Η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού κάλεσε και πάλι τον Δημήτρη Γουλιέλμου να δώσει κάποια συμπληρωματικά έγγραφα. Από την πλευρά του μεγαλομετόχου πάντως υποστηρίζεται ότι είναι μια τυπική διαδικασία που περισσότερο αφορά τον προηγούμενο ιδιοκτήτη παρά την νέα ιδιοκτησία

Πηγή: Η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού ξανά καλεί τον Γουλιέλμο | Yellow Radio

Και για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο:

Ακρόαση Δημητρίου Γουλιέλμου ενόψει του άρθρου 77Α παρ.6 του ν.2725/1999 και της παραβίασης της διάταξης του άρθρου 69Α  παρ.1 και 2 του ν.2725/1999.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-7-18

 

Λοιπόν το Άρθρο 69Α παρ.1 και 2 λέει:

Και το 77 , μιλάει για το πρόστιμο που επιβάλλει:

Άρα λείπει κάτι από τα παραπάνω χαρτιά , υποθέτω το τριετές επιχειρηματικό σχέδιο;

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ody

Πάντως αυτά που διαβάζω εγώ αναφέρονται σε αυτόν που αγοράζει, όχι σε αυτόν που πουλάει τις μετοχές.

Ody

Ακριβώς. Το ρεπορτάζ όμως λέει: “Από την πλευρά του μεγαλομετόχου πάντως υποστηρίζεται ότι είναι μια τυπική διαδικασία που περισσότερο αφορά τον προηγούμενο ιδιοκτήτη παρά την νέα ιδιοκτησία”.

Bilias6

Δε τα ξες αυτα ρε οντι? Να αεριστει ο Γουλιελμος θα πουν οτι το κανε ο Λασκος. Μια ζωη αυτα κανουν τα παπαγαλακια. Τεσπα, και γω πιστευω οτι ειναι κατι με το τριετες πλανο. Μηπως πηγε και διαμαρτυρηθηκε εκπροσωπος παικτη?

Το άρθρο του yellow από την αρχή είχε τον τίτλο για πρόστιμο;
Κι αυτό είναι το χειρότερο πιθανό ως ποινή,ξέρουμε;

Sam Vincent

Πιστεύω πως το θέμα είναι τυπικό . Γιατί να έχει πρόβλημα ο Γουιλ να υποβάλει ένα τριετές πλάνο ? Μιας μέρας δουλειά ,κάποια νούμερα τα οποία δεν είναι και απολύτως δεσμευτικά αφού κάθε χρόνο μπορείς να τροποποιείς το πλάνο αιτιολογημένα , και οι ορκωτοί εξετάζουν μόνο αριθμούς ? Ίσως εις γνώση του και ίσως περιμένοντας και κάποιες απαντήσεις ή κάποια αποτελέσματα ,να μην έκαναν το πλάνο γνωρίζοντας πως μπορούν να γλυτώσουν το πρόστιμο .