Το τουρνουά Γκάλη

Είναι η δεύτερη εκδήλωση που κάνουμε στα πλαίσια των 100 χρόνων του συλλόγου. Ακολουθεί το θέμα του μουσείου του Άρη με τον κ. Δράσογλου να προχωρά το εγχείρημα αυτό και πιστεύουμε ότι σε λίγους μήνες θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το τουρνουά θέλουμε να το κάνουμε κάθε χρόνο και ελπίζουμε να το καταφέρουμε. Ο Νίκος μας έβαλε ένα στοίχημα. Να ξεπεράσουμε τα 3.000 διαρκείας. Έχουμε ήδη 800 πωλημένα, χωρίς τους συνδέσμους. Από εβδομάδα θα υπάρχει και… αντίστροφη μέτρηση στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ώστε να καλύψουμε τα 3.000 που είναι ο στόχος μας».

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

3000 διαρκείας ε;χμμμμ,πολύ δύσκολο εγχείρημα και μόνο η αύρα του Γκάνγκστερ δεν φτάνει! Πρέπει να δώσουν κίνητρα στον κόσμο και όχι απαραιτήτως αγωνιστικά, αλλά μέσω προσφορών και έξυπνων τρικ! Όπως για παράδειγμα ειδική κατηγορία για γυναίκες, φέρνοντας την φίλη τους το δεύτερο στη μισή τιμή, ειδικά εισιτήρια για οσους είναι εκτός θεσνίκης, καθώς πρέπει στις μέρες μας να υπολογίζεται και η βενζίνη και η μετακίνηση που είναι πλεόν πολυτελείας, όπως και άλλα κολπάκια που θα κινητοποιήσουν και θα ενεργοποιήσουν αρκετούς να αγοράσουν διαρκείας ακόμη και αν έρθουν μόνο στα ντέρμπι!Το βασικό είναι να αλλάξει η νοοτροπία και ναι κάνεις αυτόν που θα το αγοράσει να αισθανθεί ότι έχουν προβλεφθεί όλα υπέρ του και ότι έχουν υπολογιστεί όλοι οι παράμετροι και δεν τον βλέπει η ομάδα ως ακόμα ένα πορτοφόλι που πρέπει να ανοίξει και να βγεί το ευρώ απο μέσα!Η καμπάνια του στύλ “τα βγάλαμε και ελάτε να πάρετε γιατί είστε Αρειανοί και στηρίξτε την ομάδα”,έχει πεθάνει εδώ και χρόνια!Κλασικό παράδειγμα αποτελούν τα εισιτήρια διαρκείας ομάδων απο Ισπανία και Γερμανία που αυτά που περιγράφω παραπάνω τα εφαρμόζουν!

The_Emperor_Is_Dead

Ναί φυσικά και αυτό!Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει απλά η προσέγγιση, η διάθεση και το πακέτο των εισιτηρίων! Κυριώς όσον αφορά το κοινό των γυναικών και των Αρειανών εκτός νομού θεσσαλονίκης!Οι γυναίκες παρακολουθούν πιο εύκολα μπάσκετ απ ότι ποδόσφαιρο και πρέπει είδικά στα “μικρά” μάτς η πολιτική της Διοίκησης να είναι στοχευμένη προς αυτή την κατεύθυνση! Έρχεσαι Παλέ,φέρνεις όσες περισσότερες φίλες μπορείς και παίρνεις μετά το πρώτο όλα τα επόμενα εισιτήρια στη μισή τιμή!Το ίδιο να ισχύει και για παρέες 4 ή 3 αντρών όπως είπες και εσύ!Γιατί να βλέπουμε μισοάδειο παλέ σε μάτς όπως πέρυσι με Πανελευσινιακό και Ίκαρο ενώ μπορείς να έχεις παραπάνω κόσμο!Καί αισθητικά είναι καλύτερο και αποκτάς μακροπρόθεσμη πολιτική προσέγγισης,ώστε στο επόμενο μάτς,τους μισούς να ξαναφέρεις είναι κέρδος!Ή όπως γίνεται στο εξωτερικό,αυτός που αγοράζει εισιτήριο αφήνει ένα mail και τον προσεγγίζεις με αυτό τον τρόπο με τέτοιου είδους προσφορές!Μόνο έτσι κερδίζεις πλέον τον φίλαθλο,δείχνοντας ότι πέρα απ την αγάπη του για την ομάδα τον υπολογίζεις αρκετά και δεν τον βλέπεις ξερά ώς ένα πορτοφόλι!

The_Emperor_Is_Dead

Eμ,εσύ που έχεις τα μέσα,μετέφερετα στην Διοίκηση να το αλλάξει τουλάχιστον μέσα στη χρονιά στα μεμονωμένα εισιτήρια,ποτέ δεν είναι αργα!Απο ένα παλέ των 2χίλ στα μικρά μάτς,προτιμώ 3,5χιλ κόσμο και άς το κέρδος στο ταμείο είναι μόνο 1,5χιλ παραπάνω!Προσπαθείς να δημιουργήσεις ¨εισιτηριάκηδες” για να τους έχεις μελλοντικά!

experience

Έχει μερικές γυναίκες στο Παλέ αλλά κυρίως έρχονται με τους φίλους τους. Δεν ξέρω κατά πόσο συνειδητοποιημένα θα έρχονταν να δουν μπάσκετ. Εντάξει, αν θέλουν ας έρθουν, αλλά στη Θεσσαλονίκη, με ανύπαρκτο τμήμα ποδοσφαίρου, οι άντρες αδιαφορούν και εμείς περιμένουμε το γυναικείο κοινό να στηρίξει γιατί όπως και να το κάνουμε θα δει πιο εύκολα μπάσκετ, τότε, δεν περιγράφω άλλο.