Η «καυτή» ατζέντα της ΚΑΕ | Νέα, Αποτελέσματα, Συνεντεύξεις, Παρασκήνιο για τον ΑΡΗ | All About ARIS:

1) Συνάντηση με Γεωργούλη


Αύριο το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με τον Τάκη Γεωργούλη ώστε να τεθεί και πάλι το θέμα ενεργοποίησης της πρότασής του για την ΚΑΕ χωρίς παρέμβαση πρωτοδικείου. Η μεσολάβηση κυρίως του Γιάννη Γρανούζη ίσως δημιουργήσει νέα δεδομένα στην υπόθεση ώστε η ομάδα Γεωργούλη να το ξανασκεφτεί. Η προσπάθεια του προέδρου της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ είναι στη συνάντηση που θα έχει, σύμφωνα με πληροφορίες στα γραφεία του γνωστού επιχειρηματία, να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι ώστε να βρεθεί η απαραίτητη λύση.

Η λύση είναι μια… παραίτηση προέδρου,διοίκηση πρωτοδικείου και νέα σελίδα…Τι μπορεί να γίνει δηλαδή;
Να μην ταξιδέψει παίκτης μας με την ομάδα;
Να μείνει απλήρωτη η ομάδα;
Να μην υπάρχει κάποιος για να μιλήσει η ομάδα;
Να μας κάνουν προσφυγές;

 

2) Οι δηλώσεις Αλεξανδρή ‘πόνεσαν’ τον σύλλογο


«Άστοχες» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή, στη “media day” πριν τον αγώνα με τη Ντόνετσκ, ο Γιάννης Δαμιανίδης. Η δυσφορία για τα λεγόμενα του προπονητή της ομάδας είναι έντονη από τη διοίκηση της ΚΑΕ. Κατά την επιστροφή της ομάδας από την Ουκρανία θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση των δύο αντρών με σκοπό την εκτόνωση της κόντρας που έχει δημιουργηθεί. Είναι φανερό πως υπάρχει διάσταση απόψεων διοίκησης-Αλεξανδρή και η φημολογία που έχει αναπτυχθεί δεν οδηγεί πουθενά.

Διάσταση απόψεων; Ναι, ο ένας λέει αλήθειες κι ο άλλος πουλάει παπά…

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
starstar2301

Καλησπέρα.
Από το Hoop που ανέφερες:


It was inevitable that something like that would happen to Aris as the president of the team has managed to alienate the shareholders and future investors of the team and now he is struggling on his own to manage the unmanageable debts he has amassed. Selling players is his expertise anyway.
Aris might not be losing just James very soon but he might be losing his head coach as well as he made the president angry..

“Το να πουλάει παίκτες ο πρόεδρος είναι ειδικότητά του”. Απίστευτο.
Μάλλον πρέπει να κλάψω και όχι να γελάσω. Μας κατάλαβαν όλοι, εμάς και τον υπέροχο πρόεδρό μας. Και μας ειρωνεύονται. Κρίμα. Υπέροχο ήταν όσο κράτησε φέτος. Τώρα ένα θαύμα μας σώζει.