Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι δύο παίκτες το αίτημα για την καταβολή τόκων (δεν υπάρχουν και προσαυξήσεις και αυτό είναι μια απαραίτητη διευκρίνιση) δεν έχει να κάνει ούτε με εκδικητικότητα, ούτε με έκφραση εμπάθειας προς τον Άρη.

Ζητούνται οι τόκοι, διότι τα οφειλόμενα που έχουν λαμβάνειν οι παίκτες και τα διεκδικούν δικαστικά, έχουν συγκεκριμένα έξοδα τα οποία επιβαρύνονται οι ίδιοι, ενώ υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και επίσης είναι χρήματα τα οποία φορολογούνται οι ίδιοι και όχι η ομάδα. Αν πληρώνονταν οι παίκτες στην ώρα τους η φορολογία θα ήταν υποχρέωση της ομάδας, τώρα όμως συμβαίνει το αντίθετο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι παίκτες να χάνουν χρήματα από τα δεδουλευμένα τους, ενώ έχουν ήδη δεχθεί σημαντικές μειώσεις (125.000 ευρώ ο Βεργίνης και περισσότερα ο Τσαϊρέλης), γι’ αυτό και ζητούν τοκισμό

Πηγή: Η εξήγηση της πλευράς Βεργίνη – Τσαϊρέλη για τους τόκους – PRESSARIS

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
spire

Οτι πρεπει να δωσουν και εξηγησεις..

Θεσσαλονικιοι κι οι δυο φοβούνται τουσ Ιουδαίους τησ πολησ.

Καλά στο fb κάτω απτό άρθρο ο άλλος έγραφε να τους στείλουμε 2 βδομάδες στο νοσοκομείο. Τραγικό.

Για Τσαι δεν ξερω γιατί θυμαμαι που είχε λογοφερει με τον ντοριαν γκρει μας !αλλά ο Βεργινησ είναι ψυχούλα !τον έχω γνωρίσει

dorian gray

Καλά θυμάσαι, στην ακριτική Φλώρινα, σε παωκομάγαζο…

ChrisSiak

Έλα ντε. Το να πιάνουμε πάτο σαν ομάδα το δέχομαι πιο εύκολα απ το να πιάσουμε πάτο σαν φίλαθλοι ομάδας. Και τους δίνει η διοίκηση τώρα βορά στον κάθε καμένο χρήστη σοσιαλ που το παίζει μάγκας πίσω απ το πληκτρολόγιο.

Ian 73

Απαράδεκτα πράγματα ,προς δυο παίκτες που έχουν δείξει καλή θέληση ουκ ολίγες φορές .
Εμένα πάντως αυτή η στάση της διοίκησης μου δείχνει ένα πράγμα:Απόλυτη απελπισία .Αν φτάσαν στο σημείο να φέρονται έτσι στον Τσαιρελη που του χρωστάμε λεφτά από τον την εποχή του Πελοποννησιακού πολέμου ,είτε δεν έχουν τσιπα (που δεν θέλω να το πιστέψω) είτε είναι τελείως απεγνωσμένοι .