rp_pegasus_LARGE_t_1041_106157230-641x4251.jpg

Δεν είναι ακόμα επίσημο , αλλά όλα δείχνουν πως ο Μποχωρίδης πουλήθηκε στον ΠΑΟ , για 350 χιλιάρικα.

Έκπληξη; Καμία.

Αν υπάρχει κάποια ένσταση για το ποσό της πώλησης , αυτό το καταλαβαίνω.

Ένας παίκτης χωρίς ρήτρα , με 3 ακόμα χρόνια συμβόλαιο , ίσως να μπορούσε να ” πιάσει ” περισσότερα .

Αλλά αυτό το ” ίσως ” δεν είμαστε σε θέση εμείς να το ξέρουμε κι ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα είναι υπό οικονομική πίεση – κι αυτό είναι κάτι που το ξέρει ο ΠΑΟ και η κάθε ομάδα που ενδιαφέρεται για παίκτες μας- δεν ξέρω πόση διαπραγματευτική δύναμη μπορούσαμε να έχουμε.

Αλλά για την πώληση , αυτή καθαυτή , δεν μπορούμε να πούμε κάτι.

Όταν μπήκαμε στο Άρθρο 99 , στα έσοδα που καταθέσαμε για την πρώτη χρονιά λειτουργίας της ΚΑΕ μετά την ένταξη στο άρθρο , ήταν και οι πωλήσεις παικτών και μάλιστα , στο δικαστήριο , κάναμε ειδική μνεία στη ρήτρα του Βεζένκοφ και στο ταλέντο του Μποχωρίδη.

Η διοίκηση όταν ανέλαβε είπε πως θέλει να γίνουμε μια ομάδα που αναδεικνύει παίκτες και κερδίζει από αυτούς , αγωνιστικά και οικονομικά.

Όποιος πιστεύει πως θα περάσουμε 3-4 χρόνια ξεπληρώνοντας τα χρέη μας , χωρίς να πουλήσουμε παίκτες , τότε απλά δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Μάρκετινγκ και διαρκείας δεν πρόκειται ποτέ να καλύψουν τα λεφτά που χρειάζονται για να κάνεις ανταγωνιστική ομάδα και να ξεχρεώνεις στην Ελλάδα του σήμερα.

Λεφτά δεν μπορούμε να βρούμε αλλιώς , από τι στιγμή που οι μέτοχοι της ομάδας δεν ενδιαφέρονται για αυτήν και τα λεφτά που μπαίνουν είναι από την καλή θέληση κάποιων παραγόντων.

Είναι λάθος , είναι τραγικό , αλλά είναι η πραγματικότητα.

Εγώ πίστευα από την αρχή του καλοκαιριού πως θα πουλήσουμε και τους 2 – Βεζένκοφ / Μποχωρίδη – για ένα ποσό κοντά στα 600 χιλιάρικα , που είναι και το ποσό που οφείλουμε για τα χρέη μας συν τη Φίμπα  και με τα υπόλοιπα έσοδα , θα κάνουμε ομάδα.

Τώρα μαθαίνουμε πως ο Βεζένκοφ θέλει να μείνει – δεν το πιστεύω βέβαια μέχρι να τον δω να παίζει τον Οκτώβριο – αλλά αν υποθέσουμε πως μένει , η ΚΑΕ θα πρέπει να βρει τα 250 χιλιάρικα της ρήτρας του , από κάπου αλλού , είτε μειώνοντας το μπάτζετ , είτε παρακαλώντας κάποιους να βάλουν λεφτά.

Όσο καλό είναι αυτό αγωνιστικά , τόσο με βάζει σε σκέψεις για το οικονομικό κομμάτι της χρονιάς , γιατί πραγματικά φέτος , μετά από την είσοδο στο 99 και την πώληση Μποχωρίδη , δεν υπάρχει πια δικαιολογία για τη διοίκηση , δεν θέλω να διαβάζω σε 3 μήνες άρθρα πως είναι απλήρωτοι οι παίκτες ή να έχουμε αποχωρήσεις στη μέση της χρονιάς για να γλυτώσουμε δέκα χιλιάρικα.

Τα αληθινά τεστ ξεκινούν τώρα για τη διοίκηση και φέτος είναι η χρονιά που θα κριθεί κανονικά και χωρίς δικαιολογίες , χωρίς τιμωρία από τη Φίμπα , χωρίς τόσα χρέη να μας πνίγουν , χωρίς δεσμευμένα τηλεοπτικά από προηγούμενες διοικήσεις και με ζεστό χρήμα από πωλήσεις.

Η πώληση του Μποχωρίδη , είναι η αρχή μιας νέας εποχής που ελπίζω να είναι χωρίς χρέη , γιατί τέτοια εποχή δεν έχει ζήσει ποτέ ο Άρης…

 

 

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GOUNAS1914

night δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο σε αυτα που γραφεις… ετσι ειναι τα πραγματα…

καταλαβαινω αυτους που εχουν αντιθετη αποψη στο θεμα γιατι εχουν μεινει στο παρελθον. οκ εχει μικρυνει ο συλλογος αλλα δεν φταιει η σημερινη διοικηση γι’αυτο.

καλη επιτυχια στον μποχω και στο τουρνουα (εκει να δεις πανυγηρτζιδες) ενα ζεστο χειροκροτημα….

Sotiris

Night δεν διαφωνώ ότι ήταν αναμενόμενη η πώληση κάποιου φέτος.
Αλλά,
1. Δεν είναι δυνατό να κλείνεις μια τέτοια μεταγραφή σε ένα απόγευμα, ακόμα και επικοινωνιακά, πρέπει να δείξεις ότι παλεύεις για το καλύτερο και όχι ότι σου τρέχουν τα σάλια.
2. Δεν μπορείς να λες ότι έχεις ανάγκη ρευστό και να παίρνεις πάνω από τα μισά λεφτά σε ένα χρόνο
3. Δεν μπορείς να λες ότι θέλεις να ξεχρεώσεις μέσω ανάδειξης και πωλήσης νέων παικτών και να μην ζητάς νεαρό παίκτη από τον παο στα ανταλλάγματα
4. Δεν μπορείς να λες στον παίκτη πάνε να συζητήσεις και αν τα βρείτε θα σε δώσω, πέφτεις στην παγίδα της πίεσης από τον παίκτη μετά
5. Δεν μπορεί ο πρώτος χρόνος του συμβολαίου του Μποχώ να είναι είναι όσο το κόστος της μεταγραφής του, σημαίνει ότι είχες περιθώρια διαπραγμάτευσης

experience

Μπορεί αλλά δεν ξέρουμε τα δεδομένα ακριβώς και τι ειπώθηκε, μπορεί ο ΠΑΟ να είπε 350 και μου λες σήμερα, αλλιώς άστο, δεν ξέρεις αν θα ενδιαφέρονταν και άλλες ομάδες και τι θα έδιναν, μπορεί ναι, μπορεί όχι, μπορεί να έδιναν και λιγότερα. Είναι δύσκολο όταν έχεις απεγνωσμένα ανάγκη λεφτά και ο άλλος το ξέρει. Ο ΠΑΟ μπορεί να μη καιγόταν και τόσο για τον Μποχωρίδη, αν του βγει καλώς αν όχι εντάξει, τα λεφτά δεν νομίζω ότι τους ένοιαξαν και πολύ. Μάλλον έκαναν κρούση και για Βεζένκοφ (σαφώς καλύτερος και με λιγότερα λεφτά) αλλά είπε όχι και καλύτερα, το μέλλον μπροστα του είναι. Υπάρχουν και μεγαλύτερα ταλέντα του Μποχωρίδη πιστεύω που χάθηκαν επείδη πήγαν σε μεγάλες ομάδες (Βουρτζούμης-Σταυρακόπουλος).
Γενικά η διοίκηση μπορεί να κάνει και λάθη άλλα έχει καταφέρει πολλά ως τώρα και στην απέξω όλα εύκολα είναι.

skoraris

Σωτήρη για 20.000 δεν μπορούμε να πάρουμε Αμερικάνους. Από ότι φάνηκε εδώ και 2 μήνες δε θα τα βρίσκαμε αυτά τα λεφτά , ούτε σε άλλους δύο. Αυτό ο ΠΑΟ το ήξερε…

Sotiris

Ανταπαντώ και δίνω διευκρινήσεις:

1. Αυτό μας πέρασαν τα ρεπορτάζ, αν γνωρίζεις παραπάνω, δεκτό
2. Από τα 350χιλ τα 200χιλ θα τα πάρουμε σε ένα χρόνο και όχι άμεσα
3. Εννοώ ελεύθερο νεαρό και όχι δανεικό, δεν είναι ανάγκη να ανήκει στον παο, μπορούσαμε π.χ. να ζητήσουμε Καμπερίδη ή Τσαλμπούρη, γράφω ονόματα που ακούστηκε ότι μας ενδιαφέρουν
4. Συμφωνούμε
5. Παίζει ρόλο Night, σημαίνει ότι ο παο μπορούσε να δώσει παραπάνω λεφτά σαν αντάλλαγμα, μπορούσε ακόμα και να δώσει π.χ. 1εκ στον Μποχω και 500χιλ στον Άρη και να του κοστίσει το ίδιο

experience

Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι η διαπραγμάτευση ήταν στο στυλ του αυτά δίνω και αν θες, δε νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα έδινε τόσα πολλά για να τον πάρει, ο Μποχωρίδης είναι, δεν είναι ξέρω γω ο Πέτροβιτς, δεν είναι ότι πέρσι φορούσαμε όλοι γυαλιά ηλίου από τις εμφανίσεις του. Αν θέλαμε να τον κρατήσουμε κι άλλο μπας και του χρόνου ανέβει το κασέ του ή κάποιος δώσει περισσότερα τώρα άλλο αυτό αλλά έχει και το ρίσκο του. Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι θα βγει η χρονιά, και η διοίκηση άνθρωποι είναι, ούτε τράπεζες ούτε κάνουν θαύματα, χωρίς κόσμο να βοηθάει και χωρίς να βάζει κανείς λεφτά αυτά θα είναι τα δεδομένα.

The_Emperor_Is_Dead

Ότι γράφεις στο άρθρο σου είναι απολύτως σωστό και έχει σωστή κατεύθυνση!Νομίζω καλά έκαναν και τον πούλησαν και τα χρήματα είναι μια χαρά. Πιστεύω οτι αντί να αναλύουμε αν έπρεπε να φύγει ή όχι,αυτό που θα μας απασχολούσε θα ήταν άν υπάρχει ανάλογο ταλέντο να τον αντικαταστήσει και σε ένα χρόνο πάλι να πουλήσουμε!Μια υγιείς ομάδα αυτό κάνει,πουλάει και αγοράζει!Ελπίζω του χρόνου να πουλήσουμε τον Πουλιανίτη.Καλή επιτυχία στον Μποχωρίδη και μακάρι να αγοράσουμε, πέρα απο Αμερικανούς και κανα νέο ταλεντάκι για να έχουμε και πάλι να πουλήσουμε στου χρόνου!

skoraris

night έτσι είναι το μόνο που μας πάγωσε όσους έχουμε επαφή με την πραγματικότητα του ΑΡΗ είναι το ποσό. περιμέναμε παραπάνω. Ερώτηση, του χρόνου πως θα βγει το 99;;;

skoraris

Επίσης , όποιος χρησιμοποιεί πιστωτικές από Σεπτέμβριο η πιστωτική ΚΑΕ ΑΡΗΣ -Πειραιως είναι μονόδρομος. Εγώ θα βάλω και όσες πάγιες εντολές έχω εκεί.
ΥΓ1 Την συγκεκριμένη τράπεζα δεν τη γουστάρω για λόγους καθαρά τραπεζικού συστήματος…
ΥΓ2 Και να σκεφτεί κανείς ότι από την πιστωτική της EUROBANK ότι αγορές κάνω μου επιστρέφει το 3% σε μείωση από το κινητό… 🙁 Για τηνΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ρε γαμω το! 🙂 🙂