Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ διοργανώνει την Τετάρτη 19 Ιουνίου (από τις 15:00 μέχρι τις 19:00) στο «Nick Galis Hall» το 1ο ARIS Business Forum.

Σκοπός του Forum είναι η οριοθέτηση των Στόχων του Sports Marketing της «νέας εποχής» και πως οι εμπλεκόμενοι οργανισμοί μπορούν να προσεγγίσουν τη νέα Ψηφιακή Εποχή και να αποκωδικοποιήσουν τη συμμετοχή των «οπαδών» σε αυτήν.

Κατά τη διάρκεια του Forum, θα παρουσιάσουμε την «thinking & acting» προσέγγισή μας στον τομέα του Marketing, και πως θεωρούμε πως μπορούμε να μετατρέψουμε την Ελληνική Basket League σε ένα επικερδές «προϊόν» για τους Χορηγούς και τα Clubs, προσφέροντας προσωποποιημένες και διαδραστικές υπηρεσίες.

Πηγή: Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ 1ο ARIS BUSINESS FORUM – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Ok μπορεί γενικά να μας ζώνουν τα φίδια με την κατασταση που επικρατεί στην ομάδα, αλλά ειδικά αυτή την εποχή που το άθλημα απαξιώνεται σχεδόν απ’ όλους τους φορείς, τέτοιες ενέργειες είναι μια κάποια όαση.

Dom

Το κακό ξέρεις ποιο είναι; Ότι δεν θα έπρεπε το τμήμα μάρκετινγκ να εξαρτάται από την εκάστοτε διοίκηση. Από τη στιγμή που η δουλειά που κάνει είναι οργανωμένη σε σωστές βάσεις και δίνει αποτελέσματα ,θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητο. Αυτό βέβαια προϋποθέτει και μια ωριμότητα από κάθε διοίκηση που διαδέχεται μία άλλη. Είναι σαν την πολιτική, που κάθε κόμμα που βγαίνει στην εξουσία, δεν μπορεί να αποδεχτεί κάποιες καλές σταθερές που το προηγούμενο άφησε πίσω του. Και στον Άρη μας δυστυχώς, γνωρίζουμε πολύ καλά από εσωτερικές έριδες και κομπλεξισμους..