Με εξαίρεση βέβαια τους Ιβάν Μάρας και Γκάρι Μπελ, τόσο ο Μπράις Ντουβιέ όσο και ο Ομάρ Προύιτ είναι λύσεις ανάγκης. Μη ξεχνάμε εξάλλου το γεγονός ότι η συνολική αξία των τεσσάρων ξένων παικτών δεν ξεπερνά τα 22-23 χιλιάδες δολάρια τον μήνα.

Δηλαδή, περίπου τα μισά από την αντίστοιχη των έξι Αμερικανών παικτών με τους οποίους οι «κίτρινοι» άρχισαν το Πρωτάθλημα καθώς οι Βον, Μπένσον, Ουίβερ, Μοράντ, Μπελ και Πέτγουεϊ κόστιζαν μηνιαίως περί των 47-48 χιλιάδων δολαρίων.

Πέρα από τις προφανείς αγωνιστικές συνέπειες, μέσα από τις προσθαφαιρέσεις στους ξένους, το μπάτζετ του Άρη μειώθηκε κατά περίπου 250.000 ευρώ.

Πηγή: Η προσφορά των ξένων και η σύγκριση με τους… πρώην | Gazzetta.gr

22-23 το μήνα. Να το αφήσω; Ή να το θέσουμε αλλιώς: μέσο κόστος ανά ξένο περίπου 6 χιλ. το μήνα.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
keoma

δλδ εκεί που είχαμε ξένους των 8000 ευρώ τον μήνα τώρα έχουμε των 6000 ευρώ…

stepap

Εγώ με το λίγο μπάσκετ που ξέρω πιστεύω ότι ο Ντουβιε είναι λαβράκι που ταιριάζει γάντι στην ομάδα μας.
Δυναμικός, φτηνός, φιλόδοξος,καλός ριμπάουντερ, καλό σουτ απο μέση απόσταση,καλός στην άμυνα.
Πρέπει να τον ανανεώσουμε γρήγορα

Subotic7

Κι όχι μόνο stepap. Ντουβιερ, Μαρας, Μπελ, σε μία φθηνή ομάδα (με μπαν) πρέπει να παραμείνουν, και να δοθεί βάση στο να κρατηθούν Μποχωριδης, Τσαιρελης. Ο Αθηναίου έχει ακόμα να αποδείξει ότι μπορεί να συνεχίσει να πασάρει…

stepap

Και ο Προυιτ ειναι καλός επιθετικά αλλά έχει αμυντικές αδυναμίες . Εγώ τον πιστεύω αλλά τώρα τελευταία έχει χάσει την αυτοπεποίθηση του λόγω του μειωμένου χρόνου συμμετοχής . Όσο για το μπάν , πολλές φορές σκέφτομαι ποσό καλό μας κανει που αναγκαστικά προωθουνται οι μικροί όπως τότε με τον Αγγέλου.

Makis

Καλημέρα στην παρέα.ειμαι καινούργιος εδώ.καθε πέρσι και καλύτερα νομίζω..