Φέτος, λοιπόν, ο Δημήτρης Γουλιέλμος βρήκε όλες τις πόρτες κλειστές. Ακόμα και συνεργασίες που θεωρούνταν «σίγουρες», δεν ευδοκίμησαν κι αυτό σίγουρα σ’ αυτές τις περιπτώσεις, δε φταίνε οι πολλοί. Όταν ακούς συνεχώς «όχι», δεν μπορεί να έχουν λάθος 10 και 15 άνθρωποι… Το «σχεδόν μόνος» που προαναφέρθηκε, έχει να κάνει με το ότι από την προηγούμενη διοίκηση παρέμεινε ο Χάρης Παπαγεωργίου.

Τα νέα μέλη του δ.σ. έχουν και υπόσταση και «όνομα» στο χώρο τους. Ηχηρές προσθήκες, όμως, γίνονται στις μεταγραφές παικτών, όχι στη διοίκηση, ειδικά όταν δεν έχουν σχέση με τον χώρο. Πέρυσι, η δραστηριοποίηση των Παπαγεωργίου, Σιγάλα, χαιρετίστηκε με ικανοποίηση. Και πάλι το μοντέλο δε δούλεψε. Σήμερα (15/7), υπάρχουν ερωτηματικά και «παγωμάρα».

Κάποιοι αποδίδουν τη σύνθεση του νέου δ.σ. στον συγκεντρωτισμό που διακρίνει τον ιδιοκτήτη, κάτι που οδήγησε και στην αποχώρηση των τριών από τα τέσσερα μέλη του προηγούμενου δ.σ. Όμως δεν είναι αυτή η αλήθεια. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ήθελε να παρουσιάσει “οπωσδήποτε” νέα διοίκηση στην αυριανή γενική συνέλευση (όπως και προπονητή, και κάποιες μεταγραφές και χορηγίες) και κάποια από τα μέλη της ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή. Ο Άκης Σακελλαρίου συγκεκριμένα, χθες! Και προς τιμήν του δεν αρνήθηκε να βοηθήσει, έστω και μ’ αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο, την αγαπημένη ομάδα του

Πηγή: Η “μοναξιά” σε όλο της το μεγαλείο | AllAboutARIS.com

Και κάποιες λεπτομέρειες για το πως μας προέκυψε το ΔΣ

1 Comment
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να τρελαθείς
υπάρχουν και άλλοι τόσοι
για να λες υπομονή υπομονη
όμως για μένα είναι αργά να τρελαθώ
και είναι ακόμα πιο αργά να κάνω υπομονή
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ

“Η μοναξιά του σχοινοβάτη” Αφοι Κατσιμίχα