Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την εταιρεία ΤΖΕΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε., η οποία είναι πλέον επίσημος υποστηρικτής της ομάδας μας.

Η εταιρεία ΤΖΕΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και διανομή καφέ espresso και σχετικών προϊόντων που απευθύνονται στο χώρο της καφετέριας και είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος του μεγάλου ιταλικού οίκου Caffe Molinari Spa, καθώς και αρκετών άλλων κορυφαίων εργοστασίων του εξωτερικού, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα επιλογής προϊόντων και εξοπλισμού υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας σε τιμές ανάλογες με τις ανάγκες τους.

Ιδρύθηκε το 1994 με έδρα στην Αθήνα και πολύ σύντομα επεκτάθηκε στην αγορά δημιουργώντας ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα και δύο μεγάλα υποκαταστήματα, στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στηρίζουμε όλες τις εταιρείες που στέκονται εμπράκτως στο πλευρό του ΑΡΗ μας, αποδεικνύουμε τη δυναμική του Συλλόγου, μεγαλώνουμε την «οικογένεια» του ΑΡΗ!

 

 

Πηγή: Η ΤΖΕΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε., αποκλειστική αντιπρόσωπος του Caffe Molinari Spa, υποστηρικτής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store