Ο ΑΡΗΣ υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία για έναν αγώνα που δεν έγινε ποτέ και σίγουρα δημιουργούνται ερωτηματικά, μετά την αναβολή της αναμέτρησης με τον Προμηθέα στην Πάτρα.
Οι Αχαιοί υποβλήθηκαν χθες (12/3) στα τεστ για τον κορωνοϊό. Πήραν τα αποτελέσματα σήμερα (13/3) και βρέθηκαν οκτώ θετικά κρούσματα. Ο ΑΡΗΣ είχε ήδη ταξιδέψει από την Παρασκευή για την Πάτρα και σήμερα δεν μπορούσε παρά να πάρει το λεωφορείο της επιστροφής.

Θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό να γίνονται τα τεστ δύο μέρες πριν από τον αγώνα και πριν από κάθε ματς, όχι ανά εβδομάδα. Φυσικά το κόστος έτσι ανεβαίνει. Ο ΑΡΗΣ ακόμα και στα εντός έδρας ματς, όταν παίζει Σάββατο κάνει τα τεστ από την Πέμπτη και όταν αγωνίζεται Κυριακή, τα πραγματοποιεί από την Παρασκευή. Προφανώς ο Προμηθέας τα έκανε παραμονή του αγώνα με τον ΑΡΗ για να μη χρειαστεί να υποβληθεί η ομάδα σε νέα τεστ πριν από την εξ αναβολής αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης με τον Παναθηναϊκό (η οποία φυσικά επίσης αναβλήθηκε).

Όμως όλο αυτό οδήγησε στη μεγάλη ταλαιπωρία του ΑΡΗ, σε ένα ταξίδι που δε γινόταν να κάνει αεροπορικώς (όπως όταν παίζει στην Αθήνα). Οι “κιτρινόμαυροι” πήγαν, είδαν και απήλθαν άπραγοι και πέρα από την ταλαιπωρία, πρέπει να υπολογιστεί και το κόστος του ταξιδιού. Ένα ταξίδι που ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί να ξανακάνει…

Πηγή: Η ταλαιπωρία και το πρωτόκολλο | AllAboutARIS.com

Και είχα την απορία γιατί έγινε όλο αυτό…

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Πρωτοκολλα του κ…λου. Οργανωση που θα ζηλευε κ το NBA.

Ian 73

Απ’ ό,τι καταλαβα αυτοί έχουν πιο πολλά λεφτά αλλά είναι πιο “γυφτοι” ενώ εμείς δεν έχουμε αλλά είμαστε πιο κύριοι.