Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ «στην ARIS BC Boutique “The Legend Store” βρίσκονται πλέον οι επίσημες εμφανίσεις του Άρη για τη σεζόν 2016-17.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται την επίσημη εμφάνιση του Άρη (σε μεγέθη XS έως XXL), τυπώνοντας το όνομα που επιθυμούν, από την επίσημη μπουτίκ της Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλέ ντε Σπορ, 2310 275 464), αλλά και μέσω του e-shop (https://www.arisbc.gr/el/store), με αποστολές σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Πηγή: https://www.pressaris.gr/μπάσκετ/η-πανοπλία-του-α…ράτορα-διαθέσιμη/

Πριν το τέλος του πρώτου γύρου έτσι , άντε γκρινιάρηδες 😛

40 η μπλούζα , 30 το σορτσάκι για όσους ενδιαφέρονται.

3 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Jiorgy

Θέλω να μου τυπώσετε μια Marble παρακαλώ!

Vamos_G1

Μιας κ γίνεται λόγος για ΚΑΕ κ μπουτίκ, να ενημερώσω (για όποιον δεν το έχει πληροφορηθεί ήδη) ότι το δώρο της ΚΑΕ προς τους κατόχους διαρκείας είναι 24 κουτάκια Coca Cola zero (τέσσερις 6άδες)!!!

Toby B

Χρόνια πολλα και από μένα. Είμαι Θεσσαλονίκη για μια βδομάδα και πέρασα χθες από τη μπουτίκ να προμηθευτώ τη φανέλα μαζί με φούτερ κούπα για το πρωινό καφεδάκι στην Αγγλία και κάτι μικρά δωράκια για φίλους. Συζήτησα το θέμα της ένδυσης με την κοπέλα στη μπουτίκ και άφησε να εννοηθεί πως υπάρχουν ήδη συζητήσεις για του χρόνου, αλλά η ομάδα θέλει να κλείσει καλή συμφωνία με εταιρεία που θα φέρει στη μπουτίκ ένα μεγάλο εύρος προϊόντων. Πάντως σχεδόν επιβεβαίωσε πως του χρόνου θ μας ντύνει γνωστή εταιρεία. Κατά τα άλλα η επίσκεψη μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Καινούρια προϊόντα και καλύτερη… Περισσότερα »