Η κίτρινη επικράτησε της μαύρης , αλλά είναι γεγονός , πως και οι δυο φανέλες μας του 87-88 είναι απίστευτες και πραγματικά είναι κρίμα που δεν υπάρχουν και πολλά φωτογραφικά ντοκουμέντα από αυτές και φυσικά , που δεν έχουν κάποιες προσπάθειες να ξαναβγεί , έστω σε κάποια συλλεκτικά κομμάτια.

 

Λίγο που το έψαξα , η Diadora πλέον δεν κάνει αθλητικό εξοπλισμό , παρά μόνο για μαζική παραγωγή , αλλά είμαι σίγουρος πως αν η ομάδα απευθυνθεί σε αυτήν , θα καταφέρει να κάνει μια συμφωνία και να βγάλει κάποια κομμάτια.

Εμένα μου αρέσει η μαύρη περισσότερο , αλλά άνετα θα αγόραζα και τις δυο , σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο.

Στον μικρό τελικό , και πάλι η κίτρινη επικράτησε της μαύρης και εδώ , θα συμφωνήσω με το αποτέλεσμα.

Για εμένα η κίτρινη είναι καλύτερη της μαύρης , νομίζω το κίτρινο είναι πολύ πετυχημένο ( έχουμε δει από μουσταρδί μέχρι εξωγήινο κίτρινο )

Και όντως , όπως είπαμε και χθες , η φετινή μας θυμίζει κάτι από αυτές τις φανέλες και ίσως για αυτό και άρεσε σε πολλούς.

Οι μνήμες είναι αυτές που μας δένουν με την ομάδα , οι καλές – κυρίως – αλλά και οι δύσκολες στιγμές που περάσαμε μαζί της και φυσικά η φανέλα , η εμφάνιση της , είναι αυτό που θυμόμαστε πρώτα από όλα.

Αν καταφέρει η ΚΑΕ , να εκμεταλλευτεί αυτό το κομμάτι του Αρειανού , ουσιαστικά να ικανοποιήσει μια ανάγκη  που έχει να δεθεί με το παρελθόν , μέσω συλλεκτικών εμφανίσεων για παράδειγμα , τότε θα κερδίσει πολλά.

Μακάρι να το κάνει σύντομα…

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dragon_aris

Αυτές οι διακεκομμένες γραμμές στο αμάνικο κάνουν τη διαφορά. Απορώ που δεν τις έχουμε ξαναδεί απο τότε.Και στις φετινές θα ταίριαζε να το έχουν αυτό το χαρακτηριστικό.

ChrisSiak

Νίκησε ο ρομαντισμός

Την αντίστοιχη μαύρη που ψήφισα,την βρίσκω πιο δυναμική..Τώρα που τελείωσε κ ο διαγωνισμός να πω πως η αγαπημένη μου είναι η μαύρη του 97, με την αναφορά στην πολιτιστική πρωτεύουσα Θεσσαλονικη πάνω κι αν θυμάμαι σωστά είχε κ τον ήλιο της Βεργίνας.Δεν είμαι εθνικιστής με την κακή έννοια, αλλά το ότι τον ήλιο τον είχε κ η φανέλα της εποχής Άρης ιντερσαλονικα,με τον Τόνι Γουάιτ aka Μίκυ Μάους,είναι ο λόγος που μου αρεζε κι εκείνη η φανέλα, συγκεκριμένα η κίτρινη πιο πολύ.Αυτες τις θεωρώ τις πιο όμορφες και “κομψές”.
Το έχω πει κι άλλες φορές,για την ακρίβεια ήταν κ το πρώτο μου σχόλιο-ερώτηση στο ΒΑ(με τον Night να απαντά πως θα αγόραζε μια από κάθε σημαντική χρονιά!…)=Τι απέγινε εκείνο το(μεγάλο) στοκ με τις συλλεκτικές φανέλες από Τορίνο κ Προύσα που είχε η μπουτίκ; Χάθηκε κάπου στην αλλαγή ιδιοκτησίας της;Γιατί από ότι ξέρω άλλαξε ιδιοκτήτη κάποτε… Μετανιώνω που δεν φρόντισα να τις αγοράσω τότε,έστω του 97, νομίζοντας πως έχω καιρό!.Αν υπάρχουν κάπου κ σαπίζουν σε καμμιά αποθήκη,είναι ευκαιρία να τις διαθέσουν ξανά!!!Θα τελειώσουν σέμια μέρα πιστεύω.Οπως πρέπει κάποτε να κυκλοφορήσει κ του Γκάλη με το 6-να μια καλή ευκαιρία για έσοδα…….Ας πούμε μια ιδέα σαν εκείνες που ψάχναμε για να προτεινουμε στην ΚΑΕ για έσοδα, είναι να δίνονταν ως δώρο μία,με κάθε αγορά ενός διαρκείας……

Jiorgy

Ερώτηση: Στην φωτογραφία με όλη την ομάδα του 87-88, ποιοι είναι με τα νούμερα 8, 10 και 12;