Εξ ων τους επεβλήθη μόνο ο περιοριστικός όρος της παρουσίας μια φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η καταβολή της εγγύησης των 400 χιλιάδων ευρώ δεν γίνεται με… μετρητά, όπως ίσως νομίζει ο κόσμος. Αρκεί μια εγγυητική τραπέζης.

Δεν “ελευθερώθηκαν” οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ζεύγους, κάτι που σημαίνει ότι η χρηματοροή στην ΚΑΕ θα πρέπει να συνεχίσει να γίνεται από τα όποια έσοδα της ομάδας και όχι από προσωπικές καταβολές του ιδιοκτήτη, όπως γινόταν π.χ. την πρώτη χρονιά της παρουσίας του.

Πηγή: Η πατάτα παρέμεινε… καυτή! | Sdna.gr

Διευκρινίσεις…

 

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Ο Παπακυριακης ειπε πολυ εντονα οτι δεν υπαρχει το παραμικρο θεμα στην καταβολη της εγγυησης. Για να δωσει εγγυητικη η τραπεζα σημαινει οτι υπαρχουν κατατεθημενα και αδεσμευτα τα χρηματα.

ChrisSiak

Ο Παπακυριακης ειχε πει πως σε δεκα μερες θα πληρωθουν οι παιχτες.Τον Ιουνιο.

Sam Vincent

Νομίζω πως εάν υπάρχουν χρήματα ,έστω και δεσμευμένα τότε η τράπεζα εκδίδει εγγυητική . Πως διαφορετικά θα μπορούσε κάποιος νομιμα να εμφανίσει χρήματα που όμως δεν είναι δεσμευμένα χωρίς να δεσμευτούν αμέσως ?

ChrisSiak

Δεν αντιλέγω. Προφανώς υπάρχουν χρήματα. Ποτε θα πέσουν στον Άρη είναι το θέμα. Κ αν θα πέσουν. Κ αν πέσουν ποσο θα πάρει ώστε να μπει πάλι σε περιπέτειες ο Λασκαρης. Επειδή δε νομίζω με τέτοια ποσα να μπορέσει να πει κάποια στιγμή ότι ξέμπλεξε. Κ φτου κ από την αρχή.

Jose

Ισως με εγγυητικη απο το εξωτερικο; Το νοημα της εγγυητικης ειναι οτι η τραπεζα εγγυαται οτι θα καλυψει το ποσο. Αν ειναι δεσμευμενο πως θα το καλυψει;

emperor1

Αν εχει προσωπο ο πελατης παιρνει ο, τι θελει. Αν ο λαγαριασμος εχει κατι 10δες εκ, τα 400 χιλ ειναι ψιχουλα