Πάμε στον Νίκο Λάσκαρη. Πλέον δεν είναι απαραίτητο να επαναλάβουμε αυτά που σημειώνουμε εδώ και καιρό καθώς και ο τελευταίος φίλος του Άρη αντιλήφθηκε το μέγεθος του προβλήματος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είναι ενήμερος για ένα σχέδιο εξόδου της ομάδας από την κρίση, δεδομένης της ύπαρξης προβλήματος ρευστότητας και της τωρινής αδυναμίας (του κ. Λάσκαρη) να το επιλύσει.

Αυτή τη στιγμή ο Άρης δεν χρειάζεται αφορισμούς και πινγκ πονγκ ευθυνών, αλλά συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων που βρέθηκαν στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο συμπεριλαμβανομένου και του Νίκου Λάσκαρη ο οποίος μίλησε μέσω skype. Το σχέδιο εξόδου της ΚΑΕ από την κρίση δεν περιλαμβάνει την αφαίμαξη του Νίκου Λάσκαρη, όπως κακώς διαρρέεται από ανθρώπους που δηλητηρίασαν τη σκέψη του μεγαλομετόχου, αλλά παροχή βοήθειας έναντι εγγυήσεων (από ανθρώπους που ουδέποτε έχουν δραστηριοποιηθεί παραγοντικά στην ΚΑΕ) και διαχείρισης της καθημερινότητας της ομάδας, έως ότου ο ιδιοκτήτης πατήσει γερά στα πόδια του.

Κάποια στιγμή, ο Άρης θα πρέπει να πάψει να είναι χώρος… ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και έκφρασης αντιπαθειών. Σε τελική ανάλυση δεν έχει αυτή την πολυτέλεια. Ήδη απλώνεται η δυσαρέσκεια του κόσμου του οποίου οι προσδοκίες ήταν πολύ υψηλότερες, γι’ αυτόν τον λόγο (δικαιολογημένα) δυσκολεύεται να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα. Ενδεχομένως σε 3-4 μήνες η κατάσταση να επανέλθει στα επίπεδα στα οποία θα ήθελαν όλοι. Αυτή τη στιγμή όμως ο υποθετικός λόγος είναι ο πιο ακατάλληλος, δεν ωφελεί κανέναν και κυρίως τον Άρη που χρειάζεται άμεση λύση.

https://www.gazzetta.gr/basketball/article/1116798/i-epohi-ton-idioktiton

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Yannis

Την άποψη μου για τον Λάσκαρη τι ξέρετε. Όσο αναφορά την ομάδα η αλήθεια είναι και ο λασκαρης να μην είχε πρόβλημα ρευστότητας πάντα θα παίζαμε μεταξύ 3ης 4ης θέσης γιατί κακά τα ψέματα οι δυο των Αθηνών είναι μπροστά κατά μια κατηγορία. Όποτε βάση των συγκυριών, άμα ειδικά ξεμπλοκάρει η κατάσταση με τα οικονομικά, θεωρώ ότι έχουμε μια σχεδόν ιδανική κατάσταση με έναν προπονητή που μπορεί να φτιάξει τις βάσεις για κάτι καλό για τα επόμενα χρόνια. Από τους μικρούς 2 να μας βγουνε είναι είναι μια καλή αρχή. Δεν ψάχνω να βρω στον φλιωνη και στον διπλαρο τον επόμενο Γκάλη, Σπανούλη κτλ, αλλά αυτούς τους Έλληνες που μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό σε μερικά χρόνια. Και με τον Γιαννάκη μπορεί να γίνει. Και ούτε τρέλα μπατζετ θα χρειαστούμε αλλά ένα προγράμμα που σε δυο χρόνια δεν θα λέμε πουλάμε αλλά περνούμε καλύτερους παικτες. Και να έχουμε την υπομονή ότι ναι κάποια χρόνια μπορεί να είμαστε και εκτός τετράδας. Αλλά να δημιουργήσουμε κάτι που να πάρει τίτλους σε 3 με 5 χρόνια, με σταθερή αφοσίωση σε ένα πλάνο. Όχι στη πρώτη στραβή φύγε εσυ έλα εσυ και σε αλλάζουμε προπονητή γιατί δεν διώχνουμε τους ξένους, να Άρης είμαστε κτλ κτλ. Όταν το καταλάβουμε αυτό τότε θα πάμε μπροστά.