Η Θεσσαλονίκη διεκδικεί τη συνέχεια της Ευρωλίγκας!

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης διεκδικεί τη διοργάνωση της Ευρωλίγκας. Όλα δείχνουν ότι η συνέχεια θα γίνει με τη μορφή Final 8 σε νοκ-αουτ παιχνίδια και σύμφωνα με το σχεδιασμό, η τελική φάση θα γίνει σε δύο γήπεδα της ίδιας πόλης.

Η Θεσσαλονίκη, δια του Δήμου, έχει ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με τη διοργανώτρια αρχή και προτείνει ως γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων το «Nick Galis Hall» και το κλειστό της Πυλαίας.

Στα θετικά της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης συγκαταλέγονται ο μικρός αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού, οι ξενοδοχειακές υποδομές, τα νοσοκομεία, τα δύο γήπεδα αλλά και η ιστορία της πόλης στο μπάσκετ.

Πηγή: Η Θεσσαλονίκη διεκδικεί τη συνέχεια της Ευρωλίγκας! | AllAboutARIS.com

Να μας ανακαινίσει το γήπεδο η Ευρωλίγκα , αλλιώς δε δεχόμαστε

11 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
spire

Και τι να το κανεις χωρις θεατες…

vaggelaris

Το ανέκδοτο της ημέρας. Το μπάσκετ ξανά στο βορρα😂😂

Jim Patras

Τώρα εγώ γιατί πιστεύω ότι ο Δήμαρχος Θεσ/νικης έχει αυτή τη φαεινή ιδέα μόνο και μόνο για να γεμίσει το Makedonia Palace & να βγάλει κάποια από τα σπασμένα ο Ivan Ignatievich…

καπετάν Κανένας

Σίγουρα καλο για την πόλη θα εινα, ΑΝ όντως υπάρχουν υγειονομικοί έλεγχοι για αυτές τις 15χιλιαδες.Αλλιως πρόκειται για ρισκο.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος ο Ιβαν έχει κ ξενοδοχείο στη Χαλκιδικη,οχι;

Jim Patras

Σε ένα όχι,αλλά για να αποφευχθεί η διασπορά δε θα μείνουν σε πολλά.Και σίγουρα βασικός πυλώνας θα είναι το παραπάνω.

Sam Vincent

“Μαύρα σπόρια ” είναι τούτα για τον Ιβάν.

Jim Patras

Mάζευε,ας είναι και ρώγες…

Sam Vincent

Ισχύει ,αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση ο Ιβαν να χρωστάει χάρη στον Ζερβα και να του ζητήσει εκδούλευση για 1 ψωροεκατομμύριο . Μόλις πέταξε 500 – 600 στο πόρτο καρας ( αγορά + ολκή βελτίωση – ανακαίνιση ). Τόσο πληρώνει στον … Πέλκα τον χρόνο.