Με την ανανέωση του συμβολαίου του σε εκκρεμότητα , θα ήθελα να πω και εγώ δυο λόγια για το τι πιστεύω για αυτόν .

Όταν ήρθε ο Τσαλδάρης ( ανακοινώθηκε μαζί με Καλαιτζή και Σεραπίνας αν θυμάμαι καλά ) είχαμε όλοι μείνει με ανοιχτό το στόμα . Περιμέναμε ( κλασικά ) παιχτάρες να έρθουν σε εμάς και οι 3 πρώτοι ήταν ο κουτσός , ο Λιθουανός και ο άχρηστος ! Ναι έτσι τον λέγαμε ! Καλός παίχτης για μικρές ομάδες , μας τον φόρτωσαν οι μάνατζερ και άλλα τέτοια .

Εγώ δεν έφτανα σε τέτοια άκρα ( δεν είμαι κ τέτοιος τύπος άλλωστε ) λέγοντας και πιστεύοντας πως απλά θα είναι το 3ο δυάρι μας . Ο 10ος παίχτης που θα παίζει όταν έχουμε ανάγκη ή στα εύκολα ματς .

Μας το βούλωσε όμως το στόμα από την πρώτη στιγμή ! Εκμεταλλευόμενος τους τραυματισμούς που είχαμε , μπήκε στη βασική πεντάδα και δεν βγήκε από εκεί . Τα νούμερα του δεν ήταν εντυπωσιακά . 6,6 π. σε 22 λεπτά στην Ελλάδα και 4,1 σε 15 λεπτά στην Ευρώπη . Τους ίδιους πόντους είχε και στον Πανελλήνιο την προηγούμενη χρονιά . Αλλά θυμάμαι ότι είχα την αίσθηση πως παίζει παραπάνω από αυτό . Ίσως ήταν γιατί δεν περίμενα πολλά από αυτόν !

Τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα όμως δεν θα ήταν έκπληξη . Τον ξέραν οι αντίπαλοι , τον γνωρίζαμε εμείς . Δε θα ήταν πια ο 10ος παίχτης που παίζει καλύτερα από ότι περιμέναμε . Θα ήταν βασικός και θα είχαμε απαιτήσεις .

Ανταποκρίθηκε , ειδικά στο πρώτο μισό . Το μισό πρωτάθλημα που έκανε πέρυσι ήταν απίστευτο . Ότι βαρούσε έμπαινε . Το είχες δεδομένο . Μόνος του , με αντίπαλο το είχε . 3ποντο με το 3 ποντο . Αυτό φυσικά δεν μπορούσε να συνεχιστεί . Επανήλθε στα φυσιολογικά επίπεδα , αλλά σε πολύ κακό χρονικό σημείο . Το τέλος της χρονιάς μας βρήκε αποκλεισμένους από τον πρώτο γύρο και αυτό με 5 πόντους μ.ο στα 3 παιχνίδια με 33 % στα σουτ . Συνολικά βέβαια η χρονιά ήταν η καλύτερη του με 8,8 πόντους σε 24 λεπτά ( 44 % στα τρίποντα ! ) και στην Ευρώπη 7,5 πόντους σε 28 λεπτά .

Στη φετινή χρονιά εμένα μου άφησε την εντύπωση του όχι σταθερού . Μια καλός μια κακός , εκεί που μπορούσε να βάλει τα πάντα μετά δεν έβαζε τίποτα . Δεν είχε τραυματισμούς ιδιαίτερους οπότε δεν μπορώ να του δώσω μια εξήγηση του φαινομένου ( ίσως επειδή δεν είχαμε επιθετικό σύστημα με Ματσόν ενώ με Χέρμπερτ είχαμε και φαινόταν καλύτερα ) . Τα νούμερα του όμως ανέβηκαν . 9,1 π. σε 24 λεπτά στην Ελλάδα και 14π σε 33 λεπτά στα 6 ματς στην Ευρώπη .

Δεν είναι ηγέτης , δε σου γεμίζει το μάτι στο γήπεδο αλλά τη δουλειά του την κάνει και με το παραπάνω . Καλός στην άμυνα , ακούει τον προπονητή και πολύ εύστοχος στα 3ποντα ( 39% στα 3 χρόνια σε εμάς δεν είναι κ λίγο , ειδικά αν σκεφτούμε πόσα 3ποντα σουτάρει το χρόνο ) .

Λένε ότι θα του κάνουμε πρόταση κοντά σε αυτά που θέλει . Για να το συζητάμε δε θα είναι υπερβολικά χρήματα . Θεωρώ ότι πρέπει να μείνει . Έχει ακόμα 2-4 χρόνια καλού μπάσκετ μέσα του , είναι δουλευταράς και θεωρώ ότι θέλει να είναι στον Άρη . Του αρέσει .

Άλλωστε αν φύγει , κάποιοι στην κερκίδα πρέπει να βρουν κάποιον άλλον να βρίζουν.. και ποιος να ψάχνει τώρα ε;