Η επόμενη λύση που φαίνεται να ακούγεται έντονα τελευταία είναι η αίτηση ανάκλησης των μετοχών στην ΕΕΑ. Οι μετοχές θα επιστρέψουν τους Αρβανίτη, Ρούσσο, Νικολό και Γαλιλαία, με τον Νίκο Λάσκαρη να έχει το δικαίωμα να κινηθεί εναντίον της ΚΑΕ για τα 2 εκ. που φέρεται να έχει δώσει ως δάνειο (αν και κανείς δεν φαίνεται ότι έχει υπογράψει ή δει ανάλογα έγγραφα), όμως θα έχει και την υποχρέωση να αποπληρώσει μέρος των χρεών που δημιούργησε επί διοίκησης του. Ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι άμεσα επίσης πρέπει να μπουν χρήματα στην ομάδα ώστε να μην έχουν οι «4» που θα πάρουν τις μετοχές προβλήματα. Το θέμα το ψάχνουν οι νομικοί για να δουν τα εμπόδια που υπάρχουν, τα υπέρ και τα κατά. Αλλά είναι μία επιλογή, με την αίτηση εφόσον κατατεθεί να εκδικάζεται στις 15 Μαρτίου.

Η επιλογή της διοίκησης Πρωτοδικείου θα δώσει την δυνατότητα να διοικηθεί η ομάδα και να γίνει προσπάθεια να καλυφθούν άμεσα προβλήματα αλλά δεν βγάζει τον Λάσκαρη από το… κάδρο.

Η επιλογή επίσης της ΑΜΚ, με την αξία της μετοχής της ΚΑΕ να έχει προηγουμένως μειωθεί λόγω των χρεών, υπάρχει επίσης αλλά απαιτούνται και έγγραφα από τον Λάσκαρη, όπως και η δέσμευση ότι δεν θα θελήσει να μετοχοποιήσει τα λεφτά που υποστηρίζει ότι έχει βάλει.

 

Πηγή: Η “μπλόφα” του Λάσκαρη καταστρέφει τον ΑΡΗ | AllAboutARIS.com

Σε αυτό το άρθρο ο Μουρελής , γράφει για τις επόμενες κινήσεις που μπορούμε να κάνουμε.

Πάντως πιστεύω πως η ανάκληση της πώλησης των μετοχών , αν εκδικάζεται όσο γρήγορα λέει ο Μουρελής είναι η καλύτερη λύση και μετά οι παλιοί μέτοχοι , πουλάνε την ομάδα στον Καπάζογλου.

Επίσης γράφει και κάποια πράγματα για το μπαν:

Μέσα σε όλα ο ΑΡΗΣ έχει ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΝ από την FIBA και σύντομα αναμένεται να γίνουν έξι με την υπόθεση Σανικίντζε. Εδώ βέβαια πληροφορίες αναφέρουν ότι στην FIBA αποφάσισαν να μην δίνουν το δικαίωμα της απόκτησης παικτών των οποίων το «letter of clearance» είναι στην Ελλάδα πριν την τιμωρία, αλλά να μην επιτρέπουν καμία μεταγραφή, παρά μόνο την παραμονή του υπάρχουν ρόστερ. Δηλαδή ο ΑΡΗΣ δεν θα μπορεί να πάρει κανέναν παίκτη και να παραμείνει με αυτούς που έχει τώρα. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι στην περίπτωση του ΑΡΗ, η FIBA έχοντας το προηγούμενο των συμφωνιών που τηρήθηκαν επί διοίκησης Αρβανίτη, να βοηθήσει τους «κίτρινους» στους διακανονισμούς εφόσον φυσικά πάει κάποιος να προτείνει προς τους παίκτες που έχουν δικαιωθεί.

Αν αυτό με τις μεταγραφές ισχύει , τότε την κάτσαμε την βάρκα…βέβαια , μπορεί να την έχουμε ήδη κάτσει νωρίτερα , οπότε αυτό να μην έχει σημασία , αλλά και πάλι είναι κακό να υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο…

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Ολα καλα. Θα μιλησε το ΔΣ του Ερασιτεχνη με τη πενταμελη επιτροπη η οποια θα μεταφερει την αποφαση στη τριμελη διοικουσα και απο εκει και περα το πραγμα θα παρει το δρομο του!

aka Θεούλης

Αν βγάλουμε ακρη πριν το τελος σεζόν και μπορεσουμε να δωσουμε καποια χρηματα στο υπαρχον ροστερ για να παραμεινει στον Αρη, δεν ειναι και τοσο άσχημα.. αν αν αν θα θα