Το πρωί της Πέμπτης (13/10) ο Tadija Dragicevic βρέθηκε στην κλινική “Άγιος Λουκάς” και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις υπό το βλέμμα του Ορθοπεδικού Χειρουργού και γιατρού του ΑΡΗ, Δρ. Νικόλαου Κουκουλιά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το δωμάτιο του Viktor Sanikidze, το κενό του οποίου κλήθηκε να καλύψει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γεωργιανού φόργουορντ στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Πηγή: Η συναντηση των Dragicevic και Sanikidze! (photos) | Aris BC Official

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jiorgy

Μην ακούσω πάλι για “μικρό σπίτι στο λιβάδι” κ άλλα τέτοια (εύστοχα ομολογουμένως) ευφυολογήματα. Όλα έχουν τη σημασία τους.

stepap

Καλούμε για μια μόνο φορά τον Giannisaris , τον Dionisos,και τα αλλα παιδιά να σχολιάσουν το οικογενειακό κλίμα που είναι must και φέτος στην ομαδα μας….

GOUNAS1914

Χαχαχαχα κλαιω

Kyriakouleas

στα πλαίσια του γνωστού και επιτυχημένου σεναρίου πλέον, η φωτογραφία θα μπορούσε να έχει λεζάντα “η ευλογία του νονού” ή ίσως, “μπορεί να μας είδατε, αλλά έτσι και μιλήσετε, θα σας κόψω τη……ότι έχετε τέλος πάντων”…πέρα από το καλαμπόυρι όμως, επαγγελματίες είναι…καλό και για τους ίδιους, να έχουν καλές σχέσεις…στην τελική κανείς δεν έφαγε το ψωμί του άλλου..ίσα ίσα, που η κατάρα τα φερε να φάνε και οι δυό…