Η κίτρινη… ένσταση για τον Καλάθη

Κύκλοι της «κίτρινης» ΚΑΕ υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να τιμωρηθεί με δεύτερη τεχνική ποινή ο Νικ Καλάθης, επειδή συνεχίζει να διαμαρτύρεται μετά την πρώτη που δέχθηκε από τον διαιτητή Παναγιώτου. Και εφόσον γίνονταν αυτό θα έπρεπε να αποβληθεί.

Αυτό το «no call», ήταν που οδήγησε στην ένταση ανάμεσα στον Αγγέλου και τον Πασκουάλ και στην αποβολή τους από τον αγώνα.

Πηγή: Η κίτρινη… ένσταση για τον Καλάθη | SDNA

Το ανεβάζω γιατί έχει και το βίντεο από την επίμαχη φάση

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
skoraris

Χαζομάρα του Αγγέλου, παίρνει τεχνική ο Καλαθης τρώει Τ και ο πασκουαλ, τι τρελαίνεσαι ρε coach? Ενώ είσαι τόσο ήρεμος άνθρωπος! 🙂

timemaster

εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί τους έβγαλαν έξω και δεν έδωσαν απλά τεχνική ποινή.
Αν και βάση κανονισμών από όσο θυμάμαι σε περίπτωση σύρραξης όποιος παίχτης σηκωθεί αποβάλλεται.

Trif-3

night ο ρόλος του διαιτητή είναι πολυδιάστατος. μπορεί να μη τους έχετε σε ιδιαίτερη εκτίμηση αλλά εκείνη την ώρα προσπαθει να προστατέψει το παιχνίδι του προστατευοντας και τον παίκτη αλλά και τον συνάδελφο του. Αυτό κατ εμε το γεγονός από μόνο του δεν είναι μεμπτό. Το οτι πιθανώς του είπε κάτι ο Καλαθης που επιφέρει αποβολή και το οτι αν το έκανε κάποιος άλλος παίκτης θα είχε αποβληθεί ειναι άλλο θέμα, που αν θέλεις το αναλύουμε.Απο τη στιγμή πάντως που ο αντίπαλος προπονητής έχει έρθει εκεί, όπως είπε και ο φίλος, ο Αγγέλου θα μπορούσε να μην απαντησει. Μόνο κερδισμένος θα έβγαινε.

Trif-3

Είναι όλα μαζί.. και χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ υπήρχε πάντα, Δεν είχε ο ΓΚΑΛΗΣ την ίδια αντιμετώπιση με τους υπολοίπους, ούτε μετά ο παπαλουκας, ούτε ο Διαμαντιδης κ.ο.κ. Και θα ξέρεις πολύ καλά, οτι είναι πολύ δύσκολο να δώσεις δυο ΤΠ στον ίδιο παίκτη στην ίδια φάση όποιος και αν είναι αυτος. (και γιατί σταμάτησες αν επιτρέπεται?)

Trif-3

Για να το κλείσουμε το θέμα χωρίς να κουράσουμε θέλω να πιστεύω, γι αυτό μπήκε ανάμεσα, για να ηρεμήσει τον Καλαθη και να μην υπάρξη περαιτερω ποινη. Αλλα συμπαθάτε με καλά έκανε, και νομίζω θα το κανε και ανάποδα αν ήταν η φάση. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.

kaptsik

Δεν πιστεύω να μιλάς με τον αδερφό σου (Trif-3) και να μην το έχεις πάρει χαμπάρι…

Trif-3

χαχαχαχααχ όχι ρε φίλε , εντάξει είπαμε. Φάση θα είχε όμως :-p

Trif-3

ναι ο κανονισμός λέει οποίος μπει στο γηπέδο αποβάλλεται.