Η ΕΟΚ “έκοψε” Καμπερίδη λόγω… Γιαννάκη!

 

Ως γνωστόν ο συνεργάτης του “Δράκου” δέχθηκε πριν από έναν μήνα πρόταση από τους Σκουρτόπουλο και Μίσσα για να στελεχώσει το τεχνικό τιμ της Εθνικής, την οποία όπως ήταν φυσιοολογικό και δέχθηκε. Αλλά τα δεδομένα ανατράπηκαν περίπου πριν από δέκα ημέρες.

Ο Σκουρτόπουλος είχε νέα επικοινωνία με τον Καμπερίδη για να τον ενημερώσει ότι τελικά δεν θα συνεργαστούν. Επίσημη αιτιολογία δεν υπήρξε, σύμφωνα όμως με την εφημερίδα “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!” ο Καμπερίδης “κόπηκε”από την Εθνική εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη που αποτελεί persona non grata για την ΕΟΚ! Μία απόφαση που αποδεικνύει το κόμπλεξ της Ομοσπονδίας με τον ΑΡΗ και τον Γιαννάκη όπως και τον… αξιοκρατικό τρόπο που συνεχίζει να λειτουργεί.

Τα συμπεράσματα, δικά σας…

 

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Arisaloskanis

δυστυχώς ο σάββας τρώει από παντού ρίξιμο

Jim Patras

Πριν 6 μήνες άλλαξαν τον τόπο διεξαγωγής του Πανελληνίου πρωτάθληματος και μάλιστα 1 εβδομάδα πριν την έναρξη του μεταφέροντας το,από την Λακωνία στην Πιερία επειδή στα πλαίσια του τουρνούα ο Δήμος Ευρώτα είχε την πρόθεση να βραβεύσει τον Π.Γιαννάκη.. Σε αυτό θα κολλούσαν…

kaptsik

Σε κάθε άλλη περίπτωση δε θα το πίστευα αλλα με δαυτους στην κεφαλή της ΕΟΚ…