Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης ο Δήμος Ευρώτα αποφάσισε και έγινε γνωστό στην Ε.Ο.Κ, να βραβεύσει Σωματεία, Συλλόγους και Προσωπικότητες που τίμησαν και διακρίθηκαν στον Αθλητισμό. Μεταξύ των άλλων ο Δήμος Ευρώτα θα απένειμε τιμητική διάκριση στους αδερφούς Πετρόπουλου και στον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης, κ. Παναγιώτη Γιαννάκη, με την ευκαιρία συμπλήρωσης τριάντα (30) χρονών από το μεγάλο άθλο κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Κυπέλου και ξεκινήματος ενός ονείρου που συνεχίζεται και σήμερα με τις νεότερες γενιές. Αυτή ήταν η απόφαση του Δήμου Ευρώτα ως Ευρωπαϊκή Πόλη των Σπορ 2017 ως ελάχιστη ένδειξη τιμής απέναντι σε μια μεγάλη Εθνική Ομάδα που μας χάρισε ελπίδες και αισιοδοξία!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ) και ο Πρόεδρος της με εντελώς αδιανόητο και απαράδεκτο τρόπο και κατά παράβαση του Αθλητικού Ιδεώδους θέλησαν να απαγορεύσουν την τελετή βράβευσης για τους δικούς τους προφανώς λόγους, που καλούνται να εξηγήσουν στη Φίλαθλη Ελλάδα.

Είναι πρωτοφανές στον οικοδεσπότη που επιχορηγεί την τελική φάση του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Εφήβων να επιβάλλεις με αυταρχικό και τελεσίδικο τρόπο, απαγορευτικούς όρους για το εάν και ποιους ο Δήμος Ευρώτα θα βραβεύσει και μάλιστα εντός των χρονικών ορίων του τελετουργικού προγράμματος.

Πηγή: Mε αποκλειστική ευθύνη της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης (ε.ο.κ) ακυρώνεται η διοργάνωση του 44ου πανελληνίου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης έφηβων στο δήμο Ευρώτα

Είναι απίστευτο!!!!

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

Ξεφτίλα!