LIVE: Συνεχίζεται ο μαραθώνιος της συνέλευσης μετά από οχτώ ώρες!:

Μέσα από τη γενική συνέλευση και από όλα αυτά για την μπάλα, η κουβέντα πήγε σε κάποια στιγμή και στο μπάσκετ

Τον λόγο πήρε ο Λευτέρης Αρβανίτης και μίλησε για το μπάσκετ και τον Γιάννη Δαμιανίδη: “Γιάννη έχουμε κάνει το γήπεδο που θα μπεις να παίξεις, εσύ το στρώνεις. Δεν γίνεται όταν τίθεται ζητήματα, δημόσια να τα αρνείσαι. Όταν συζητήσαμε, έθεσες τρία σοβαρά θέματα για σένα και έγινε δέσμευση από όλους μας ότι όλα θα τακτοποιηθούν. Το θέμα της εφορίας, όπου δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει απλήρωτη. Πρέπει να εμπιστευτείς τους Αρειανούς. Στο εγγυάται ο ίδιος ο Άρης. Το δεύτερο θέμα ήταν το θέμα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Η ΚΑΕ βρίσκεται σε μια δικαστική διαμάχη. Δεν μπορεί να υπάρχει κάποια δέσμευση από τους μετόχους για την τελική έκβαση. Πως μπορεί να δεσμευτεί κάποιος αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση; Το τρίτο ήταν το θέμα της εγγυητικής που δεν λήγει σε μια μέρα. Πήγα στην τράπεζα, σας γνωρίζουμε, αλλά πρέπει να γίνετε διοίκηση. Εμπιστεύσου όλους εμάς. Και τέταρτο το θέμα της καρτέλας, τα οποία ζητήθηκαν. Σου είπα ότι είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα και δεν περίμενα να το ζητούσες. Και το θέμα Χατζηβρέττα θα το λύσουμε. Πρέπει όμως η διοίκηση να αποκτήσει μια οντότητα. Κωλυσιεργούν τα πράγματα και βλέπω ότι είμαστε ήξεις αφίξεις. Πρέπει να πούμε την αλήθεια. Δείξε εμπιστοσύνη, είμαστε όλοι Αρειανοί. Δεν έχουμε πρόβλημα μαζί σου. Δεν είμαστε κανίβαλοι!”.

Για να απαντήσει ο πρώην…

 “Ο Δαμιανίδης πάλεψε 12 χρόνια και δεν ήταν πρόεδρος. Όταν ένας άνθρωπος διοικεί 12 χρόνια. Ήταν το τελευταίο που συζητήθηκε. Όσο για το αν ζήτησα τα λεφτά, τα ζήτησα λεφτά δανεικά(ήταν) για να πάει η ομάδα προετοιμασία. Υπάρχουν λεφτά σε αυτή την καρτέλα, τα έβαζα εγώ. Είναι χρήματα που είναι δανεικά. Τα δεδουλευμένα ουδέποτε τα ζήτησα… Το αιώνιο θύμα τα ζήτησε. Η καρτέλα είναι το τελευταίο που ζητήθηκε. Αυτά τα χρήματα δεν μου ανήκουν”.”Η Άρης ΚΑΕ έγινε το 2003. Διοικήθηκε τρία χρόνια από τη ΓΕΝΕΣΙΣ, τρία από τον κ. Τζεβελέκη, ένα από μένα και δύο από άλλες διοικήσεις. Στο πρώτο κλείσιμο, στις 31/8/2006 ήταν 537.000 ευρώ, μαζί με το δάνειο. Τον Αύγουστο του 2007 ήταν 1,747 εκατ. ευρώ, τον Αύγουστο του 2008 ήταν 828.000 ευρώ, το 2009 κλείνει με 2,167 εκατ. ευρώ. Και την υπογραφή μου έχω βάλει και δεν διοικούσα μόνος μου… Δεν είναι τα 5,2 εκατ. ευρώ, ούτε ο ορκωτός, ούτε οι ισολογισμοί βγάζουν αυτό το άνοιγμα. Ο ορκωτός δεν έχει βρει κάτι επιλήψιμο διαχειριστικά. Όσον αφορά τον Λευτέρη (Αρβανίτη), έγινε η συνέλευση, κρατήθηκαν πρακτικά και λέει “οι μέτοχοι δεσμεύτηκαν με την ενημέρωση που τους έχει γίνει, συμφώνησαν ότι δεν προέκυψε κάτι μεμπτό. Τέθηκε αυτό το θέμα (της καρτέλας) τελευταίο. Υπάρχουν θέματα πολύ σοβαρά, δεν είναι εύκολο πράγμα και με τη κατάσταση στο μπάσκετ να μπορέσεις να ελιχθείς. Αλλά να φύγει ο Δαμιανίδη και κερατάς και δαρμένος δεν πάει άλλο… Θα το σκεφτώ πάρα πολύ, αν αξίζει τον κόπο αυτή η οικογένεια που γεννήθηκες, ανδρώθηκες, γεννήθηκες, αξίζεις να έχεις αυτή τη συμπεριφορά μετά από μια παρουσία 12 ετών. Τα τεχνάσματα και όλα τα άλλα είναι κάτι που με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Ότι έχει να κάνει με το καλό του Άρη το έχω υποστηρίξει”.

Αλήθεια γιατί κάθε φορά που μιλάει για τα χρέη ο πρώην, φτάνει μέχρι το 2009; μετά δεν υπάρχει κάτι…

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

1 είσαι τραγικος που παρόλα όσα είπε ο δαμιανίδης στέκεσαι μόνο στο τι έγινε μετά το 2009 και δε σου κάνουν εντύπωση τα χρέη που άφησαν τελικά και όλοι οι άλλοι και 2 επειδή ήμουν παρων θυμάμαι ότι συνέχισε λέγόντας ότι με τη διοίκηση ΣΑΡΙΣΑ πέρσι έβαλαν την ομάδα πάνω από 1,000,000 μέσα. Αλλά αυτό δε το άκουσες ούτε εσύ ούτε αυτός που έγραψε το κείμενο ε;;

Ruben2501

Φίλε μου απ’όσο γνωρίζουμε η ΣΑΡΙΣΑ δεν ήταν ποτέ διοίκηση.Συστάθηκε ώς μια ομάδα που απλά βοήθησε τον Αρη οικονομικά χωρίς να έχει θεσμικό ρόλο στη διαχείρηση της ομάδας. Αν θυμάμαι καλά και διόρθωσε με, σταμάτησαν να χρηματοδοτούν όταν κατάλαβαν ότι ο πρώην δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την καρέκλα. Ποιά ακριβώς κίνηση χρεώνεται στη ΣΑΡΙΣΑ.Οι 15234 μεταγραφές ξένων παικτών και οι 15 αλλαγές προπονητών μήπως;΄Όσο για όλους τους άλλου που λες έλα να θυμηθούμε ποιοί ήταν αυτοί.Η ΓΕΝΕΣΙΣ που απ’όσο ξέρουμε παρέδωσε την ομάδα καθαρή στον Τζεβελέκη και ο οποίος σε στενή, πιο στενή δεν υπάρχει, συνεργασία με τον πρώην καταχρέωσαν την ομάδα.

Anonymous

Anonyme tragikos eisai esy pou yperaspizesai enan anthropo pou dielyse ton ari me tis epiloges tou, ypergafe symvolaia pou ixere oti den borei na plirosei, daneise lefta pou ta zitaei eno oi alloi pou vazane lefta einai koroida, katafere na dioxei kai na apomakrynei anthropous pou thelane na voithisoune kai poulise paiktarades. Sti teliki ayto katafere na dioikei kai ek tou apotelesmatos einai apotyximenos kai proklitikos.
Yannis

Anonymous

Δεν διοικούσε μόνος του, μόνος του διοίκησε την φετινή χρονιά και ίσως την προηγούμενη, καθίστε και δείτε επί ποιανού προεδρίας έγιναν τα χρέη και τότε κάντε κριτική σε όλους τους. βαρέθηκα να βλέπω και να διαβάζω ότι αυτός φταίει για όλα λες και 12 χρόνια ήταν πρόεδρος αυτός ή λες και δεν υπήρχαν άλλα μέλη στη διοίκηση. Δώστε ευθύνες σε όλους και σταματήστε να ασχολείστε όλοι μόνο με αυτόν. Και σε τελική τόσα χρόνια λέτε όλοι ο έμμισθος που είναι πάντα πληρωμένος που δεν πληρώνει κανέναν αλλά αυτός παίρνει τους μισθούς του και χίλιες ακόμα μ@λ@κίες όποτε τώρα γιατί να μη ζητάει τους μισθούς του αφού τόσα χρόνια όλοι για αυτό τον κράζουν;. 537,000 λέει ότι άφησε η ΓΕΝΕΣΙΣ τι έγιναν όλοι αυτοί που τόσο καιρό λέγανε ότι άφησαν καθαρή την καε;; τι είναι αυτά τα χρέη επί προεδρίας Τζεβελέκη; Δεν αρνήθηκε ότι έκανε λάθη δεν αρνήθηκε ότι άφησε και επί δικής του προεδρίας χρέη αλλά το καλύτερο από όλα ήταν που δε τους έκανε τη χάρη να τον βγάλουν κλέφτη απ’ότι φάνηκε από τον έλεγχο, γιατί όλους αυτούς τελικά δε τους νοιάζει ο ΑΡΗΣ αλλά πώς θα βγάλουν κλέφτη αυτόν. Ασχοληθείτε επιτέλους με τον ΑΡΗ και δώστε ευθύνες σε όλους όσους έχουν.

Night Audit

Κατ’αρχάς θα ήταν καλό να βάλεις ένα όνομα και να μη γράφεις ανώνυμα, για να βοηθηθεί η κουβέντα.
Στη συνέχεια το πρόβλημα σου είναι το ότι δεν κράζουμε τον Τζεβελέκη;
Να τον κράξουμε κι αυτόν. Αυτοί οι 2 είναι αυτοί που κάνανε τα χρέη όμως.
Δεν είναι η Γένεσις. Δεν είναι η Σάρισα.
Το 2009 υποθήκευσαν το μέλλον της ομάδας, φτιάχνοντας μια πανάκριβη,κακή ομάδα και το συνέχισαν και το 2010.
Αν κάναμε 2 χρόνια αυτό που κάνουμε φέτος, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.
Ο ΠΡΩΗΝ λέει ότι τον βολεύει όμως.
Όταν τον συμφέρει, τα χρέη είναι λογιστικά και φαίνονται στους ισολογισμούς φουσκωμένα,αλλά για την Γένεσις είναι 537.000€.
Ξέρεις πόσο φαίνεται στον ισολογισμό του 2005,όταν αποχώρησε η Γένεσις, το χρέος; 0(μάλιστα έχει κέρδος 2.964,23€).

Ξέρεις πόσο είναι το 2010-2011; -1.761.271,33€.
Ξέρεις τι αποτέλεσμα έβγαλε η χρήση του 2010-2011;
-703.347,63€!!!!!
Και έρχεσαι μετά και ζητάς λεφτά;
Ε όχι.
Και είσαι πρόεδρος και βγάζεις μείον την ομάδα και την έχεις κι αποτυχημένη;
Όλος ο κόσμος σου κάνει προσφυγές, παίκτες γεννημένοι στην ομάδα κάνουν κατασχέσεις και γκρινιάζεις και ζητάς λεφτά,από αυτούς που ήρθαν να σε σώσουν;
Ε αυτό αξίζει το κράξιμο. Αξίζει και πολύ κράξιμο.
Αν λοιπόν το πρόβλημα σου φίλε μου είναι που δε βρίζουμε τους άλλους,εγώ θα σου πω πως και λίγα ακούει ο πρώην, που θα μας το παίζει λεζάντα σε κανά χρόνο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, γιατί εκεί υπάρχει παράδοση να προσλαμβάνουν αποτυχημένους προέδρους ομάδων,που υπερχρεώσαν τις ομάδες τους,πουλήσαν όλα τα ταλέντα τους και αφήσαν μόνο χρέη(βλ. Οικονομίδη).
Ο κύριος τίποτα που έγινε κάτι με τα λεφτά των άλλων…