Πριν από λίγη ώρα, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Χρηστίδη.

Όμως, για να γίνει αυτό, θα έπρεπε να αρθεί εντελώς το ban που υπήρχε από την FIBA, για οφειλές προς το πρόσωπο του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο Έλληνας φόργουορντ, έλαβε κάποιες δόσεις το προηγούμενο διάστημα και σε επικοινωνία με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ συμφώνησε να λυθεί άμεσα αυτό το θέμα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, αποστέλλοντας τα σχετικά έγγραφα.

Κάπως έτσι, ο ΑΡΗΣ προχώρησε έγκαιρα στην προσθήκη του Βασίλη Χρηστίδη ώστε να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα αύριο (28/1) στην Αθήνα, την ίδια ώρα που αναζητεί και ξένο ψηλό για να προσθέσει στο ρόστερ του.

Πηγή: Η καλή θέληση του Γιάνκοβιτς – AllAboutARIS.gr

Αναρωτιέμαι ποιες ομάδες δε χρωστάνε λεφτά στον Γιάνκοβιτς…

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Babis cool

Αυτά τα άρθρα μου γυρνάνε τα μυαλά. Καταρχήν υποβαθμίζουν την ομάδα και την προσπάθεια καποιων ανθρώπων να είμαστε συνεπείς. Και 2ον, ποια καλή θέληση ρε παιδιά? Παίρνουν φράγκα και συμφωνούν, δεν το κάνουν γιατί είναι άγιοι. Και ξέρουν καλά ότι είναι τυχεροί καθώς θα μπορούσαμε να αλλάξουμε αφμ και να μην πάρουν τίποτα. Όχι ότι είναι το σωστό, εννοείται πληρώνεις τους εργαζομένους σου, αλλά στην Ελλάδα ζεις, που αυτό έχει “νομιμοποιηθεί”!

Δεν βγαίνει άκρη φίλε Μπάμπη,Μπανανια ώρα μηδέν τα κάναμε στη πανέμορφη χώρα μας.

spire

Τα άρθρα υποβαθμίζουν την ομάδα ή η ομάδα τον εαυτό της που χρωστάει παντού;

Διαφωνώ εντελώς.

Ο Γιάνκοβιτς ήταν σε εμάς το 2017 και λογικά έπρεπε να πληρωθεί τότε. Έχουν περάσει 6 χρόνια και ακόμα του χρωστάμε. Καλή θέληση λέγεται από τον Γιάνκοβιτς και τον κάθε Γιάνκοβιτς που δεν μας στείλανε σούμπιτους στα ερασιτεχνικά.

Κακή θέληση λέγεται να πληρώνεσαι καμιά δεκαετία σωστά και να μην παίζεις σε ένα ματς επειδή σου χρωστάνε ένα μήνα (ας πούμε Πρίντεζης?).