Η προοπτική της wild card για το BCL και η σκληρή αλήθεια για τον Αρη

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμα της FIBA στην πρόσφατη συγκέντρωση που έγινε στην Αθήνα (σ. σ. στο διάστημα του Final Four του BCL) δίνοντας την εντύπωση ότι το ενδεχόμενο συμμετοχής στη συγκεκριμένη διασυλλογική διοργάνωση δεν υφίστατο στη σκέψη του. Μόνο όμως που η αλήθεια είναι διαφορετική καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ μπήκε σε διαδικασία ενασχόλησης, φέρεται να συναντήθηκε με εκπροσώπους του BCL και διαπίστωσε τη θετική σκέψη τους στην παροχή wild card δίχως όμως να διευκρινιστεί αν αυτή αφορά απευθείας συμμετοχή στους ομίλους ή έναρξη από τη διαδικασία της προκριματικής φάσης. Τούτο έχει την αξία του αλλά στην παρούσα φάση, υπάρχουν άλλα στοιχεία που παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Παλιό το άρθρο , αλλά τώρα το είδα και το ανεβάζω , γιατί έχει το ενδιαφέρον του…

 

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Γίνεται να δηλώσουμε συμμετοχή ,να πάρουμε την wild card ,να τσιμπήσει κανένα Αμερικανάκι με τας Ευρώπας και μετά να δηλώσουμε κόλλημα και να κάτσουμε στ αυγά μας μήπως και σωθούμε νωρις-νωρίς .Με μικρό μπάτζετ ,μικρό ρόστερ και 1-2 καθιερωμένους τραυματισμούς ,τίποτα δεν είναι απίθανο . Μην ψάχνουμε όπως φέτος Τρίκαλα ,Αλεξανδρή και Αγγέλου . Δεν βρίσκονται κάθε μέρα.

vaggelaris

Τι να την κάνουμε την Ευρώπη. Φυρα είναι τα τελευταία χρόνια. Ακόμη κ την καλύτερη μας σεζόν με Πρίφτη μακνηλ οκαρο κτλ δε προχωρήσαμε ιδιαίτερα…