Ομάδα παραγόντων με επικεφαλής τον Λευτέρη Αρβανίτη ενδιαφέρεται να αναλάβει το μάνατζμεντ ή ακόμα και να πάρει μετοχές της ΚΑΕ Άρης.
Με αφορμή, όμως, αυτό το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, πληροφορίες του Sport24 αναφέρουν πως ομάδα παραγόντων του Άρη την προσεχή Δευτέρα θα καταθέσει μια πρόταση στον Νίκο Λάσκαρη. Ο Λευτέρης Αρβανίτης εκπροσωπώντας την ομάδα παραγόντων ενημέρωσε ήδη προφορικά για τις προθέσεις που υπάρχουν και στην αρχή της επόμενης εβδομάδας θα γίνει και επίσημα η πρόταση, που θα συνοδεύεται με ποσό της τάξης των 500.00 ευρώ. Είτε για παραχώρηση του μάνατζμεντ για κάποιο διάστημα, είτε για εξαγορά μετοχών. Βασική προϋπόθεση για το δεύτερο είναι να υπάρξουν εγγυήσεις από πλευράς Λάσκαρη, είτε για το σύνολο του ποσού (για το θέμα μάνατζμεντ), είτε να μην γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (αν αγοραστούν μετοχές).
Πηγή: Η εναλλακτική πρόταση στον Λάσκαρη για το μπάσκετ του Άρη… – Άρης – SPORT 24
Μας διαβάζει κι ο Καβαλιεράτος 😛
Και ο Βλαχοπουλος πανω-κατω λεει για μια προταση οποτε νομιζω πρεπει να θεωρειται επισημο οτι ο Αρβανιτης ισως βρηκε προσωρινη(??) λυση
Εχει ήδη χαθεί πάρα πολύς χρόνος, δεν πρέπει να χαθεί άλλος. Αύγουστο έχουμε ήδη ο οποίος είναι γενικά νεκρός μήνας και δεν έχουμε κάνει τίποτα, και και έχουμε ένα κάρο θέματα ανοιχτά, πρέπει να γίνουν αυτά άμεσα και να προχωρήσουμε. Δεν ξέρω τι έχει βάλει ο Λάσκαρης μέχρι τώρα στην ομάδα αλλά αυτή τη στιγμή δε μπορεί να βοηθήσει και κάνει κακό οπότε ας παραδώσει όσο γρηγορότερα να σώσουμε ό,τι σώζεται
Ας ελπίσουμε να δεχτεί την πρόταση ο Λάσκαρης …Είναι η ευκαιρεία του να δείξει ότι ενδιαφέρεται πιο πολύ για το καλό της ομάδας και οχι για την προσωπική του προβολή…Μακάρι να είναι τελικά τόσο μάγκας και να επιστρέψει σύντομα δριμύτερος και με γεμάτες τσέπες…(ποτέ δε θα γίνει κατά τη γνώμη μου αυτό …)
Σε περίπτωση που δεν δεχτεί μπαίνουμε σε άλλες καταστάσεις,στη ζώνη του λυκόφωτος,δεν θέλω καν να το σκέφτομαι….
Επίσης παιδιά , ήθελα να το πω και πριν.
Οι κύριοι Αρβανίτης-Ρούσσος-Χριστοφορίδης-Πανταζής-Νικολός είναι μέλη του ΔΣ και γνωστοί Αρειανοί. Αυτοί ξέρουν την κατάσταση καλύτερα από εμάς και σίγουρα προετοίμαζαν αυτή τη λύση καιρό τώρα. Τους εμπιστεύομαι . Γιατί τους εμπιστεύομαι ; Γιατί πάνω κάτω είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μας πήραν από τη διάλυση και μας έσωσαν. Το ίδιο θα κάνουν και τώρα.
Ο Χριστοφοριδης νομιζω ηταν αυτος που εκανε τη πρωτη γνωριμια με Λασκαρη
Edit:Δεν το λεω επειδη εκανε λαθος,απλα για να επιβεβαιωσω ή οχι τη μνημη μου
Νομίζω ναι
Και εγώ το ίδιο νομίζω..Όμως έχω την εντύπωση ότι πριν 1 μήνα παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ.της Κ.Α.Ε.κάτι αξιοπερίεργο..Δηλ.μόλις τα σύννεφα στη σχέση έγιναν έντονα δεν έφυγε ούτε ο γαμπρός,ούτε η νύφη,αλλά ο κουμπάρος!
Δεν θυμαμαι κατι τετοιο και δεν βρηκα καποιο αρθρο που να το επιβεβαιωνει με μια προχειρη αναζητηση.Αντιθετως βρηκα ενα αρθρο του Σκουντη που γραφει οτι την πρωτη επαφη με τον Λασκαρη την ειχε ο αλλος νομικος ο Σφυρης.Αρκετα πιθανο και μαλλον τους μπερδεψα
Μμ μπορεί να ήταν ο Σφυρής
Δλδ να καταλάβω. Εχω εγώ μια επιχείρηση και εχω ορισει εναν πρόεδρο. Και αυτος μου καταθέτει πρόταση να πάρει τις μετοχές μαζί με άλλους συνεργάτες του. Να η αντιπολίτευση που ψάχναμε!!
Τέτοιες αποφάσεις δεν παίρνονται με διορία ως την Δευτέρα. Αν θελει οι παρεα του Αρβανίτη ,ως Αρειανοι που ειναι ,να βοηθησουν κ οχι οι μετοχες δίνουν τα λεφτά στην ΚΑΕ και απλά δημιουργουν καρτέλα.
Δεν είναι η παρέα του Αρβανίτη , ούτε Αρειανοί , καινούριοι που θέλουν να μπουν είναι . Δε θα το κάνουν με καρτέλα και καλά κάνουν. Μόνο έτσι γίνεται η δουλειά.
Και ο ιδιοκτητης αν βρει τα λεφτα για την ομαλη λειτουργια της εταιρειας δινει πισω στους αλλους επιχειρηματιες οσα εδωσαν και συνεχιζει να ειναι αυτος ιδιοκτητης χωρις την αδεια τους.Δεν καταλαβαινω σε ποιο σημειο κολλας;Αν ο ιδιοκτητης ειναι αναμεσα σε μια τετοια λυση και την πτωχευση ελπιζω να διαλεξει αυτην την λυση
Δες το έτσι. Είναι δανεισμός με οψιόν αγοράς. Δανείζονται το μάνατζμεντ της ΚΑΕ . Αν πάρουν τα λεφτά τους πίσω μέχρι μια ημερομηνία τότε αποχωρούν , αν όχι τα παίρνουν σε μετοχές.
Αγορα ειναι γιατι ξερουν καλυτερα απο εμας οτι ο Προεδρος δεν εχει να πληρωσει ουτε θα εχει στο κοντινο μελλον. Για αυτο και λεω οτι δε θα το δεχτει ο Λασκαρης.
Τι θα κερδισει ομως αν μεινει με το ζορι;
και να μην το δεχτεί τι θα κάνει. Πλέον δεν έχει χρόνο , όλα θα σκάσουν στα χέρια του και δε θα έχει που να κρυφτεί. Έτσι αγοράζει τουλάχιστον χρόνο.
Προσωπικά εξακολουθώ να πιστεύω οτι ο Λάσκαρης θα βρει την λύση. Είμαι απο τους ελάχιστους μαλλον. Επίσης σαν σύλλογος θα πρέπει να του φερθούμε οπως του αξίζει,χωρις αχαριστία. Και στην τελική αν αν έχω απλήρωτους παίκτες ας τους εχω με διοίκηση Λάσκαρη μήπως βρεθεί λύση παρά με Αρειανους τυπου Αρβανίτη που το μόνο που θα κάνουμε θα είναι ο σταυρός μας. Ο άνθρωπος που θα ωθήσει τον Λάσκαρη εκτός ΑΡΗ χωρίς να έχει έτοιμο καποιον μεγαλύτερο πρέπει να λογοδοτήσει στην ιστορία του συλλόγου.
Ο άνθρωπος που ωθεί τον Λάσκαρη εκτός Άρη , είναι ο Λάσκαρης. Κανείς άλλος. Και επειδή ακριβώς δεν του φερθήκαμε αχάριστα έχει ακόμα την ευκαιρία να το γυρίσει και να γυρίσει.
Ένας όμορφος τρόπος να τελειώνουν τα ψέματα και οι αναβολές ειρηνικά
Ετσι ειναι φιλε μου, αν δεν εχεις νυχια να ξυστεις…
Παντως και αυτος ο Λασκαρης αλλες γνωριμιες δεν εχει για να κλεισει καμια χορηγια? Πριν κανα χρονο με τον Προεδρο της Δημοκρατιας συναντηθηκε.
Τεσπα ας ελπισουμε να γινει το καλυτερο για τον Αρη.
Έλα ντε… Τάχα έκανε συμφωνίες ανάμεσα σε κολοσσούς οικονομικούς και δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει ένα ξεροκομματο για την ομάδα;
Εγώ λέω ότι ο Night είναι ο Αρβανίτης!
Μπα δεν μπορώ να είμαι τόσο trendy. Με φόρμες και σκισμένα τζιν κυκλοφορώ
… για ξεκάρφωμα!
Μπρους Γουεϊν = Μπατμαν,
Κλαρκ Κεντ = Σουπερμαν,
Ναϊτ Οντιτ = Αρβανιτης!!!
Να δειτε που στο τελος ο Ναϊτ θα εχει και υπερδυναμεις…
…ή κάποιος πολύ κοντά του, ίσως. Είναι κατά κάποιον τρόπο insider… I like it!
που ειναι ενας teotsex με τις πληροφοριες του, οταν τον χρειαζεσαι????
Εχει επιβεβαιωσει ο teotsex σε αλλο αρθρο ολα αυτα που γραφονται. Ο Toby δε εγραψε πως ηδη δεχτηκε ο Λασκαρης και μεχρι τελος της επομενης εβδομαδας θα εχει επισημοποιηθει το deal.
Δέχτηκε και το πανε στο γραπτό. Συμβάσεις κτλ. Υπογραφές δεν έπεσαν προφανώς. Από βδομάδα τα σπουδαία.
Ουσιαστικά ο Λάσκαρης ζήτησε γραπτώς την πρόταση για να την μελετήσει και να δει τους όρους που προτείνουν οι επιχειρηματίες που θα βάλουν το ποσό.Μέσα στη βδομάδα θα δώσει το τελικό ΟΚ ο Λάσκαρης και θα τρέξουν οι εξελίξεις.Υπάρχει μία φήμη ότι αν αρνηθεί θα τον αφήσουν μέχρι και οι δικοί του άνθρωποι.
Λογικά τη Δευτέρα ή αργότερο την Τρίτη θα έχουμε οριστικές εξελίξεις.Δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο ο Λάσκαρης.Ήδη το έχει τραβήξει ως εκεί που δεν πάει.Δεν νομίζω ότι θα αρνηθεί την πρόταση διότι μετά πραγματικά θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου
Τεο έμαθες τπτ ονόματα ή background? Λέγεται πως δεν ειναι Ντιμης κτλ. Αλλα ατομα που δεν εχουν ασχοληθεί ξανά.
Δεν επιθυμούν ακόμα να δημοσιοποιήσουν τα ονόματά τους.Δεν ξέρω κάποιο όνομα ειλικρινά.Ο Ντίμης είχε πει πως δεν επιθυμεί να δώσει λεφτά στον Άρη είτε στο μπάσκετ είτε στο ποδόσφαιρο.Δεν νομίζω να έχει ακουστεί ξανά το όνομα των επιχειρηματιών αυτών στο ρεπορτάζ του μπασκετικού Άρη.
Για να δούμε από βδομάδα θα μάθουμε. Μακάρι να πάνε όλα καλά και για την ομάδα μας και για την οικογένεια Λάσκαρη. Εύχομαι να ξεμπλεξουν κάποια στιγμή και εδώ είμαστε αν λυθούν όλα τα ξαναλέμε.
Αντε μπραβο να αρχισουν καποιοι παλι να βιοποριζονται απτην δημοσιογραφια.
Απο Δευτερα σε Δευτερα 2 μηνες τωρα μας εχουν πρηξει τα..αμελετητα.Καθε πρωι με τη τσιμπλα στο ματι ακομα μπαινω στα σαιτ με την ελπιδα να δω επιτελους ενα χαρμοσυνο νεο αλλα τιποτα..Ελεος ρε Λασκαρη απορω πως κοιμασαι τα βραδια
Υ.Γ.Μηπως τελικα ο Αρβανιτης ειναι ο teo..?
Πραγματικά είναι εντυπωσιακό αυτό νε τον Teo…! Λες να είναι; χαχαχα
Όχι παιδιά δεν είμαι ο Αρβανίτης.Απλά τυχαίνει να γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην ομάδα.Ένας απλός οπαδός του Άρη είμαι και εγώ που αγωνιά για το μέλλον της ομάδας.
teo πριν κανα μήνα είχα γράψει σε σχόλιο μου πως η μόνη λύση για να φύγει ο Λάσκαρης είναι η πώληση των μετοχών με δυνατότητα επαναγοράς!! Η ΠΩΛΗΣΗ όμως!! Το μάνατζμεντ θεωρώ πως κρύβει παγίδες και για τις δύο πλευρές (για την πλευρά του Λάσκαρη λίγο με νοιάζει) και δίνει δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να επανέλθει στην ομάδα χωρίς να έχει τις δυνατότητες! Πιστεύεις πως αυτοί που θα έρθουν στην ομάδα (αν τελικά το καταφέρουν) γουστάρουν να συνεχίσουν και μετά το τέλος της χρονιάς?? Τα 500.000 να τα κάνουν 1.000.000, τα 1.000.000, 2.000.000?? Έχουν μακροπρόθεσμο πλάνο για την ομάδα ή βοηθάνε… Περισσότερα »
Oι άνθρωποι που έκαναν αυτή την πρόταση θεωρούν ότι ο Λάσκαρης δεν θα μπορέσει να τους επιστρέψει τα 500 χιλιάρικα και έτσι ουσιαστικά θα τον απομακρύνουν από την ομάδα.Σε περίπτωση που ο Λάσκαρης μετοχοποιήσει τα χρήματα που έβαλε(ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι κοντά στα 2.5 εκ) τότε πάλι αποκτά τον έλεγχο της ομάδας όντας ο μεγαλομέτοχος. Ο Λάσκαρης είχε πει ότι μπορεί μέσα στον Οκτώβριο να φέρει ένα ποσό αρκετά μεγάλο έτσι ωστε να χρηματοδοτήσει την ΚΑΕ και να λυθούν όλα τα προβλήματα.Είχε ακουστεί ότι θα φέρει 2 εκ ευρώ.Φυσικά κανένας δεν τον πιστεύει πλέον.Να δούμε αν τελικά δεχθεί την… Περισσότερα »
Σημαντικό ποσό το 1 εκατ?? Όχι αλλοι ψιλικατζηδες στον ΑΡΗ. Καλύτερα με Λάσκαρη και την ελπίδα οτι θα βρεθεί λύση παρά με άφραγκους..δλδ αν είναι 5 θα βάλει ο καθένας απο 200 χιλ και θα το παιζουν αφεντικά στον Άρη των 21 τίτλων?? Αν θελουν να βοηθήσουν ας ανοίξουν καρτέλα..μετοχές χωρίς αμκ δεν μεταβιβάζονται. Αυτά στα μπακάλικα της γειτονιάς.
Ο Λάσκαρης 1εκ. το χρόνο δεν έχει βάλει ακόμα , οπότε τι το ένα τι το άλλο εγώ σου λέω. Απλά διάλεξε τον μπακάλη σου αν το βλέπεις έτσι.
Ναι καλυτερα τον Λασκαρη που χρεωσε ηδη την ομαδα πανω απο 1.000.000 σε 2 χρονια παρουσιας παρα καποιους που θα βαζουν 1.000.000 απο τη τσεπη τους. Γενικα συμφωνω οτι το 1.000.000 δε μπορει να ανεβασει τον Αρη επιπεδο αλλ αυτη τη στιγμη μιλαμε για σωτηρια. Σε μερικους μηνες θα ξαναρχισουμε ελπιζω τη συζητηση για την ενισχυση της ομαδας και πως επιτελους θα χτυπησουμε τιτλο!
Δηλαδη καλυτερα με Λασκαρη και να φτασουμε Οκτωβρη χωρις να εχουμε βρει εστω καποια χρηματα εκτος απο τα διαρκειας;Στο χερι του ειναι η προσωρινη απομακρυνση να μην γινει μονιμη.Αν ξαναβρει τα χρηματα που χρειαζεται επιστρεφει και πληρωνει.Αλλιως εχουμε τουλαχιστον με τα χρηματα αυτων ενα αξιοπρεπες ποσο για να βγει η χρονια ανετα και να κανουμε ομαδα.Και ας γυρισει ο Λασκαρης μολις τελειωσει να βαλει τα πραγματικα λεφτα αν μπορεσει
Αν έχεις κάποιον που θα βάλει περισσότερα στον “Αρη των 21 τίτλων” φέρτον, μη τον κρύβεις. Αν η πρόταση είναι ο “κροίσος” ο Λάσκαρης που δε μπορεί ούτε 5 χιλιάρικα να βρει αλλά μας έχει φλομώσει στο παραμύθι και άφησε την ομάδα τελείως απροετοίμαστη και έτοιμη για διάλυση ενώ το ήξερε τότε δικαίωμά σου, εγώ θα πάω με τους άλλους
Είσαι σίγουρος ότι ο Λάσκαρης αυτά τα 2 χρόνια που είναι στον Άρη έχει βάλει περισσότερα από 1 εκ; Ας παρουσιάσει αποδεικτικά για το τι έχει βάλει τόσο καιρό και αν θέλει ας τα μετοχοποιήσει.Όσο δεν το κάνει μπορεί ο καθένας να υποθέσει ότι θέλει.Αλλά δεν φταίει ο Λάσκαρης που λέει ότι θέλει, φταίει ο ανύπαρκτος ΑΣ που δεν ασκεί έλεγχο σε κανένα τμήμα και τελικά συσσωρεύονται συνεχώς χρέη και ο καθένας λέει ότι βάζει εκατομμύρια ευρώ.Στο φινάλε τα τμήματα μένουν χρεωμένα και στην αφάνεια και οι ιδιοκτήτες την κάνουν για άλλες πολιτείες. Στον Αρη του Λάσκαρη δεν πρόκειται κανένας… Περισσότερα »
Αυτό ακριβώς θα απαντούσε και ο Αρβανίτης.
🙂
Μου αρέσει και το λέω χωρίς κακία και διάθεση να θίξω κανέναν ,που στις κουβέντες μας θεωρούμε το 1 μύριο, ψιλικά λες και εγώ είμαι ο Ρότσιλντ,ο Νάιτ ο Ροκφέλερ και ο Κάπτσικ ο Κασόγκι…αν κλείσει το ντήλ να δοξάσουμε τον Πανάγαθο που θα τη βγάλουμε καθαρή στο και πέντε χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους και θα κερδίσουμε χρόνο. Ας ξυπνήσουμε άπαντες και ας αποδεχθούμε πως πρώτα το ζην και στη συνέχεια το ευ ζην.Και εγώ γουστάρω τον Ρώσο ολιγάρχη που θα σκάσει μύτη, θα πλερουά και θα μου πάει το μπάτζετ στα 15 εκατομμύρια, αλλά και το μυριάκι με… Περισσότερα »
Το θεμα ειναι οτι οταν πας τσιμα τσιμα και κακομοιρικα ανα πασα στιγμη σε μια κακη χρονια μπορει να βρεθεις με ανοιγμα. Βεβαια δεν ειναι ωρα για τετοιες συζητησεις, τωρα ειμαστε πραγματικα πριν τη καταστροφη και ειλικρινα δε ξερω αν οι 500.000€ που ειναι ετοιμοι να βαλουν φτανουν και για διακανονισμους και για νεες αυμφωνιες! Σε αρθρο στο contra εγραφε οτι εχουν μαζευτει μεχρι τωρα γυρω στις 30.000€ απο τα διαρκειας και δε φτανουν ουτε για τη δοση του 99 στις 31/7 και ψαχνουν ανθρωπους να ταονταρουν γιατι δε παιζει μια απο το γεμιστανα του 1 δις!
Με βρίσκεις σύμφωνο.Απλά είναι μια ευκαιρία να κερδίσεις κάποιο χρόνο (ίσως κάποιους μήνες να αποληρωθούν 1-2 δόσεις και να δοθούν μπροστάντζες σε ρόστερ)