Λοιπόν θέλω να σχολιάσω λίγα πράγματα από τη συνέντευξη του Ματσόν .

  • Δεν θέλω να πω πολλά για την επόμενη χρονιά, αλλά αν χρειάζεται να πω κάτι για το μέλλον, αυτό για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι έχουμε μερικούς νεαρούς παίκτες που είναι έτοιμοι για να εκτοξευτούν και να προσφέρουν πολλά στο ελληνικό μπάσκετ. Το όνειρο μου είναι να δω έναν από τους νεαρούς μας παίκτες να φοράει την φανέλα της εθνικής ομάδας στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, ή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Αυτό είναι και το δικό μου όνειρο και πιστεύω τον περισσοτέρων Αρειανών ! Ναι έχουμε μια ευκαιρία με καλούς παίχτες και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε . Δεν έχουμε άλλη επιλογή ! Δεν έχουμε τα χρήματα να τους αγοράζουμε . Πρέπει να τους φτιάχνουμε . Αν σκεφτούμε ότι ο Γκαβέλ θα έπαιρνε 160 χιλ € του χρόνου σκεφτείτε πόσα γλιτώνουμε με το να έχουμε τους δικούς μας παίχτες .
——————————————————————————————————————-

  • Άσχετα από το τι θα ισχύσει για το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς, εμείς θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φθάσουμε ξανά στο Φάιναλ Φορ του πρωταθλήματος διεκδικώντας την είσοδο στην Ευρωλίγκα».

Έτσι ακριβώς ! Ότι και να γίνει θα φτάσουμε στην 5 θέση μίνιμουμ . Το πιστεύω και το πίστευα . Ας είναι με 4-6 μικρούς στο ρόστερ και με ενεργό ρόλο !

——————————————————————————————————-

  • «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω». Αισθάνομαι πιο άσχημα από οποιονδήποτε άλλον. Θα ήθελα να πω όμως ότι είμαι αυτός που έβγαλε την ομάδα Ευρωλίγκα και ο προπονητής που οδήγησε τον ΑΡΗ τρεις φορές στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο».

Αυτό είναι η ιστορία και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει . Πάντα με λιγότερα λεφτά από τους βασικούς αντιπάλους αλλά πάντα με ομάδες που παίζανε πάνω από τις δυνατότητες τους . Τώρα δε λέω ότι είναι πανάκεια ο Ματσόν αλλά ξεχωρίζει από τον ζουρό … εεε συγνώμη σωρό εννοούσα . Συγκρίνεται ιστορικά μόνο με τον Ιωαννίδη ! Κι ας μην έχει πάρει τίτλο . Άλλωστε ο Μπάρτον δεν είναι κάποιος που θυμόμαστε γιατί πήρε τίτλο αλλά γιατί δεν κατάφερε να μας βγάλει Ευρωλίγκα .

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ruben2501

-Και πέρσυ ρε συ Αντρέα ήταν τόσο ανέτοιμοι για την εκτόξευση που τους περιόριζες σε εξώφθαλμα ματς στο ένα λεπτό συμμετοχής;

-Δεν γίνεται να υπάρχει χρονιά που ο Άρης με τέτοια φανέλα που έχει σ’αυτό το δύσμοιρο το πρωτάθλημα να μην έχει στόχο την Euroleague.

-Τις προηγούμενες χρονιές αμφιβάλλω για το αν είχε χαμηλότερο μπάτζετ από τις άλλες ομάδες. Γενικά συμφωνώ ότι φτιάχνει ομάδες που παίζουν πάνω από τις δυνατότητες τους ή τουλάχιστον στο 100%.Παρ’ όλα αυτά όμως δεν γίνεται να μην πιστωθεί την φετινή αποτυχία και να μην τον ακολουθεί πλέον μαζί με τις άλλες επιτυχίες που είχε.

Night Audit

Όχι και δε θα ήταν σωστό να μην τη χρεωθεί την φετινή αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε και όλα ! Αυτό απλά λέω .