο. Ίσως τα ‘βελουδινα’ διαζυγια να είναι μονο στο μυαλο των ρομαντικων, αλλά αν σκεφτούμε πόσα χρόνια πέρασαν για να κλείσουν οι όποιες πληγές υπήρχαν από τη φυγή του ως παικτης, πολύ φοβάμαι οτι οι φετινες πληγές σε κάποιους δε θα κλείσουν ποτε. Και αυτό ισως συμβει σε ολους τους νεοτερους που εχουν δει μονο τον προπονητή Γιαννακη. Μπορεί να ακουστεί λαϊκίστικο αν πω το τετριμμένο, το να χρησιμοποιηθεί σε άλλο πόστο ή να μείνει με κάποιον τρόπο κοντά στη ομάδα, αλλά προφανώς δεν μπορεί να διωχθεί κακήν κακώς ως αποδιοπομπαίος τράγος απο τον Αρη! Και αυτό κάποιοι, δεν ξέρω ποιοι, πρεπει να το σκεφτούν σοβαρά!

dragon_aris

Χθες ξεριζώθηκε το dna της ομάδας….ήταν μέρα ντροπής….το αν ο Γιαννάκης είναι καλός η κακός προπονητής δεν έχει καμία σημασία…..
Sorry για την παρέμβαση….δεν έχω να πω κάτι άλλο..έκανα λογαριασμό απλά για 1 μοναδικό σχόλιο…..
Συνεχίστε την “καλή” δουλειά σας…..

experience

Δεν έχει σημασία αν ο προπονητής της ομάδας είναι καλός ή κακός προπονητής;

xanthoskyli4

Έτσι και χειρότερα, δυστυχώς, αγαπητοί φίλοι

Natsina

Συμφωνώ απολύτως με την ανάλυση.Το θέμα μου είναι αν μας φτάνει ο χρόνος να αντιστραφεί το κλίμα στην ομάδα.Δεν έχουμε να φοβηθούμε τιποτα πλέον, πάμε και ότι γίνει…

Good,old basketballaris!…(όχι ότι είμαι παλιουρας,κάθε άλλο!)
Well done,Night Audit.
Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα, όμορφα… Όλοι μας το θέλαμε (πιστεύω).
Θυμάμαι εκείνη τη φωτογραφία του που ανέβασα το καλοκαίρι να μαρκάρει τον Φλιωνη,πόσο είχαμε πορωθει κάποιοι…
Για το πότε έπρεπε να φύγει είναι υποθετικολογια παιδιά, γιατί δεν θα τον έδιωχνε κανένας, όπου “κανένας” όχι ο καπετάν,αλλά ο Λάσκαρης κ η Ευσεβίου.
Και μόνος του ο Γιαννάκης, όσο κι αν το πίστευε κάπου μέσα του ο Sam, αποδείχτηκε πως δεν θα έφευγε ποτέ… Ειδικά αυτος ο παράγοντας αξίζει να προσεχτεί.Οποιος έχει τα κουράγια κ κρατά αρχειο μπορεί να ψάξει όλες τις δηλώσεις του φέτος: Νομίζω,μπορεί να λαθευω,πως δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στα δικά του λάθη.Αντιθετα,μπορώ να θυμηθώ αμέσως,την υπόσχεση πως δεν θα ξανασυμβεί άσχημη εμφάνιση μετά από μια πρώτη κατραπακια στην Ευρώπη,τα “δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιξε και χάσαμε” μετά από ιστορικές συντριβές που δεν ξεπλένονται,τις εκκλήσεις να πάει κόσμος στο γήπεδο,τη περιβόητη συνέντευξη που έλεγε πως δεν ανησυχεί για το αγωνιστικό,την επιμονή και την υπομονή…,και,και.
Νομίζω πως εκείνο το “φταίω εγώ για το σημερινό αποτέλεσμα” που ακούγαμε παλιά,μέχρι και πέρσι από τον Πρίφτη (!)δεν το ακούσαμε ποτέ.
Ξαναλέω, μπορεί να λαθευω, γιατί δεν είχα το σθένος(!!)να ακούσω τι είπε χτες.
Για το αν πρέπει να μην τον χάσουμε,να κρεμάσουμε φανέλα κτλ… έχω να πω να σωθούμε πρώτα,να υπάρχει Άρης στην Α1 γιατί οπουδήποτε αλλού αμφιβάλλω αν θα έχουμε όρεξη νασχοληθουμε με τέτοια.
Το ίδιο δηλαδή που απαντά στο ψευτοδιλλημα Γιαννάκης ή Άρης.

Καπετάνιε μου ,κάποιοι πολύ λίγοι επιχειρούν να βάλουν το βόδι μπροστά απ το άλογο . Ναι ,είναι ψευτοδίλημμα και ιεροσυλία . Θρύλος και ιστορία είναι ο Δράκος .Δεν είναι ο προπονητής Γιαννάκης . Κάποιοι επιχειρούν να βάλουν τον προπονητή Γιαννάκη πάνω από τον Άρη παραβλέποντας αφελώς ή εντέχνως το γεγονός πως είναι ο χειρότερος προπονητής στην ιστορία μας , τις ξεφτίλες ,τις τριαντάρες από τις γειτονιές ,την στήριξη στον καταστροφέα μας ,τις υπομονες και τις επιμονές ,τις αστοχες επιλογές κτλ. Ο Αρης κινδυνεύει με υποβιβασμό αγαπητοί κύριοι και τα δάκρυα σας θολώνουν την μεγάλη εικόνα που είναι πως μπορεί να βρεθούμε στην Α2 .Δλδ αν χάσεις από τον Προμηθέα θα λες τα ίδια ? Πες μου καπετάνιε μου: το πλοίο σου βουλιάζει. Θα κρατήσεις τα ασημικά ή θα τα φουντάρεις μήπως και το σώσεις? Τέλος ,το επιχείρημα “που ξέρετε εσείς ,προπονητές είστε?” δεν στέκει πάντα ,καπετάνιε μου . Πόσα βαπόρια τα βούλιαξαν οι καπετάνιοι και πόσα έσωσαν οι μούτσοι? Τα γένια δεν κάνουν τον παπά και οι ιστορίες που προπονητές κατέστρεψαν ομάδες, πολλές. Εδώ καθηγητάδες οικονομικών μας έβαλαν μέσα 400 δις την ώρα που ο άσχετος λαός έβλεπε την αλήθεια . Αυτά και ευχαριστώ που με ανέχτηκες χωρίς να φταις καθόλου.

Το άρθρο του Night ηρθε ταμάμ γιατί αν δεν το ανέβαζε, τέτοια στιγμή τώρα θα ήσουν/ημουν με τα λεξοτανιλ παραμασχαλα,να προσπαθείς να εξηγήσεις τα σκυλιά του Παβλόφ κ τη γάτα του Σρέντιγκερ…
Πριν από λίγο έμαθα απο προσωπική πληροφορία ότι κι ο Κετσελιδης έλεγε από δω κι από κει ότι ο Γιαννάκης είναι παρωχημένος,κτλ… Αυτός θα φύγει πακέτο η μένει;Ξέρεις τπτ;

dilliger

+1000 από μένα…Σαν να τα έγραφα εγω! Έτσι ακριβώς!

spire

Ήμουν πολύ αρνητικά προκατειλλημένος από την αρχή, αλλά ήλπιζα ότι έχανε ως προπονητής θα το κερδίζαμε κάπου αλλού, σε διαρκείας, σε κάποιο καλό παίκτη π.χ. που θα ερχόταν λόγω Γιαννάκη ή έστω ίσως καταλάθος, με την αύρα του να καταφέρναμε να παίρναμε κάποιο κύπελλο.
Πήρα διαρκείας ξέρωντας ότι την μισή χρονιά θα την χάσω και στο δεύτερο μισό που μπορώ και πάω φεύγω σκασμένος κάθε φορά.
Η χρονιά ήταν κάκιστη σε όλα τα σημεία. Ξεκίνησε χάλια και τελειώνει ακόμα χειρότερα.
Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να “ευχαριστούμε” το Ζάρα που έβαλε τα δυο τρίποντα στο τέλος.
Ας ευχαριστούμε την τύχη μας που τον είχαμε ως παίκτη και ας ξεχάσουμε τη φετινή χρονιά.
Τα νούμερα είναι αδιαψευστά.

Bilias6

Το καλοκαιρι δεν υπηρχε ουτε ενας να πει οτι δεν θελει τον Γιαννακη. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!. Τοτε δεν ξεραμε τι προπονητης ειναι?
Φετος ομαδα δεν υπηρχε. Παικτες εφευγαν και ερχοντουσαν. Θελει να εισαι πολυ τυχερος για να δεσουν οι παικτες. Οποιος εχει ασχοληθει με ομαδικο αθλημα το καταλαβαινει. Ολο το φετινο χαλι ειναι 100% εργο Λασκαρη.
Η νοοτροπια μας ειναι τραγικη. Δεν ειναι θεμα προσωπου, τα ιδια θα παθει και ο Αγγελου και αυτη ακριβως η νοοτροπια ειναι ο λογος που ο Γκαλης δεν ασχολειται με τον Αρη και καλα κανει. Ειμαστε ξερολες και αυτη ειναι η αληθεια για μενα.

Bilias6

Τους παικτες τους κρατησε, ομαδα δεν μπορεσε να κανει λογω συνθηκων. Τεσπα αυτο δεν ειναι σημαντικο τωρα.
Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι κανουμε κακο με την συμπεριφορα μας απεναντι οχι μονο στον προπονητη αλλα και στους παικτες. Ο Γιαννακης τελειωσε, ας αφησουμε τον Αγγελου και του παικτες να κανουν την δουλεια τους.

Bilias6

Ετσι ειναι. Δεν λεω οτι σαν οπαδοι καταστρεφουμε την ομαδα. Πιεζουμαι ομως καταστασεις οσο αφορα τους προπονητες. Η μουρμουρα στο γηπεδο και το κραξιμο κανουν κακο στη ψυχολογια των παικτων.
Εχθες ο ντοκτορ εγραψε κατι για αυτους που δεν γουσταρουν τον Αγγελου. Για ποιο λογο να μην γουσταρουν τον Αγγελου. Ειναι η’ δεν ειναι προπονητης του Αρη? Σε τετοιες νοοτροπιες αντιδρω.

timemaster

Εγώ το είπα πως δεν τον θέλω αλλά και αρκετοί άλλοι εδώ μέσα.

timemaster

ο χειρότερος τελικά και σε άμυνα και σε ποσοστό νικών.
Περίμενα να είναι στο τοπ 3 αλλά τόσο χάλια πρέπει να προσπάθησε πολύ για να τα καταφέρει.

Το χειρότερο από όλα την φετινή χρονιά είναι ότι μετά από κάθε ήττα του έφταιγαν όλοι οι άλλοι και μονίμως τα γυρνούσε.
Ούτε μια φορά δε βγήκε να στηρίξει τους παίχτες του και την ομάδα.
Ούτε μία φορά δε βγήκε να παραδεχτεί τα λάθη του.
Και στις δηλώσεις αλλά και στο γήπεδο μονάχα αερολογίες και έργο μηδέν.

Στις τελευταίες δηλώσεις του είπε πάλι ότι δεν διάλεξε αυτός τους παίχτες.
Δηλαδή ο Αγγέλου θα έχει λόγο στο ρόστερ ή θα έχει μεγαλύτερη δεξαμενή να διαλέξει παίχτες;

Απίστευτο είναι το γεγονός ότι όλοι οι ξένοι φέτος δεν παίζουν ή παίζουν μονάχα ένα ημίχρονο.

Αν ήταν άλλος προπονητής θα έφευγε εδώ και δύο μήνες. Το ότι δεν είχαμε διοίκηση έδωσε χρόνο στον Γιαννάκη και ο Γιαννάκης έδινε χρόνο στον Λάσκαρη.
Τελικά το μόνο που κατάφερε από όσα είπε το Καλοκαίρι ήταν να αφυπνίσει τον κόσμο του Άρη μιας και αν η ομάδα είχε 4-5 νίκες παραπάνω ακόμα τίποτα δε θα είχε τρέξει.

Γενικά από την παρουσία του Γιαννάκη φέτος το μόνο που εγώ θέλω να κρατήσω είναι ότι για λίγο χρονικό διάστημα σβήσαμε την κρυάδα που έφυγε πριν από 25 χρόνια. Έστω για λίγο νοιώσαμε ένα από τα τοτέμ μας να επιστρέφει στο σπίτι του.

Υ.Γ. Ο Γιαννάκης θα έπρεπε να αποδεχτεί την πρόταση να μείνει σε άλλο πόστο. Η άρνησή του φανερώνει την πίστη του πως δεν έκανε τίποτα λάθος και ότι αδικήθηκε από την ομάδα. Και σε αυτό κάνει μεγάλο λάθος.

Subotic7

Πολύ σωστό το άρθρο σου night και συμφωνω σε όλα 100%. Αυτό ακριβώς εννοούσα χθες με το σχόλιό μου περί Μποζο και Γιαννακη και ο subaris θίχτηκε κάπως. Εννοούσα πως ο Γιαννακης ως προπονητής κατάντησε ο ίδιος με δική του ευθύνη μία καρικατούρα του εαυτού του. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο Γιαννακης και ο Γκαλης, μας απασχολεί ο ΑΡΗΣ. Δηλαδή αν ήταν κόουτς ο Γκαλης κι εμείς από σεβασμό δεν τον διωχναμε, και στη συνέχεια μας έριχνε Α2, ποιο θα ήταν το κέρδος για μας τους αρειανους? Σημασία δεν έχει κανένα πρόσωπο, παρά μόνο το όνομα της ΟΜΑΔΟΣ…