Η διοίκηση της ΚΑΕ περίμενε πως και πως την οριστική διευθέτηση του συγκεκριμένου θέματος προκειμένου να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση εισιτηρίων διαρκείας, γιατί είναι γεγονός πως και αυτό το καλοκαίρι χρειάζεται όσο τίποτα άλλο την οικονομική στήριξη του κόσμου της ομάδας.

Από τη στιγμή που στο Παλέ θα επιτρέπονται 4.250 φίλαθλοι (το 80% της χωρητικότητας), η ΚΑΕ προφανώς και θα ευελπιστεί το 40-50% τουλάχιστον να καλυφθεί με κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, στόχος που αν επιτευχθεί, θα σημαίνει μεγάλη οικονομική ανάσα στη προσπάθεια για επιστροφή σε μια κανονική λειτουργία.

Πηγή: Η επιστροφή του κόσμου στο Παλέ και η άμεση ανάγκη για… διαρκείας στο μπάσκετ! – pressaris.gr

Αν η ΚΑΕ περιμένει 2 χιλιάδες διαρκείας την κάτσαμε τη βάρκα…

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atsakala

Ο τσαλμπουρης είναι οκ και αναβάθμιση επιθετικά στην θέση του σλαφτσακη, αλλά αμυντικά; ο σχιζας μου αρέσει παίζει άμυνα και έχει καλό σουτ, αλλά στο 2, 3 έχεις backup νετζηογλου, σιδηροηλιας και για βασικός δεν είναι

vaggelaris

Την ενεργεια που εβγαζε ο σλαφτσακης ουτε στο ονειρο του ο τσαλμπουρης. Ο οποιος κ επιθετικα ενα ματς εκανε με εμας που ξεσκιστηκε στα τριποντα. Δεν ειναι ουτε 3 ουτε 4 ουτε 5. Για αυτο κ δε στεριωσε πουθενα. Προφανως θα τον εχουν για μπακ απ του ξενου 4αριου. Οσο για σχιζα τι να τον κανεις? Αν παρεις 2αρι ξενο θα χεις μπακ απ νετζηπογλου κ με 3αρι ξενο τον σιδηροηλια. Αυτος γιατι να τρωει χρονο απο τους μικρους? Τι μαλακιες πανε να κανουν? Στον ασσο λογικα θα παρουν αμερικανο μαζι με φλιωνη(?) κ εναν ακομη. Με τα λεφτα που ΔΕΝ υπαρχουν τι παικτες να βρεις?