Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει έρθει σε διακανονισμό με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για να εισπράξει τα χρήματα που του οφείλονται και ζήτησε η πρώτη δόση του διακανονισμού, να καταβληθεί στον Βασίλη Βουρτζούμη.
Ο Έλληνας κόουτς, μετά από έναν χρόνο υπομονής, κινήθηκε για την είσπραξη των οφειλομένων από την συνεργασία του με τους “κιτρινόμαυρους”. Ζήτησε κι έγινε, η πρώτη δόση του διακανονισμού, να πάει στον μάνατζερ της ομάδας, Βασίλη Βουρτζούμη. Κίνηση που συγκίνησε τους πάντες, όπως και τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Γουλιέλμο, ο οποίος με την καταβολή των χρημάτων στο λογαριασμό του υπαλλήλου του, ζήτησε από το λογιστήριο να μην αφαιρεθεί το ποσό από τις δόσεις προς τον Δημήτρη Πρίφτη, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες, να καταβληθεί στον λογαριασμό του πρώην προπονητή του ΑΡΗ, η πρώτη δόση του διακανονισμού.
*Respect!
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Τι να πεις;
Αυτός ο προπονητής και άνθρωπος μεγάλωνε τον Άρη με τις κινήσεις του παρόλο που κάποιοι λένε ότι τον μικρανε με τις μετριοπαθεις δηλώσεις του.
Ελπίζω σε κάποια χρόνια να επιστρέψει πιο τολμηρός στον Πάγκο του Άρη μας.

kaptsik

Λένε ότι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο κάποιος μένει η φεύγει από μια θέση εργασίας είναι ο προϊστάμενος του. Είτε έχει πολλές είτε λίγες γνώσεις σε σχέση με άλλους συναδέλφους του με την ανθρωπιά και το κυριλικι του καταφέρνει να κερδίσει την εκτίμηση των συνεργατών του και κατ επεκταση των υφιστάμενων του παικτών. Κάνοντας τους παίκτες του να παίζουν και για τον ίδιο τον Πρίφτη.
Για αυτό τον εκτιμώ και τον πιστεύω. Μακάρι κάποτε να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας και βέβαια μέσα σε ένα πιο υγειες περιβάλλον.

ChrisSiak

ΚΥ ΡΙ ΟΣ._

Μεγάλο κρίμα που έπεσε μαζί με τον ΝΛ.

O_Betatzis

Προκαλεί έκπληξη αυτή η κίνηση σε κανέναν; Όχι! Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει. Όπως “Φωνάζει” η απατεωνιά και ο τυχοδιωκτισμός έτσι φωνάζει και η τιμιότητα. Όπως έλεγε κι ένας σοφός: “στο τέλος δεν παίζεις αυτό που ξέρεις, αλλά αυτό που είσαι”. Πάμε σήμερα για τη νίκη!

Dr Nimbelugen

ΚΥΡΙΟΣ.Στα χάλια που έχουμε περιέλθει αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν όαση και φάρο στην Ιστορία του Συλλόγου.

GeorgeG

Μακάρι να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας. Καλή επιτυχία εκεί που είσαι.

Sam Vincent

Διδάσκει ακόμα ο κόουτς Π . Από μένα RESPECT και για πάντα Αρειανάρα .

vaggelaris

Και καλύτερα να ήταν τα πράγματα ούτως ή άλλως θα τον σταυρωναμε όπως κάναμε σε κάθε ματς. Καλύτερα που έφυγε για να δείξει πιο άνετα την αξία του. Ο καλός Έλληνας προπονητής θα φανεί εκτός ελλαδας. Δεν είναι τυχαία η πορεία του μπαρτζωκα…