Η Μαρία Ιωαννίδου η αδερφή του Γιώργο Ιωαννίδη, ενός παιδιού που η μοίρα του έμελλε να περνάει τώρα έναν δύσκολο «Γολγοθά» φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και μίλησε για την επιστροφή του αδερφού της στο σπίτι μετά από 22 Μήνες.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό X-PRESS» με τον Γιώργο Τότσικα:

Επέστρεψε στο σπίτι του και είναι η πρώτη φορά που τον βάλαμε να κάτσει έτσι όπως τον είδατε στις φωτογραφίες επειδή μας το ζήτησαν οι γιατροί, ο Γιώργος είναι πάρα πολύ χαρούμενος, όταν φτάσαμε με το ασθενοφόρο στο σπίτι και ήμασταν έτοιμοι να μπούμε μέσα το αισθάνθηκε, έβλεπε την γειτονιά και έκανε σαν ένα μικρό παιδάκι που πάει πρώτη φορά στο λούνα παρκ, τόση μεγάλη ήταν η χαρά του και η συγκίνηση.

Τώρα συγκεκριμένα του είπε ότι θα μιλήσω στο ραδιόφωνο του Άρη και αυτός άνοιξε τα μάτια του και κοιτούσε επίμονα και χαρούμενα. (Ο Γιώργος ακούγοντας ζωντανά από το Yellow Radio ένα σύνθημα του Άρη, κουνούσε χαρούμενα το κεφάλι του και έκανε ματάκια, παίρνοντας πραγματική δύναμη από την αγαπημένη του ομάδα). Ο Γιώργος όλη μέρα ακούει και βλέπει ότι έχει Άρη, κανάλια, ραδιόφωνα, είναι κολλημένος εκει.

Source: Η επιστροφή του Γιώργου στο σπίτι, η «πηγή» δυναμής του και το ευχαριστώ στον κόσμο του Άρη | Yellow Radio

Κουράγιο στην οικογένεια του και σε όλες που έχουν τέτοια θέματα , ξέρω πόσο δύσκολο είναι για όλους.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Subaris

Αντε με το καλο να ακουσει κ την καλυτερη ειδηση σημερα, να χαρει ακομη περισσοτερο το παιδι την επιστροφη στο σπιτι του!