Η νέα πανοπλία του μπασκετικού Αυτοκράτορα Άρη! Όπως αναφέρει η ΚΑΕ: “Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea παρουσιάζει μία πρώτη «γεύση» από τις εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. 🤜🤛 Σε συνεργασία με την CrossOver Basketball και το Aris Media Factory, αυτές θα είναι οι εμφανίσεις του ΑΡΗ στην επερχόμενη Basket League και το BKT […]

Πηγή: Η νέα πανοπλία του μπασκετικού Αυτοκράτορα Άρη! (photos)

16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dragon_aris

Ειναι καπως περίεργη η ιδεα μου;
Μαρεσει και δεν μαρεσει ταυτοχρονα με έχει μπερδέψει.

Ian 73

Ο Ares Ludovisi ή αναπαυμένος Άρης είναι ένα από τα ομορφότερα δείγματα ελληνιστικής τέχνης (έχει διασωθεί το Ρωμαϊκό αντίγραφο που βρέθηκε στην βίλα Ludovisi στη Ρώμη) . Το σήμα μας -που προέρχεται από αυτό το γλυπτό- είναι επίσης πανέμορφο. Η συγκεκριμένη έμπνευση στην φανέλα όμως δεν είναι πετυχημένη .

Ian 73

Φυσικά ισχύει το de gustibus non disputandum est.

Ian 73

Μικρη διόρθωση : Το γλυπτό ανήκε στην συλλογή Ludovisi ,βρέθηκε στο πεδίο του Άρεως στην Ρώμη .

Τι δεν σου άρεσε ακριβώς,Γιατρέ μου;Με εδιαφερςι πολύ η γνώμη σου!Εμένα μου άρεσε μπορώ να πω ,μάλιστα θα προτιμούσα να βγει όπως ακριβώς εμφανίστηκε στο σκίτσο να τη φορά ο Ρόνι Τζ.:με τη μπορντούρα να έχει κάτι σαν μαίανδρο.
Και να πω και τι θα θελα κάποια στιγμή; Βλέποντας την παρουσίαση όπως την έχουν κάνει ,θα θελα όντως οι παίκτες να φοράνε ομοιοχρωμα αθλητικά κ καλτσες.Με ξενερώνει να βλέπω άσπρη κάλτσα ρε φίλε στον Άρη ,φτανει πια…

Καλημέρα καπετάνιε μου ,θα ξεκινήσω απ το τέλος . Λευκές κάλτσες απ όσο ξέρω φορούν όλοι οι παίκτες στο μπάσκετ ,είναι υποτίθεται ένα σημάδι αδελφικότητας μεταξύ τους . Από αισθητικής πλευράς ξενερώνει κ εμένα .
Ο μαιανδρος μου αρέσει πολύ αλλά δυστυχώς στις μέρες μας , κίτρινος μαιανδρος σε μαύρο φόντο παραπέμπει σε σήμα φιλοναζιστικής οργάνωσης ,όποτε καλό είναι να μην μπλέκουμε σ αυτά. Τώρα για το κυρίως θέμα ,είναι σαν να έχω στο sfondo του κινητού μου την φάτσα μου μεγεθυμένη . Δεν μου αρέσουν αυτά προτιμώ πιο minimal καταστάσεις .

Ian 73

Όσο για το αβαταρ μου , είναι ρωμαικο αντιγράφο ελληνικού γλυπτού αγνώστου δημιουργου και βρίσκεται στο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης.

Έτσι που το θέτεις ,συμφωνώ ,Γιατρέ μου.💪
Καλο απόγευμα Κυριακής να έχεις!

Επίσης φίλε μου!

Εσύ ποιον έχεις στο άβαταρ σου ,Γιατρέ μου;Δεν είναι ο Borghese πάντως ,γιατί το λοφίο του είναι ακέραιο!

stepap

Η μαύρη εμφάνιση είναι τρομερή. Η κίτρινη δεν με ενθουσίαζει.

Στα σοσιαλ ,πριν βγει επίσημα ,είχε προκαλέσει “φρενίτιδα ενθουσιασμού”(σορι ,δεν κρατήθηκα🧐)

Τι εννοείς καπτεν;

Ότι η φανέλα αυτή αρεζε(!) ,με βαση το τι γράφουν στα σοσιαλ της Καε.Βεβαια πριν ανακοινωθεί ΑΥΤΟ ,επίσημα.

Babis cool

Η μαύρη εμφάνιση μου άρεσε πολύ. Θα την πάρω! Φαίνεται ότι γίνεται δουλειά σε πολλούς τομείς και αυτό είναι ενθαρρυντικό, μακάρι να γεμίσει η μπουτίκ με περισσότερα προϊόντα, με τον ενθουσιασμό που υπάρχει η ζήτηση θα είναι μεγάλη πιστεύω.