Επειδή το συζητάμε πολύ για την επόμενη μέρα και το τι πρέπει να κάνουμε , είπα να γράψω εδώ την άποψη μου και σε αυτό το άρθρο να σχολιάσετε κι εσείς , ώστε να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα.

Μετά τον χθεσινό αποκλεισμό , το μόνο που μας έχει απομείνει είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα.

6 αγωνιστικές για να τελειώσει η κανονική διάρκεια και μετά τα πλέι οφ ( 7 με 12 παιχνίδια περίπου )

Αυτά πιστεύω εγώ πως πρέπει να γίνουν

Διοίκηση

Αυτή πρέπει να είναι εκεί και αυτή είναι εξαφανισμένη. Οι περισσότεροι θεωρείτε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα μας στην σεζόν είναι ο Πρίφτης. Διαφωνώ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η διοίκηση. Και δε μιλάω για το οικονομικό κομμάτι , αυτό έτυχε φέτος και είναι πρόβλημα , θα δούμε αν είναι μόνιμο πρόβλημα ή προσωρινό.

Μιλάω για το πόσο εξαφανισμένη είναι.

Άντε καλά ο Νίκος Λάσκαρης δεν προλαβαίνει να είναι εδώ. Έχεις ανθρώπους όμως εδώ.

Μάνος Λάσκαρης , Αρβανίτης , Παπακυριακής. Τα μόνα πράγματα που ακούω από αυτούς είναι κάτι αναρτήσεις στο FB τους , για φαντάσματα. Και να δεχτώ πως οι δυο τελευταίοι είναι απλά για να είναι εκεί , ο Μάνος Λάσκαρης είναι ο εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη. Είναι το κεφάλι. Χαμένος κι αυτός.

Ο κόσμος του Άρη διψάει να μάθει , για την ομάδα , για τον προπονητή , για τα οικονομικά , από τα γραφεία δε μιλάει επίσημα κανείς.

Έχουμε τον Συρίδη , τον Δασκάλου , τον Γκάλη , να λένε πληροφορίες , να αφορίζουν κόσμο , να περνάνε τη γραμμή , αλλά η κατάσταση έχει ξεπεράσει πλέον το επίπεδο των διαρροών.

Χρειάζεται , επίσημα , η διοίκηση να βγει και να μιλήσει.

Κύριοι ο Πρίφτης μένει και θα αξιολογηθεί στο τέλος της χρονιάς. Τέλος.

Κύριοι ο Πρίφτης μένει γιατί πιστεύουμε πως κάνει καλή δουλειά και είναι άτυχος.

Κύριοι ο Πρίφτης μένει γιατί κανείς άλλος σοβαρός προπονητής δε θέλει να αναλάβει αυτό το χάλι.

Ας βγούνε κι ας μιλήσουν. Όσο δε μιλάνε, τόσο εκνευρίζεται ο κόσμος και βγάζει όλο του το άχτι στον Πρίφτη και είναι ντροπή.

Τον στηρίζεις , πες το , δεν τον στηρίζεις διώξτε τον και τέλος.

Η χρονιά αυτή μοιάζει να είναι στον αυτόματο πιλότο , απλά πηγαίνει κι επειδή δεν πηγαίνει καλά , δεν πρέπει να κρύβεσαι.

Ο κόσμος θέλει να ακούσει τη διοίκηση. Ότι κι αν πει , πιστεύω πως θα ηρεμήσει την κατάσταση.

 

Πρίφτης

Αν αληθεύει πως έχει παραιτηθεί 3 φορές , τότε νομίζω πως πρέπει να παραιτηθεί οριστικά , ακόμα κι αν δεν κάνουν δεκτή την παραίτηση του. Ας πει τέλος , δεν ξαναέρχομαι.

Εγώ πιστεύω πως αυτές οι ”παραιτήσεις” είναι κάτι σαν διευκόλυνση στη διοίκηση , του στυλ” Τα πράγματα δεν πάνε καλά , αν θέλεις παραιτούμαι” και του λένε όχι .

Αν μείνει ,πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα. Αν μπορέσει , ας δώσει και δυο μέρες ρεπό σε όλους , ας πάει σε κανά Άγιο Όρος να ηρεμήσει , να αδειάσει το μυαλό του και να το πάρει από την αρχή.

Πλέον έχει τον χρόνο να προπονήσει την ομάδα , ας βάλει κάποια καινούρια στοιχεία σε αυτήν.

Πιστεύω πως πρέπει να κλείσει το rotation. Τώρα μου φαίνεται πως προσπαθεί να τους βάλει όλους να παίξουν . Ας βάζει 6-7 παίκτες αν πιστεύει πως αυτό είναι καλύτερο. Ας κόψει τον χρόνο συμμετοχής από παίκτες που δεν πιστεύει πως παίζουν καλά.

Ας κάνει κάτι δραστικό όμως , γιατί έτσι δεν πάει καλά το πράγμα.

Παίκτες

Μήπως να ξεκινήσουν να παίζουν μπάσκετ , που μου είναι όλοι σαν να τους έχουν ρουφήξει το ταλέντο.

Δε λέω πως είναι για πρωτάθλημα  αλλά σίγουρα δεν είναι για αυτό που δείχνουν.

Και συνυπογράφω 100% τη δήλωση του Πρίφτη:

Κάποιοι παίκτες που έχουν ταλέντο, δεν έχουν την προσωπικότητα και κάποιοι που δεν έχουν ταλέντο, έχουν την προσωπικότητα και προσπαθούν

Το πιστεύω ακράδαντα.

Γνώμη μου

Εγώ πιστεύω πως πρέπει να γίνει το εξής:

  • Συνέντευξη τύπου όπου ανακοινώνεται από τη διοίκηση η απομάκρυνση του Πρίφτη από τον πάγκο της ομάδας , με δηλώσεις τύπου ” Φεύγει σαν φίλος”
  • Προώθηση του Καμπερίδη ή του Μολυβδά ( προτιμώ Καμπερίδη ) σαν πρώτου προπονητή μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μηδέν χρόνος προσαρμογής γιατί ξέρει την ομάδα , έχει κίνητρο γιατί παίρνει μια ευκαιρία που μόνο κερδισμένο θα τον βγάλει , θα βάλει κάποια καινούρια πράγματα στην ομάδα ( τον βλέπω τον Καμπερίδη να κοιτάει καμιά φορά τον Πρίφτη στον πάγκο με τη φάτσα ” όχι πάλι αυτό το σύστημα” ). Είναι win win situation πιστεύω. Αν πιάσει , μπορεί να έχουμε προπονητή για του χρόνου. Αν όχι , τι είχαμε τι χάσαμε ,το καλοκαίρι πάμε για άλλα.
  • Ορίζει η διοίκηση – στην ίδια συνέντευξη τύπου και ανοιχτά στον κόσμο – πως η χρονιά από εδώ και πέρα είναι αξιολόγηση του ρόστερ. Με συμβόλαιο για του χρόνου έχεις Καββαδά , Τσαιρέλη , Τζένκινς , Μούρτο , Χρηστίδη , Φλιώνη. Γιάνκοβιτς είναι δανεικός με οψιόν αγοράς , οπότε και αυτός να παίζει. Ντραγκίσεβιτς , Τζάκσον , Σίμτσακ , Ξανθόπουλο , Ζάρας δε χρειάζονται τόσα λεπτά. Ειδικά αυτοί που τρώνε λεπτά από τους Χρηστίδη και Φλιώνη , πρέπει να δώσουν εκεί τα λεπτά τους και ο καινούριος κόουτς να έχει ενημερωθεί για αυτή την επιθυμία της διοίκησης.
  • Ανακοίνωση υπογραφής διετές συμβολαίου με τον Κάμινγκς. Είναι η όαση της χρονιάς , ένας παίκτης που μόνο καλύτερος θα γίνεται , θα δείξει πως η διοίκηση μπορεί να κρατήσει κάποιους παίκτες και στην τελική ένας Αμερικάνος είναι στους 6 που μπορείς να πάρεις. Κανείς προπονητής δε θα πει όχι στον Κάμινγκς και σίγουρα είναι κάτι που θα ικανοποιήσει τον κόσμο
  • Ενημερώνει η διοίκηση αν θα πάρουμε ή όχι άλλον παίκτη στη θέση του Γκόρντον. Κατά τι γνώμη μου , με την παράλληλη χρησιμοποίηση του Φλιώνη και του Χρηστίδη , πρέπει να πάρουμε ένα τριάρι σκόρερ. Από την Σιβηρία , από την Ινδία , από κάπου. Έναν σκόρερ.

 

Αυτά νομίζω πρέπει να γίνουν άμεσα , για να πάμε μέχρι το τέλος της χρονιάς και μετά βλέπουμε …

 

126 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
vayio

Ετοίμασα άρθρο, συνέπεσε και ο τιτλος, αλλά μου το έκοψες για να πάρεις τη δοξα! Το δίνω σαν σχόλιο. Τι να κάνουμε, αφεντικό είσαι… Επόμενη μέρα: ριζικη ανακαίνιση, πλήρης επανεκκίνηση σε ολα τα επίπεδα. Η επόμενη μέρα του Άρη είναι σήμερα. Από σήμερα πρέπει να ξεκινήσουν οι σοβαρές σκέψεις για την ομάδα του αύριο, ώστε οι ουσιαστικές και ριζικές αλλαγές να λάβουν χώρα το καλοκαίρι. Κατά τη γνώμη μου, οποιαδήποτε αλλαγή τώρα δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Η ομάδα ας πορευτεί ως έχει σε έμψυχο υλικό ώστε να τελειώσει οριστικά το φετινό μαρτύριο. Όποιος θεωρεί ότι εξακολουθεί να υφίσταται ο στόχος… Περισσότερα »

vayio

Ναι βρε το είδα το mail, γι’αυτό το αντεγραψα σε σχολιο… Σ’ ευχαριστώ!

gerorge

Σε γενικες γραμμες συμφωνω,αλλα ας τα παρω ενα προς ενα τα σημεια σου. -Ο Λασκαρης πρεπει να μιλησει και οχι σε παρακμιακες εκπομπες οπως η Δικη.Θεωρω πως η μεγαλυτερη ξενερα φετος δεν ειναι η κακη αγωνιστικη πορεια,αλλα η διοικητικη ανυπαρξια και ολα οσα ακουγονται για Λασκαρη που μας παραπεμπουν σε μαυρες εποχες.Η κακη αγωνιστικη εικονα μπορει ευκολα να αλλαξει,αν υπαρχει διοικητικη σταθεροτητα.Χωρις αυτην ομως,οι περισσοτεροι φοβουνται οτι δεν θα υπαρξει ανακαμψη απο αυτο το χαλι -Συμφωνω σε ολα.Βεβαια στον τελικο το παλεψαν παραπανω αποσο περιμεναμε ολοι,ασχετα που τελικα ο τελικος εγινε στο Παλε λογω δηλωσεων του Βασιλακο -Συμφωνω για τον… Περισσότερα »

vayio

Προφανως gerorge, οσον αφορα τους παικτες καποιοι θα μεινουν. Λεγοντας στην υπερβολη οτι θελουμε μια ντουζινα παικτες, θεωρω οτι λιγο πολυ σχεδον ολοι παιξανε κατω απο τα στανταρ τους. Σταθερος δεν ηταν κανενας, πλην Καμιγνκς, ο οποιος με εναν ασσο διπλα του,πρεπει να μεινει. Οσον αφορα τους παικτες value for money, αντε να παρεις εναν, μετα απο scouting, αλλα εαν θελεις υψηλα στανταρ δεν μπορει ολες σου οι επιλογες να ειναι ετσι. Συνηθως ενας τετοιος παικτης δεν μπορει ποτε να ειναι ο ηγετης μιας ομαδας, στην καλυτερη περιπτωση θα επενδυσεις πανω του για το μελλον. Να θυμισω οτι π.χ. Χαγκινς,… Περισσότερα »

kaptsik

Τέτοιοι παίκτες ηγέτες χρειάζονται τουλάχιστον 3. Κι όταν λέμε ηγέτες δεν εννοούμε να είναι όλοι σκόρερ. Πχ Σιγάλας. Ωστόσο και οι ηγέτες δεν έχουν πάντα τις καλές βραδιές τους. Πάρε 3-4 ώστε να έχεις 2 σίγουρους σε κάθε παιχνίδι. Έναν τέτοιο να είχε ο Καμ δίπλα του θα βλέπαμε φέτος διαφορά.

gerorge

Η ηγετικη μορφη δεν ειναι αναγκαστικο να ειναι σκορερ.Ο Σανι θεωρω οτι θα ηταν τετοιος και ισως ο Jenkins λογω ηλικιας.Σαν σκεψη ο συνδυασμος δεν ηταν ασχημος,απλα επιλεχθηκαν λαθος παικτες.2 τετοιοι παικτες θεωρω πως ειναι το μαξιμουμ που πρεπει να εχει ομαδα για να υπαρχει ισορροπια.Δεν λεω οτι οι υπολοιποι πρεπει να ναι κατευθειαν απο κολλεγιο αλλα οχι και 30+.Για να πας πιο ψηλα απο οσο οριζει το μπατζετ σου(ακομα και γυρω στα 4 μυρια να ειναι),πρεπει αναγκαστικα να ψαχτεις για value for money.Και οταν λεω value for money δεν εννοω απο ινδιες λιβανους κτλ.Εννοω παικτες απο ομαδες Cl,Eurocup που… Περισσότερα »

MANOS

Σωστος σπο παικτες θαλεγα μονο Καβ 2 σεντερ Τσαι 3 σεντερ Ξανθο 3 πλευ Καμ 2 πλευ Γιανκοβτις γιατι ακομα θελω να ελπιζω ισως κ Ζαρας κ μετα 3παικτες αναγνωρισμενης αξιας 2 απο κολλεγια φυσικα κραταμε κ μικρους αν κ μονο οΧρηστιδηςφανηκε να μπορει

the god of war

Άν διαβάσεις το σημερινό άρθρο του Δασκάλου ,της συμπάθειάς σου , μοιάζει σε αρκετά μεγάλο βαθμό ( πείραγμα ) !!! Γενικά συμφωνώ στα πιο πολλά που λές.Πιστεύω και εγώ ότι θα είχε νόημα η από τώρα αποπομπή Πρίφτη με την αντικατάσταση όμως από ένα προπονητή που θα είχε και συμβόλαιο και για του χρόνου ώστε να αξιολογήσει ιδίοις όμμασι το ρόστερ και ποιός θα μείνει για του χρόνου.Οπότε όχι πειράματα με Καμπερίδη θα πρότεινα…Τώρα ποιός είναι ελεύθερος και αξιόλογος είναι άλλη κουβέντα, ο Γιαννάκης πάντως είναι…. Διαφωνώ επίσης εν μέρει με το συμβόλαιο στον Κάμινγκς…Ναι μεν ο καλύτερος φέτος ,ναι… Περισσότερα »

Nikolaos

Με βρισκεις απολυτα συμφωνο με αυτα που γραφεις. Επισης αν μπορεσουμε να βρουμε ομαδα για να ξεφορτωθουμε τον Τζεκινς θα ειναι ευχης εργον.

Darth_heisen

Ωραια τα λετε συμφωνω στα περισσοτερα,απλα θα ηθελα να προσθεσω οτι βαζοντας το χερι στην τσεπη δν σημαινει οτι απαραιτητα κανεις ομαδα για χρονια που πρωταγωνιστει και εξηγω. Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι π.χ ποσα χρονια οι αγγελοπουλοι εβαζαν το χερι στην τσεπη η και οι γιανακοπουλοι και ποσα λεφτα σπαταλησαν για να κανουν σοβαρη ομαδα. Δεν την πατησαν απο μανατζερ κ παιχτες φουσκες;την πατησαν και γερα. Θελω να καταληξω οτι θελει υπομονη οχι μονο για να πρωταγωνιστησεις αλλα αναλογικα και για τους στοχους που θα χουμε τα επομενα χρονια σαν ομαδα.

Kotsos

Έγραψα τις σκέψεις μου σε προηγούμενο άρθρο, περισσότερο για το αγωνιστικό.
Συμφωνώ για την μέτρια διοικητική λειτουργία, δεν παραβλέπω τις επιτυχημένες κινήσεις για τον τελικό όπως λέει και ο Gerorge μέχρι το μοίρασμα εισητηρίων.
Θέλει σωστές κινήσεις από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος της σεζόν όπου θα πρέπει να μας αναλύσουν σε ένα βαθμό τις σκέψεις τους για την ενασχόληση τους με τον Άρη.
Ενδιαφέρον το project Καμπερίδης μέχρι το τέλος της σεζον, μιας και ο Πρίφτης θα είναι δύσκολο λόγω κλίματος να συνεχίσει μετά.

kaptsik

Όχι τόσο για αυτά που γράφεις Night (θέλω ώρα να τα επεξεργαστώ και να απαντήσω) αλλά κάτι γενικό πιο πολύ για τον κόσμο της ομάδας. Όταν λέμε ότι έναν παίκτη ή ένα προπονητή δεν τον σηκώνει το κλίμα, τότε δε θα πρέπει να ξεχνάμε (ως οπαδοί – φίλαθλοι) ότι δεν αρκεί να φύγει ο προπονητής (ή παίκτης) αλλά να έρθει στη θέση του ένας καλύτερος. Παραδείγματα πολλά: – Μπαρτζώκας από τον Ολυμπιακό. Στην Κούμπαν διέπρεψε. Στην Μπαρτσελόνα τώρα δεν τον θέλουν. – Ο Γουότερς μας έπεφτε λίγος και φέτος τον… νοσταλγούμε (πιστεύω ότι αλληλοσυμπληρώνονται με τον Κάμμινγκς) – Ο Ματζόν… Περισσότερα »

kaptsik

Ο Πεδουλάκης (με το πλούσιο ρεπερτόριο επιθετικών συστημάτων) έχει δουλειά;
Ο Ζούρος έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με Μπουντουστνοστ;
Ποιούς θα προτείνατε; Έχετε καλή γνώμη για το Ζούρο;

gerorge

Κακη γνωμη και για τους 2.Ο πρωτος θα τρωει γιουχα απο την δικη μας εξεδρα και ο δευτερος εχει αρκετες απολυσεις αν θυμαμαι καλα.Αν παμε σε Ελληνα απο τους διαθεσιμους φοβαμαι οτι ο κοσμος θα φαει ξενερα,επειδη σε τετοια περιπτωση επιλογη θα ειναι καποιος νεος φερελπις,δηλαδη ενας Πριφτης πριν ερθει στον Αρη.Ολα εξαρτωνται απο το πλανο του Λασκαρη και πως την βλεπει τη χρονια του χρονου.Αν θεωρει οτι θα ειναι μεταβατικη φερνει καποιον ελπιδοφορο και ελπιζει,αλλα κινδυνευει να χασει την εμπιστοσυνη μεριδας του κοσμου.Αν θελει να διπλασιασει το φετινο μπατζετ οι επιλογες αυξανονται και θεωρω οτι δεν υπαρχει καποια ικανη… Περισσότερα »

kaptsik

Συμφωνώ μαζί σου (κι όχι μόνο) για Γιαννάκη και Σούμποτιτς (νομίζω πως δε σου αρέσει κι αυτός).
Έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα και όπως τον κόβω το Λάσκαρη σε αυτή τη φάση θα προτιμήσει τον ελπιδοφόρο…
Σχετικά με τον Πρίφτη λυπάμαι (το έχετε καταλάβει μάλλον) που δεν τον αντέχει ο κόσμος, αλλά αφού αυτό δεν αλλάζει… κομμάτια να γίνει.

gerorge

Ο Σουμποτιτς ελπιζω δεν θα μπει καν στην συζητηση.Δυστυχως το να εχεις χασει μεριδα του κοσμου δεν διορθωνεται ευκολα,παρα μονο με καποιον τιτλο και παλι παιζεται.Αν μεινει ο Πριφτης,μετα το καλοκαιρι,θα βλεπουμε εκεινα τα γραφικα σχολια “Δεν παιρνω διαρκειας με αυτον στον παγκο”,”Δεν ξαναπαταω γηπεδο” και αλλα τετοια ωραια που φυσικα τα βλεπεις σε ολες τις ομαδες και κυριως τις Ελληνικες.Μακαρι μακροπροθεσμα να καταφερει ο Λασκαρης να μας αλλαξει νοοτροπια και οχι να αλλαξουμε εμεις σε αυτον.Οποιος και να ναι προπονητης πρεπει να εχει την εμπιστοσυνη του κοσμου για καποιον χρονο τουλαχιστον,ανεξαρτητα της ποιοτητας του που μπορει να μας αρεσει… Περισσότερα »

kaptsik

Για να μας αλλάξει ο Λάσκαρης τη νοοτροπία θα πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Αυτή έχει κλονιστεί όμως μετά τα εφετινά με τη ρευστότητα και τη λαθεμένη επικοινωνιακή τακτική που λέει και ο Night,
Επίσης μεγάλο μέρος του κόσμου (σε αντίθεση με μένα) δε μπορεί να καταλάβει γιατί ο λεφτάς Λάσκαρης δε σπρώχνει από την αρχή πολλά λεφτά σε μπάτζετ και βαφτίζει τις χρονιές μεταβατικές.

experience

Έτσι είναι, όποιος και να έρθει εκτός αν είναι κανένα όνομα που θα γουστάρουν όλοι (που σημαίνει λεφτά) θα αρχίσουν τα “όχι αυτόν ρε παιδιά”, “αν είναι να πάρουμε αυτόν καλύτερα Πρίφτη”, “Δε μ’αρέσει καθόλου, τι σκέφτεται ο Λάσκαρης”, “με αυτόν δε θα ανεβούμε επίπεδο”, “σε εκείνη την ομάδα τα έκανε θάλασσα” κλπ. Αποκλείεται να αρέσει σε όλους. Για όλους υπάρχει αντίλογος. Και εννοείται ότι και τα ονόματα έχουν και τις αποτυχίες τους.

kaptsik

Αυτό θα έπρεπε να σκεφτούμε κι εμείς ως οπαδοί. Δε γίνεται να αλλάζουμε προπονητές επειδή δεν έχουμε ανεκτικότητα στην αποτυχία (η οποία παίζει για όλους τους προπονητές).
Δε μπορεί να αλλάζουμε προπονητή για… ψυχολογικούς λόγους.
Αν λάβουμε υπόψη ότι η ομάδα του χρόνου θα έχει 5 (τουλάχιστον) νέους
ξένους και ότι λείγουν και κάποια συμβόλαια το κλίμα στα αποδυτήρια θα είναι εντελώς διαφορετικό. Δε μιλάμε για Ολυμπιακό ή ΠΑΟ που κρατούν τον κορμό σταθερό (οπότε αν ραγίσει το γυαλί ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή προτιμάς την αλλαγή προπονητή φυσικά)

Subaris

Ποιος θα φερει τους καινουργιους 5?Γιατι τους καινουργιους 8 φετος ο πριφτης με ποιον ακομα δεν ξερω τους εφερε.Για ψυχολογικους λογους αλλαζουμε προπονητη?Τι λετε βρε καλα μου παιδια? Την ιδια ομαδα παρακολουθουμε?Ανεκτικοτητα στην αποτυχια εχουμε,στην τραγωδια δεν εχουμε.Και αν ειναι να γκρινιαζουμε για τον καινουργιο φιλε experience τοτε η λυση ειναι να μην αλλαξουμε ποτε προπονητη?Παιδια μου δεν ειναι ποποβιτς ο πριφτης για να ειμαστε σιγουροι οτι απλα τα παντα πηγανε στραβα φετος οποτε του χρονου θα διαπρεψουμε.Ειναι η φυσικη ροη των απλα καλων πραγματων οταν αυτα αλλιωνονται.Τα αντικαθιστας.Τα αξιοπιστα τα δινεις χρονο.

kaptsik

Ας εξηγήσω το “ψυχολογικούς λόγους” λοιπόν. Φεύγουν καλοί (και όχι μόνο) προπονητές όταν κλείνει που λέμε ο κύκλος τους σε μια ομάδα. Και μετά τι γίνεται; Σταματούν την προπονητική; Όχι. Παίρνει η μια ομάδα τον προπονητή της άλλης. Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί λέει “ράγισε το γυαλί” στις σχέσεις προπονητή παικτών. Γιατί ράγισε το “γυαλί” στις σχέσεις προπονητή – κόσμου. Αν όλη η φασαρία γίνεται για να φύγει ο Πρίφτης και να έρθει ο Πέσιτς τότε πάσο. Αλλά αν είναι να φύγει ο Πρίφτης και να έρθει ο Δέδας ή ο Λυκογιάννης τότε για τι είδους λόγους γίνεται η αλλαγή του… Περισσότερα »

kaptsik

Για τις κακές επιλογές του Πρίφτη συμφωνώ.
Σχετικά με την τραγωδία επίτρεψέ μου να μη συμφωνήσω. Τραγωδία είναι αυτό που έχουμε πάθει στο ποδόσφαιρο. Πέσαμε δυο κατηγορίες και δε μπορούμε να τις ανεβούμε. Τραγωδία να βγούμε 4οι (δεν το έχω και σίγουρο… οκ) στην Ελλάδα και να έχουμε φτάσει στην ευρώπη εκεί που φτάσαμε όχι. Τι κάναμε καλύτερο πέρσι από στόχους;
Για να σε προλάβω πέρσι είχαμε έδρα υπολογίσιμη. Είχε συνηθίσει η ομάδα να μη χάνει. Παίζαμε ομορφότερο μπάσκετ. Πάσο!
Αλλά και για να σε τρολάρω, είχαμε και τον ίδιο προπονητή 🙂

Subaris

Προφανως Kaptsik μου,αν ερθει καποιος,να ερθει αναγνωρισμενα καλυτερος αν οχι στα ιδια κυβικα.Αλλα κ στα ιδια να ειναι,μια διαφορετικη οπτικη μπορει να αλλαξει μια ομαδα.Δεν βγαινουν ολοι οι προπονητες απο φωτοτυπικο!Αποτυχια για μενα ειναι να χανεις τα δυσκολα ματς με αξιοπρεπεια κ οχι με κατεβασμενα βρακια.Το οτι φτασαμε εως εδω στο cl με αυτες τις ομαδες,επιτυχια δεν το λεω.Τραγωδια φυσικα εννοω τις δυο ηττες απο τον παοκ,τις επισης δυο απο τους φραπεδες,τα τρικαλα,τα ρεθυμνα,την 20αρα με το Αεκακι κ αλλες ακομη τραγικες εμφανισεις.Καλα για ποιοτητα μπασκετ,απλα το αφηνω ασχολιαστο…Οσο για το περσινο,θεωρω οτι ο πριφτης σωθηκε απο 2-3 παιχτες που… Περισσότερα »

Subaris

Και κατι τελευταιο.Αν φυγει απο τον Αρη,πιστευω πως θα εχει πτωτικη πορεια,το ξερει ή το υποπτευεται κ γι’αυτο αποφευγει την παραιτηση σαν ο διαολος το λιβανι.Οσο γι’αυτο που ανεφερε ενας φιλος για δηθεν 3 παραιτησεις του,ή ραδιο αρβυλα ειναι ή οπως καποιος αλλος φιλος του απαντησε,ηταν εκ του ασφαλους του στιλ “αν θελετε παραιτουμαι”γνωριζοντας οτι θα του πουν οχι.Οταν θες να παραιτηθεις,παραιτεισαι…

Subaris

Τι σημαινει αυτο?Εγω πιστευω πως ο τελευταιος εδω μεσα,εχει μεγαλυτερο μπασκετικο iq απο τον Λασκαρη.Να σου πω κ αλλη μια σκεψη.Ακουμε τοσα κ τοσα για τα οικονομικα.Τα μισα να ειναι αληθεια,μπαινω λιγακι στο μυαλο του Λασκαρη κ κανω την εξης σκεψη.Τον εχω διετες συμβολαιο.Αν τον διωξω τωρα,θελει αποζημιωση κ αλλα λεφτα για τον καινουργιο.Εδω κανω ψαλιδι στον παιχτη που πηρα(JJ),θα διωξω προπονητη,για να παρω αλλον?Και 2ον,ποιος θα του πει οτι ο πριφτης ειναι κακος προπονητης.Ξερει πιστευεις ο ιδιος τοσα κιλα μπασκετ για να το καταλαβει?Ο παπακυριακης κ ο Αρβανιτης που ειναι παραγκωνισμενοι?Ο αδελφος του?’Η αυτος που εκανε τις επιλογες των… Περισσότερα »

Subaris

Μετα το τελευταιο που εγραψες,πραγματικα ευχομαι να εχεις δικιο σε ολα τα παραπανω…

Kostaris

Subaris, για ακομα μια φορα ζωγραφισες!!!!
Θελω αυτογραφο σου!!!

Subaris

Στα καμαρινια παρακαλω κ οχι φωτογραφιες προφιλ,ανφας ειναι η καλη μου πλευρα!!Βλεπεις,μπορεις να σφαξεις κ με βαμβακι…

Subaris

Το οτι θα φας μουτζα επειδη συμφωνησες κ με αρκετη αισθηση του χιουμορ κι’ολας,ε αυτο δεν το περιμενα να σου πω την αληθεια…Κατανταει λιγακι τραγικη αυτη η εμμονη με σενα.

kaptsik

Δεν ήταν δικό μου πάντως. Σέβομαι τις απόψεις ολων, άλλωστε όλοι το καλό της ομάδας θέλουμε. Ο καθένας με τον τρόπο του.

Subaris

Δεν σκεφτηκα κανεναν,ειλικρινα,αλλα ειναι το απολυτο κομπλεξ ρε φιλε για μενα.

kaptsik

Εγώ τον βλέπω σε καμιά ΑΕΚ να σου πω την αλήθεια. Ο Ζντοβτς είναι άντε γεια…

Subaris

Με το +20 εκει μεσα κ στον ποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο εδω?Δυσκολο το βλεπω..

kaptsik

Πιο μεγάλο εμπόδιο βλέπω ότι θα του διαλέγει τους παίκτες ο Αγγελόπουλος. Πάντως αφού έφερε το Ζντοβτς μην το αποκλείουμε

Subaris

Γι’αυτο εγραψα δυσκολο κ οχι αδυνατον.Σωστος.

Jim Patras

Subaris,ωραίος!

Subaris

Μην συμφωνεις…θα φας μουτζα κ συ!!Παρε με τηλ. για τα συνχαρικια!!

experience

Θα δούμε όταν αρχίσουν να ακούγονται ονόματα.

kaptsik

Σχετικά με το τελευταίο που γράφεις Night για τους ξένους. Νομίζω ότι επιβάλλεται να πάρουμε έναν (αν όχι 2) ώστε να τον δοκιμάσουμε πριν από την καλοκαιρινή περίοδο και αν μας κάνει να μη φτιάχνουμε ομάδα από το μηδέν. Για κάθε παίκτη ξένο που κλείνουμε από φέτος για του χρόνου έχουμε 2 θετικά: – Ψάχνουμε το καλοκαίρι για ένα λιγότερο (άρα καλύτερο ψάξιμο – όχι βιαστικές κινήσεις) – Ξέρουμε τι μας δίνουν οι κλεισμένοι παίκτες και αναζητάμε παίκτες με χαρακτηριστικά που να συμπληρώνουν καλύτερα το ρόστερ (πχ εγώ προτιμούσα να μείνει ο ΜακΝιλ κι όχι ο Γουότερς το καλοκαίρι, αλλά… Περισσότερα »

timemaster

Καταρχάς δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι απογοητεύτίκαν από τον αποκλεισμό. Παίζαμε με μια καλύτερη ομάδα σε όλους τους τομείς (μπάτζετ, διοίκηση, αγωνιστική εικόνα) και στον αντίποδα εμείς όλη τη χρονιά δείξαμε μονάχα 3-4 καλές στιγμές. Στιγμές ούτε καν ημίχρονα. Οπότε λογικό και αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως οι ομάδες φτιάχνονται το Καλοκαίρι. Και φέτος δε κάναμε ομάδα. Η βάρκα μας είχε πολλές επιλογές που δε βγήκαν και το χειρότερο είναι η διαχείριση που κάναμε (διοίκηση-προπονητής) στις αλλαγές του ρόστερ και στους τραυματισμούς. Η ομάδα άλλαζε-έπαιρνε παίχτες και φαινόταν ότι ήταν λάθος επιλογές. Για την επόμενη… Περισσότερα »

kaptsik

Θέλω να προσθέσω κάτι γι’ αυτό που είπες για το ροτέισιον. Έπεσε το μάτι μου τις προάλλες στο ranking των παικτών. Ο Κάμ είχε κοντά στο 13 (ελληνικό πρωτάθλημα). Ο Ντράγκι κοντά στο 10. Μετά το χάος. Πέρσι είχαμε τους 4 Αμερικανούς με ranking ξεκάθαρα πάνω από 10. Είχαμε να βασιστούμε σε 4 παίκτες (από τον μέτριο Χάγκινς μέχρι τον σούπερ Γουάιτ) Φέτος δεν έχει να βασιστεί σε άλλον από τον Καμ. Ψάχνει ο κόουτς σε κάθε παιχνίδι ποιος παίκτης από τους υπόλοιπους θα βρεθεί στη μέρα του. Το παιχνίδι τελειώνει και τότε ξέρουμε ποιος μπορούσε να βοηθήσει εκείνη τη… Περισσότερα »

Kostaris

Για μένα, ο επόμενος προπονητής, πρέπει να είναι προπονητής έμπειρος, με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, π να μπορεί να ΧΤΙΣΕΙ-ΣΤΗΣΕΙ ομάδες, να ξέρει να διαχειριστεί κρίσεις αγωνιστικές κ μη, π θα χει κάνει πρωταθλητισμό κ π θα εμπνέει παικτες, κόσμο, κ θα βοηθάει με την εμπειρία του την άπειρη μπασκετικά διοικηση….Έναν προπονητή π θα βάλει τις βασεις για μία 2ετια το πολυ…Τέτοιοι προπονητές θα μπορούσε να ήταν Γιαννάκης, καζλαουσκας, Τάνιεβιτς, πεσιτς, πιανιτζιανι, μπανκι…Έστω για μία 2ετια, κ αφού μπουν οι βάσεις, προχωράμε σε έναν πιο μοντέρνο, φερελπι κόουτς….. Σε καμία περίπτωση, πειράματα με προπονητές επιπέδου Πριφτη, λυκογιαννη, μεξα, κ λοιπών… Περισσότερα »

O_Betatzis

Αν πω οτι απο Ελληνες θελω Σουλινιο θα προσβαλω καποιον?

Neapolitis

Σουλη πακετο με Κλαντον παντως κ γω θα τους ηθελα του χρονου…Αλλα χλωμο για τον πρωτο ειδικα…

kaptsik

Καλή ιδέα. Αν και το προηγούμενο πέρασμά του από την ομάδα (με Σιγάλα, Μιχαήλοφ, Γκάρι Γκράντ) δε μου άρεσε. Έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι όμως από τότε.

MrT

Kαλα όλα αυτά ρε παιδια.Ο Πρίφτης φετος πηρε 60.000.Ποιος από τους προπονητες που ανεφερες θα επαιρνε παρομοια αμοιβη?Ξερετε για παράδειγμα ποσο ηταν οι αμοιβη του Γιαννακη? Και πως ενας προπονητης να στησει ομαδα με τις απαιτησεις που εχουμε ? Θα ζητησουν τουλάχιστον 4-5 εκατομυρια μπατζετ, σιγα να μην ερθουν στην ομαδα με λιγοτερα να τους κερναει χολη ο κάθε πικραμένος μωλις ταρακουνησει το καραβι. Προσωπικα θα ηθελα πολύ να πετυχει ο Πρίφτης γιατι φερθηκε παρα πολύ εντιμα, στην ομαδα και πιστευω πως είναι πολύ καλυτερος προπονητης απ’ οσο του καταλογιζουν μερικοι.Δεν τα καταφερε φετος .Σε καμια περιπτωση δεν λεω να… Περισσότερα »

experience

Σωστός, κανείς δε λέει τι μπάτζετ πρέπει να έχουμε για αυτούς και αν ο Λάσκαρης θα το καλύψει. Τώρα το τι θα θέλαμε εντάξει. Συμφωνώ με το σχόλιο, δεν ξέρω όμως τι νόημα έχουν τώρα οι αλλαγές, δεν κυνηγάμε κάτι ουσιαστικό πλέον.

MrT

Να παιξουμε καλο μπάσκετ , να εχουμε έναν εντιμο ξενο παικτη που να τιμησει την φανελα και να αλλαξει λιγο την δυναμικη της ομαδας.Τι να σου πω , θα ηθελα να δω την ομαδα να παιζει καλο μπάσκετ , να τα δωσει όλα στα πλευ οφς και να κανει εκπλήξεις.Ειχαμε εντονη χρονια φετος, δυστηχως με πολλα αρνητικα, πικρα,χολη αμφισβητηση ,πολύ δραμα ,τουρίστες,λαβωμενους ,μια κατασταση τραγωδια. Και όπως σε κάθε τραγωδια υπαρχει ένα σημειο που το αδιεξοδο εναλλασεται με την καθαρση , να τελειωσει η χρονια με ένα αισθημα αισιοδοξιας. Θα ηθελα να δω και τον Πριφτη να φυγει με το… Περισσότερα »

kaptsik

Να θυμίσω πως όταν ο Τσίλντρες όταν πήγε στον Ολυμπιακό με 6 εκ συμβόλαιο το χρόνο (τριετες 21 εκ) προπονητής ήταν ο… Γιαννάκης. Ακόμα κι αν οι Αγγελόπουλοι είχαν ενθουσιαστεί τόσο κι επιμένανε τόσο πολύ να τα σκάσουν, δεν όφειλε να τους βάλει φρένο; Με 6 εκατομμύρια χτίζεις ομαδάρα, Να μη θυμίσω τι κατάφερε, έχοντας και τον επίσης ακριβό Κλέιζα.

thanasis

Συμφωνώ ότι το κυριότερο από όλα είναι η διοίκηση να το πάρει πάνω της το θέμα και να πάψει να φαίνεται απούσα! Πρέπει να πάρει αποφάσεις με γνώμονα τη νέα χρονιά και να μάθει επιτέλους από τα λάθη της! Εννοείται πως ο Πρίφτης πρέπει να φυγει (ήδη έπερεπε να είχε ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας του με τον ΑΡΗ) και από τους παίχτες πρέπει να μείνουν μόνο οι Καββαδάς, Τσαϊρέλης (για πολύ μειωμένο όμως ρόλο), Γιάνκοβιτς (αν γίνεται), Χρηστίδης (να παρει όμως ευκαιρίες) και φυσικά ο Κάμινγκς (αν και πρέπει να μην φορτώνεται τόσες ευθύνες για βασικός οργανωτης, αν και… Περισσότερα »

Neapolitis

Αποψη μου ειναι οτι θα επρεπε να ειχε ανακοινωθει ηδη η παραιτηση ή η λυση συμβολαιου με τον Πριφταν.Συμφωνω με τη λυση Καμπεριδη ,μεχρι το τελος της χρονιας ομως (εκτος κ αν εφερνε την τριτη θεση μετα τα play off). Μηπως ετσι τουλαχιστον καποιοι παιχτες οπως ο Τζεγκινς παιξει καπως καλυτερα δεν ξερω… Οπωσδηποτε τη μια προσθηκη που εχουμε δικαιωμα,προσωπικα θα προτιμουσα αθλητικο 4-5ρι.Και πιστωση χρονου στον Γιανκοβιτς στη θεση 3.Τον φλιωνη δε τον πιστευω αλλα δε πιστευω οτι μπορουμε να βρουμε κ καποιον τετοια εποχη σε θεση 1 στα λεφτα που θα δινουμε που να κανει κ την διαφορα.… Περισσότερα »

Subaris

Επομενη μερα για μενα δεν υπαρχει μετα το χθεσινο,υπαρχει επομενη χρονια.Επομενη μερα θα υπηρχε μετα το δευτερο παιχνιδι με φραπεδες,μετα το δευτερο παιχνιδι με συμπολιτη μιας κ γιναμε μια απο τις 2 ομαδες που χασαμε απο ομαδα με 0 στα 180 τριποντα στα χρονικα,ή επομενη μερα μετα την ηττα σπο τα τρικαλα για να εχω καποιες ελπιδες για κυπελλο κ cl. Τωρα ειναι αργα.Τι καμπεριδη μου λετε;Δεν υπαρχει καμια χημεια ομαδας κ παγκου.Δηλαδη εδιωξα τον δασκαλο να κρατησω τον μαθητη?Η μια η αλλη.Ποιον καινουργιο προπονητη?Ποιος χαζος θα ερθει να βγαλει τα καρβουνα απο την φωτια?Μενεις με το υλικο που εχεις,συμφωνω… Περισσότερα »

kaptsik

Αυτό με την επιλογή τον ξένων θα ήθελα πολύ να μάθω πως έγινε. Μου έκανε εντύπωση πως μπήκε η ομάδα στη διαδικασία για αντικατάσταση των 3 αμερικανών μέσα στον Οκτώβριο. Μας κοροιδεύαν; (μάλλον όχι γιατί με μια μεγάλη καθυστέρηση αντικαταστάθηκαν οι 2 από τους 3)
Το λέω γιατί είχα συνηθίσει τον Πρίφτη να στηρίζει τις επιλογές του (πχ Χάγκινς, Γουότερς που είχαν κάνει μεγάλη κοιλιά) Παίζει να μην τους διάλεξε; Έπεσε τόσο έξω; Θα ήθελα λεπτομέρειες γιατί από εκεί στράβωσε η χρονιά.

kostasjacob

Πραγματικα και εγω δε μπορω να πιστέψω οτι επεσε τοσο εξω ο πριφτης αδυνατώ…δε γινεται να ειχε τις δυο προηγούμενες χρονιές 9/10 και φετος 1/8

Subaris

Λεπτομεριες μπορει να μαθεις αν κ οταν φυγει ο πριφτης απο τον Αρη.

kaptsik

Ένας λόγος για να χαρώ όταν φύγει. Ελπίζω αφού μάθω τις λεπτομέρειες να μη με πιάσει καμιά… λυπη

Subaris

Δεν το αποκλειω παντως…Εγω μιλαω με τα εως τωρα δεδομενα.Αν μαθουμε τιποτα κουλο,μαρτυρα μου σε βαζω,θα τα παρω ολα πισω.

Arisaloskanis

Βλέπω οτι οι περισσοτεροι κανουν μπαιραμια για το μελλον με το μυαλο τους, γενικα μιλαω για ολα τα αρειανα, τα περισσοτερα δεν μου φαινονται κ πολυ ρεαλιστικα τολμω να πω. Εγω ως πρωτο στοχο θα ειχα να δω την επομενη φορα που θα πατησω στο γηπεδο(εχουμε και 2 κεκλεισμενων πραμα που σημαινει ακομα λιγοτερα εσοδα) το καρεκλακι του διπλανου μου να ειναι στην θεση του. Θα ηθελα να τελειωσει η χρονια χωρις να μεινει καποια πληρωμη του αρθρου εκπροθεσμη με κυρωσεις. Οσον αφορα την απομακρυνση του πριφτη κ αντικατασταση του απο καμπεριδη, σε περιπτωση που δεν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο ,… Περισσότερα »

MANOS

Τα ειπες ολα 100 τα 100 συμφωνω.

Jose

Λοιπον η φετινη χρονια ειναι χαμενη κατα τη γνωμη μου οτι και αν κανει η διοικηση, εκτος αν φερει Ομπραντοβιτς( ψιλοαπιθανο). Το βασικο ειναι να καθαρισει ο Λασκαρης με τα δικαστικα και μετα πρεπει επιτελους να μιλησει για στοχους! Συγκεκριμενους στοχους για Ευρωπη και Ελλαδα. Θεωρω οτι το μεγαλυτερο προβλημα μεταξυ ομαδας και φιλαθλων ειναι η ασαφεια στους στοχους. Δεν υπαρχει ουσιαστικη κριτικη οταν εγω θελω να παλευουμε για πρωταθλημα και η διοικηση στοχευει στη 4η θεση. Δε ξερω αν με αυτο το τροπο μπορουν να μοιραζουν τη γκρινια αλλωτε στο προπονητη αλλωτε στους παικτες ή στη διοικηση αλλα σιγουρα… Περισσότερα »

tnt

Με κινδυνο να χαρακτηριστω Πριφτοσκυλο (οχι οτι με απασχολει) θεωρω οτι ο Πριφτης πρεπει να εξαντλησει το συμβολαιο του. Η φετινη χρονια ηταν ενα τεραστιο σχολειο για αυτον καθως ηταν και η πρωτη ουσιαστικα που τα σκατωσε ή πηγαν ολα στραβα ή ειχε τοσες ατυχιες η ομαδα του. Θεωρω λαθος να εισπραξει η επομενη ομαδα του την μπασκετικη του ενηλικιωση. Επισης θεωρω βεβαιο οτι η επομενη χρονια του θα ειναι πολυ καλυτερη μετα απο τοσες σφαλιαρες. Βεβαια υπαρχει και το θεμα του οτι πλεον δεν κανει γκελ στον κοσμο αλλα και παλι αυτο δεν ειναι κριτηριο για την αξια του.… Περισσότερα »

Algait

1ον. Νομίζω πως πλέον δεν εχει κανενα νόημα η απομάκρυνση Πρίφτη πριν τη ληξη της χρονιάς. Θα είχε νόημα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, οπου και θα λειτουργουσε ως ένα σοκ για την ομάδα ενόψει τελικού και ευρωπαικών παιχνιδιών. 2ον. Για μένα εφόσον η διοοκηση στηρίζει Πρίφτη καλά κάνει και δεν βγάζει ανακοίνωση. Οποτε μια ομάδα βγάζει ανακοίνωση στήριξης του προπονητή, μετά απο λίγο τον απολύει. 3ον. Ίσως είμαι ο μόνος αρειανός που δεν με ψήνει ο Κάμινγκς για παραμονή. ΟΚ είναι ο μονόφθαλμος στους τυφλούς σε μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς επιθετικό πλάνο, όπου διακρίνεται στο… Περισσότερα »

vayio

Night θεωρω οτι αργα ή γρηγορα θα γινει. Γνωμη μου ειναι, εστω και σε 2 μηνες απο τωρα, να μιλησει καποιος ξεκαθαρα για το αυριο της ομαδας. Τι θελει, τι θα κανει, πώς θατο πετυχει, ενα ξεκαθαρο πλανο. Για φετος, θεωρω οτι στοχος πλεον δεν υφισταται… οσο ηττοπαθες ακουγεται αυτο.

tnt

Και κατι αλλο που ξεχασα. Αρκετοι εχουν κλεισει ηδη το μαγαζι και θεωρουν οτι η χρονια τελειωσε. Δεν λεω βεβαια οτι η ομαδα μας προδιαθετει για κανενα τρομερο finish στη χρονια αλλα νομιζω ειναι λιγο οξυμωρο να γκρινιαζουμε οταν η ομαδα δεν παλευει παιχνιδια και δεν βγαζει παθος και μετα λεμε αρχες Μαρτιου τελειωσε η χρονια.

gerorge

Σωστος,ελπιζω αυτη η νοοτροπια να μην μεταφραστει και στην παρουσια στο γηπεδο.Οσο χαλια και να παιζουμε εκτος εδρας και γενικα φετος,τα εντος εδρας ματς ειναι συνηθως ενα ωραιο ευχαριστο διωρο,το οποιο το απολαμβανεις βεβαια μονο αν ξεχασεις ολα τα φετινα ασχημα παιχνιδια

gerorge

Να θυμησω στον εαυτο μου οτι τα επομενα δυο παιχνιδια ειναι κεκλεισμενων των θυρων,πραγμα που χα ξεχασει οταν εγραφα το παραπανω σχολιο

Jose

Γιατι ειπε κανεις εδω μεσα να παρουμε Ζντοβτς για νεο προπονητη;

Subaris

Θελησες να απαντησεις με αυτον τον τροπο για το soft που φαβτιστηκε ο πριφτης?Αν ναι,να σου πω την αληθεια,τον χαρηκα εχθες κ τον ζντοβτς κ τον πρελεβιτς που εκανε σχεδον κατι αναλογο κ στην τενεριφη.Και δεν το λεω σαν καρφι για τον πριφτη αυτο.Τα πηραν στο κρανιο με τους κλοουν κ αντιδρασαν αναλογα.Αν εβλεπα ας πουμε κατι αναλογο με την μπανβιτ,θα το ευχαριστιομουν!Και ας εχανα με μεγαλυτερη διαφορα.Ετσι κ αλλιως δεν θα μου την εδιναν την νικη με καμια Παναγια ‘η κανεναν αλλαχ αν θες κ σαν τοπικο ηρωα!!

gerorge

Το θεμα ειναι οτι αν δεν εχεις κυρος σαν προπονητης(βλεπε Ομπραντοβιτς,Ιβκοβιτς),αυτα τα καραγκιοζιλικια περισσοτερο κακο θα κανουν στην ομαδα σου παρα καλο.Απλη γκρινια μηπως και επηρεαστουν εστω και λιγο φτανει,απο εκει και πανω δεν προσφερει κατι περα απο λαικη καταναλωση

Subaris

Σιγουρα δεν εννοω ρε συ να το κανουν κ συστημα.Ανθρωπος ειναι κ ξεσπασε.Δειχνει κ λιγακι πυγμη αν το θελεις.Και η αδικια σε πνιγει ειτε εισαι θεος,ειτε θνητος.Η γκρινια κουραζει κ ξεχνιεται,το ξεσπασμα σφαλιαριζει κ μενει,ιδιως οταν εχεις κ δικιο.Το αν αυτο κανει καλο ή κακο,δεν το ξερω να σου πω την αληθεια,αλλα σιγουρα τραβαει περισσοτερο προσοχη απο την απλη γκρινια.

Jim Patras

Είχε συμβεί πριν 40 ημέρες στον αγώνα Zalgiris Kaunas-CSKA Moscow.ΟΙ Ρώσοι είχαν σημαντική διαφορά στην 4η περίοδο μέχρι που αποβλήθηκε ο Sar.Jasikevicius & το μάτς γύρισε.Κάποιοι είπαν ότι ήταν τρικ..

Jim Patras

Ναι,με 2 Τ.Η συνέπεια είναι ίδια,αποβολή.

ghio

Το όνειρό μου για την ομάδα μας, είναι αυτός ο τύπος. Λες το καλοκαίρι κάνω αγωνιστικό μπάτζετ 4-4,5 εκ. και δελεάζεις το Σάρας να αναλάβει το project Άρης. Γνώστης Ελληνικής πραγματικότητας, προσωπικότητα, ξέρει τι σημαίνει Άρης, δε θέλει ακόμη να μπει στα πολύ βαθιά (απερριψε κρούσεις παο, μακάμπι, μπαρτσελόνα). Ναι είναι προπονητης στην Ευρωλίγκα, αλλά σε μία ομάδα με δεδομένα χαμηλό, για εκεί, ταβάνι, που συμμετέχει και σε ένα υποβαθμισμένο εθνικό πρωτάθλημα, η λογική λέει ότι από εκεί σύντομα θα φύγει. Άμα δει προοπτική (και λεφτά φυσικά) μπορεί και να πειστεί.

καπετάν Κανένας

Συμφωνώ κατα πολύ με το κείμενό σου Night(εκτός της αποπομπής Πρίφτη) και το 1ο σχόλιο του Gerorge,οπότε δεν θα επαναλάβω όσα είπε.Αλλά… -Μιλάτε οι περισσότεροι εδώ σαν να έχει φύγει ήδη ο Πρίφτης!Δεν ξέρω…Δηλαδή θεωρείτε οτι ο Λάσκαρης απ’το καλοκαίρι τουλάχιστον θα φέρει άλλον;Πως είστε τόσο σίγουροι;Αν πραγματι έχει παραιτηθεί 3 φορές κ δεν το δέχτηκαν γιατί να μην επαναληφτεί αυτό το σκηνικό και 4η και 5η φορά;Υπάρχει ένας έρωτας του ζεύγους Λάσκαρη προς το πρόσωπό του που δεν νομίζω οτι θα επηρεασθεί από τη φετινή μουχλιασμένη χρονιά…Έχω την αίσθηση δηλαδή πως γι’αυτούς ούτε κρύο,ούτε ζέστη-μπορεί να είναι και πετυχημένα… Περισσότερα »

kaptsik

Κι εγώ πιστεύω, ανεξάρτητα από το αν πρέπει να φύγει ή να μείνει ο Πρίφτης, ότι οι Λασκαραίοι τον θέλουν και μπορεί να τον κρατήσουν. Τα 2 επόμενα εντός παιχνίδια είναι χωρίς κόσμο. Αν δεν έχουμε απώλειες (μπορεί και να έχουμε) τότε το κλίμα όταν ξαναμπει ο κόσμος στο γήπεδο δε θα είναι τόσο χάλια. Θα δείξει. Πάντως ακόμα κι αν φταίνε οι βοηθοί, ο προϊστάμενος είναι ο Πρίφτης και η ευθύνη πάει σε αυτόν. Να γράψω κι ένα κουφό τώρα… Φαντάσου αντί να φύγει ο Πρίφτης και να αναλάβει ο Καμπερίδης, να φύγει ο Καμπερίδης για να του τα… Περισσότερα »

Arisaloskanis

συμφωνώ σε όλα κάπτεν. εκτός από το εύκολη ευρωπαική οργάνωση. τελικά δεν ήταν τόσο εύκολη εκ του αποτελέσματος. αποκλείστηκαν όλες οι ελληνικές ομάδες και σε αυτό πάνω να πω οτι η διαιτησία ήταν ολίγον τι άδικη και για τις τρεις. και δεν αναφέρομαι στην φάση με τον ζντόβτς.

xristos.bc

Αρχικά να πω ότι συμφωνώ σε όλα μαζί σου night εκτός από την ανανέωση του καμινγκς. Δεύτερον για ένα φίλο που ανέφερε το όνομα του κοουτς του Στέφανου Δεδα να πω το εξής:κατ’εμε είναι η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι για αντιπριφτης,διοτι:είναι τρομερός στην επιλογή ξένων παικτών και Αμερικανών και κοινοτικών,ξέρει να παίρνει ακόμα και από τους μέτριους το 100% των δυνατοτήτων τους,έχει πολλά επιθετικά συστήματα στο ρεπερτόριο του,από άμυνα αρκετά καλα(οποίος έβλεπε λίγο εθνική Σλοβενίας θα ξέρει).Από εκεί και πέρα ένα μεγάλο όνομα τύπου καζλαουσκας,πιανιτζιανι κλπ θα ήταν ωραίο στο άκουσμα αλλά το βλέπω κομματάκι δυσκολο!Αυτά.

gerorge

Βλεπω λιγο την πορεια του απο περσι που ανελαβε ως πρωτος και η αληθεια ειναι οτι μετα την φυγη Ζντοβτς η ομαδα βελτιωθηκε αισθητα και μπηκε και πλειοφ.Για επιλογες ξενων ομως δεν ειμαι σιγουρος.Ο ενας απο τους καλους ξενους(Rautins) ηταν εκει απο περσι,ενω ο αλλος(Denmon) εβγαζε ματια στην Τουρκια,οποτε το μονο αξιοπεριεργο ειναι που διαλεξε την Gaziantep.Γενικα ομως και με τον Δεδα θα ακουμε παλι τα ιδια για βοηθο κτλ απο την πρωτη μερα,οποτε δεν ψηνομαι παλι να φοβαμαι να διαβαζω εδω μεσα μετα απο οποιαδηποτε ηττα

xristos.bc

Gerorge δες λίγο και αυτους:Devon Jefferson,will cherry,ειδικά ο πρώτος είναι θωρηκτο κανονικο,βγάζει μάτια και φρυδια μαζί!Και κάτι άλλο,η Γκαζιαντέπ φέτος κοντραρε όλες τις μεγάλες στα ίσα.

gerorge

Ο δευτερος αν θυμαμαι καλα ηταν αυτος που επαιζε Αλμπα περσι.Δεν με ειχε γεμισει το ματι αλλα δεν ειναι κι ασχημος.O πρωτος κλασικος γυρολογος της υφηλιου αλλα φετος οντως κανει πολυ καλη χρονια

Jim Patras

Και εγώ το σκεφτόμουν..Τον είδα(ανέφερε &το όνομα του Cummings πάνω στην κουβέντα) μάλιστα την Παρασκευή στην ΕΡΤ..Έπαθε όμως μεγάλο χουνέρι από την Ironi που έχει μικρότερο budget.

xristos.bc

Jim Patras εντάξει και εμείς φέτος κερδίσαμε την μπανβιτ μεεγαλυτερο μπάτζετ και ένα Θίοντορ να κάνει πλάκα παντού και πάντα,έτυχε συμβαίνουν αυτα στα μικρομεσαία μπάτζετ.

Jim Patras

Ναι,σε αγώνα ομίλου..Αυτός αποκλείστηκε σε knock out φάση του FIBA Europe Cup.Εκεί μετράει περισσότερο.

kaptsik

Προφανώς είσαι περισσότερο ενημερωμένος για Δεδα που έγραφα πιο πάνω. Βασίστηκα στο ότι δεν έτυχε να ακούσω κάτι καταπληκτικό για αυτόν μέχρι να διαβάσω όσα έγραψες και στο ότι και ο Πριφτης περσι έκανε καλές επιλογές και πήρε τον καλό εαυτό των παικτών του.

Aizenbro

Το αγαπημένο μου θέμα…Από που να ξεκινήσω…Από τα εύκολα…Πάμε: – Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ επιθετικός. θέλω όλοι αυτοί που από τους φετινούς έλληνες θα κρατούσαν Καββαδά και Γιάνκοβιτς, να μας πούνε ποιους Έλληνες θα φέρουν ( όχι ποιους φαντάζονται ότι μπορεί να φέρουν, ποιους ρεαλιστικά μπορούν και θέλουν) – Αν είναι να αλλάξει προπονητής θα πρέπει για μένα να έρθει κάποιος για να κάνει σχεδιασμό για του χρόνου. Όποιος μα όποιος και να είναι αυτός. Δεν θα είχα πρόβλημα να πάρει και ακόμη μία ευκαιρία ο Πρίφτης, αν και ο κόσμος φαίνεται να μην το θέλει και αυτό σίγουρα καλό… Περισσότερα »

Jim Patras

Ναι,όμως αποκλείστηκε από μια ομάδα που σαρώνει ό,τι βρει στο διάβα της.Πήρε το leaders cup,έχει ρεκόρ 18-2 στην Γαλλία,1η στον όμιλο…

Jim Patras

Εγώ μετά από 2 χρόνια που ζητούσα την αποχωρηση του coach,άλλαξα το έργο 1 εβδομάδα πριν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος..Από εκείνο το σημείο θεωρώ ότι έπαψε να έχει νόημα η αλλαγή προπονητή..Επιιθυμώ να μείνει μέχρι τέλους και να πιει μάζι μας το πικρό cocktail που έφτιαξε..
Για τον W.Cummings έχω εκφραστεί πολλάκις από το Φθινόπωρο..Πολύ καλός για το Ρέθυμνο,σε ουδεμία περίπτωση για point g.στον ΑΡΗ.

kostasjacob

Να πω και εγω τα δικά μου: απο Έλληνες κρατάς ξανθοπουλο καββαδα Τσαιρελη μουρτο Ζάρα Χρηστίδη συμτσακ κατ εμε ο φλιωνης δε κανει δε μπορει ο διπλαρος οςο τον ειχα δει μ αρεσε πιο πολυ δε θα ηθελα κάποιους απ αυτους αλλα δεδομένου οτι η δεξαμενή Ελλήνων ειναι απελπιστικά μικρη πρεπει να μείνουν…. Απο Έλληνες λοιπον οι ρεαλιστικές λύσεις ειναι οι εξής: πατ καλαθης,αθηναιου,κατσιβελης,γιανκοβιτς τουντζιαρακης,γκικας καλώς ή κακώς δεν υπαρχουν αλλοι στα στανταρ μας απ αυτους δυο που θα ηθελα σιγουρα ειναι καλαθης αθηναιου, για τους ξένους αν μείνει ο καμινγκς θα ειναι μεγάλη επιτυχία, φέτος ο παικτης αυτος αδικήθηκε… Περισσότερα »

Jose

Νομιζω οτι το σχολιο σου επρεπε να γινει σε ιστοσελιδα του Ρεθυμνου και οχι του Αρη!

kostasjacob

Να σου θυμίσω που έπαιζαν πριν οι γουοτερς, μασει, Χαγκινς,χαντερ του Ολυμπιακού και ΝΥΝ της Ρεάλ; Εκτος αυτου και εγω το Wanamaker θα ηθελα αλλα με την εφορία που υπαρχει στην ελλαδα δεν γινεται ο αρης ας πουμε με 1,6 εκατ με την εφορία παει κοντα στα 2,3

kaptsik

Μπροστά στα καμάρια μας οι ξένοι που λες φαντάζουν καλύτεροι. Εγώ θα τους πλαισίωνα με 2 παικταραδες των 400.000 που θα ήμουν σίγουρος ότι θα βγουν μπροστά στα δύσκολα.
Μία ένταση (ίσως ήταν απλά σχήμα λόγου) ο hoopfellas περισι ευλογούσε την επιλογή του Μαρμπλ

kostasjacob

Σχήμα λόγου ηταν ναι αλλα και παλι δε θυμαμαι να έγραψε για μαρμπλ τιποτα το σπουδαίο το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχε πει ειναι ουι δεν ειναι ο κακός παικτης που πιστεύουμε οτι ειναι και εγω το π