Η κίτρινη επικράτησε της μαύρης , αλλά είναι γεγονός , πως και οι δυο φανέλες μας του 87-88 είναι απίστευτες και πραγματικά είναι κρίμα που δεν υπάρχουν και πολλά φωτογραφικά ντοκουμέντα από αυτές και φυσικά , που δεν έχουν κάποιες προσπάθειες να ξαναβγεί , έστω σε κάποια συλλεκτικά κομμάτια.

 

Λίγο που το έψαξα , η Diadora πλέον δεν κάνει αθλητικό εξοπλισμό , παρά μόνο για μαζική παραγωγή , αλλά είμαι σίγουρος πως αν η ομάδα απευθυνθεί σε αυτήν , θα καταφέρει να κάνει μια συμφωνία και να βγάλει κάποια κομμάτια.

Εμένα μου αρέσει η μαύρη περισσότερο , αλλά άνετα θα αγόραζα και τις δυο , σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο.

Στον μικρό τελικό , και πάλι η κίτρινη επικράτησε της μαύρης και εδώ , θα συμφωνήσω με το αποτέλεσμα.

Για εμένα η κίτρινη είναι καλύτερη της μαύρης , νομίζω το κίτρινο είναι πολύ πετυχημένο ( έχουμε δει από μουσταρδί μέχρι εξωγήινο κίτρινο )

Και όντως , όπως είπαμε και χθες , η φετινή μας θυμίζει κάτι από αυτές τις φανέλες και ίσως για αυτό και άρεσε σε πολλούς.

Οι μνήμες είναι αυτές που μας δένουν με την ομάδα , οι καλές – κυρίως – αλλά και οι δύσκολες στιγμές που περάσαμε μαζί της και φυσικά η φανέλα , η εμφάνιση της , είναι αυτό που θυμόμαστε πρώτα από όλα.

Αν καταφέρει η ΚΑΕ , να εκμεταλλευτεί αυτό το κομμάτι του Αρειανού , ουσιαστικά να ικανοποιήσει μια ανάγκη  που έχει να δεθεί με το παρελθόν , μέσω συλλεκτικών εμφανίσεων για παράδειγμα , τότε θα κερδίσει πολλά.

Μακάρι να το κάνει σύντομα…

6 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
dragon_aris

Αυτές οι διακεκομμένες γραμμές στο αμάνικο κάνουν τη διαφορά. Απορώ που δεν τις έχουμε ξαναδεί απο τότε.Και στις φετινές θα ταίριαζε να το έχουν αυτό το χαρακτηριστικό.

ChrisSiak

Νίκησε ο ρομαντισμός

καπετάν Κανένας

Την αντίστοιχη μαύρη που ψήφισα,την βρίσκω πιο δυναμική..Τώρα που τελείωσε κ ο διαγωνισμός να πω πως η αγαπημένη μου είναι η μαύρη του 97, με την αναφορά στην πολιτιστική πρωτεύουσα Θεσσαλονικη πάνω κι αν θυμάμαι σωστά είχε κ τον ήλιο της Βεργίνας.Δεν είμαι εθνικιστής με την κακή έννοια, αλλά το ότι τον ήλιο τον είχε κ η φανέλα της εποχής Άρης ιντερσαλονικα,με τον Τόνι Γουάιτ aka Μίκυ Μάους,είναι ο λόγος που μου αρεζε κι εκείνη η φανέλα, συγκεκριμένα η κίτρινη πιο πολύ.Αυτες τις θεωρώ τις πιο όμορφες και “κομψές”. Το έχω πει κι άλλες φορές,για την ακρίβεια ήταν κ το… Περισσότερα »

Jiorgy

Ερώτηση: Στην φωτογραφία με όλη την ομάδα του 87-88, ποιοι είναι με τα νούμερα 8, 10 και 12;