Τελείωσαν τα προκριματικά , με τις περισσότερες μάχες να έχουν ξεκάθαρο νικητή , εκτός από την Τιτανομαχία Ταπούτου-Μυριούνη που κρίθηκε στον ψήφο (οκ στους 10 ψήφους )!

Πάμε τώρα στο κυρίως μενού :

[socialpoll id=”2166307″ type=”set”]

Εγώ έχω στο μυαλό μου φαβορί , όπως και έχω προτιμήσεις , αλλά θα τα πω στο τέλος , μη μου λέτε πως επηρεάζω τα αποτελέσματα 😛 .

Πάντως είχαμε κάποιες πολύ ωραίες φανέλες , αλλά και κάποιες τραγικές , ειδικά αυτές που δεν είχαν κίτρινο χρώμα!

Μια λεπτομέρεια που μου άρεσε γενικά , ήταν το σήμα , χωρίς φόντο από πίσω , απλά κίτρινο ή μαύρο ανάλογα τη φανέλα . Νομίζω πως φαίνεται καλύτερο έτσι , αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά.

Η ψηφοφορία θα τρέξει μέχρι και την Παρασκευή και , φυσικά , περιμένω και τα δικά σας σχόλια , για τις φανέλες και κυρίως για τις αναμνήσεις που σας φέρνουν!

 

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gerorge

Ισως σε μερικες περιπτωσεις διαλεγεις παικτες που τη φορανε αναλογα με τις προτιμησεις σου.Μα να βαζεις Ριρικο διπλα σε Ηλιαδη;Και του 13-14 το λαχανι να φορουσε το αντιπαλο δεος του Μπακνερ θα κερδιζε.Εχεις χασει τον Σαμ πριν καν δει τις εμφανισεις

ChrisSiak

Εντάξει Ρενφρο και Τοργκει Μπριν ιερά τοτέμ της ομάδας. Δεν ακουμπάμε. Θα ήθελα στον επόμενο γύρο να έχουμε κ Λαμποβιτς με Εντιαγε. Ευχαριστώ.

ChrisSiak

Το φαντάστηκα. Είπα να προσπαθήσω.